PARKUJI KDE CHCI...

Jakpostupovat pri neopravnene obsazenem parkovisti.

Příspěvekod Vladislav Liška » 07 led 2011 18:10

Tak a je to tady. Vyhrazena parkovaci mista v centru nam zdrazila a stejne neni kde parkovat. Ted jsem cekal cca 10-15 minut nez se okolo Kostelniho namesti, kde si platim misto, uvolni nejake parkovaci misto. Neuvolnilo, tak jsem musel zaparkovat za dalsi penize na namesti.

MUZE NEKDO Z KOMPETENTNICH SDELIT JAK POSTUPOVAT V PODOBNEM PRIPADE?

podotykam, ze naprosta vetsina aut, ktera ted v okoli kostela, TimeOutu a Bazaru parkuji vubec zadnou parkovaci karticku nemaji.

Opravdu bude nutne tyto ridice udavat? Proc mesto neni schopno zajistit sluzby, za ktere si platim, a vyuzivaji je ti, kteri na nejaka pravidla kaslou? Je tedy lepsi si karticku taky nekupovat a kaslat na to, protoze pokud me nikdo neuda, tak MP sama od sebe nekonna?
Vladislav Liška
Vladislav Liška
Ověřený uživatel

Re: PARKUJI KDE CHCI...

Příspěvekod winie » 07 led 2011 19:42

bohuzel to vidim tak, ze volat na MP a odtah. ridic tam nema co delat a pokud s v kratke dobe k autu nevrati, tak se holt projde na ostrov. docela se divim, ze jste byl ochoten cekat tam 15 minut. to mate muj obdiv.
Winie = Vít Hrzán
winie
Ověřený uživatel

Příspěvekod Llukas007 » 07 led 2011 20:06

Ono je celkem jedno jestli nemáte kde zaparkovat kvůli jiným autům bez karet, nebo je na vašem místě halda neodklizeného sněhu. Když zavoláte MP a budete mít štěstí přijedou a danému autu bez karty dají botičku. Což Vám samozřejmě stejně nepomůže. Vy stejně nemáte zaparkovat kde. Hlavně že z nás tahají prachy! Žádné služby se však za vaše peníze nedočkáte. Třeba v Dlouhé ulici před prodejnou potravin se poslední dobou parkuje klidně i na přechodu pro chodce. Myslíte si že to někoho zajímá? Kdepak. Nikoho. Auta tam stojí třeba hodinu a nic. Prostě lenost, laxnost a bordel! :!:
Llukas007

Příspěvekod elixdragon » 07 led 2011 20:14

Llukas007 píše: Třeba v Dlouhé ulici před prodejnou potravin se poslední dobou parkuje klidně i na přechodu pro chodce. Myslíte si že to někoho zajímá? Kdepak. Nikoho. Auta tam stojí třeba hodinu a nic. Prostě lenost, laxnost a bordel! :!:

Musím oponovat, je to problém dlouhodobější, hlavně na tom přechodu pro chodce ;)
elixdragon

Příspěvekod Lukino » 07 led 2011 20:18

Vždycky když si to tu pročítám, podivuji se, proč jinde MP funguje... Jak furt omílám, teď přežívám více času v Plzni. Včera jsem šel na zastávku, na rohu ulice na chodníku stálo auto ČEZu. Už u něj byla hlídka a osazovala jej botičkou... To samé jinde. Během pár minut nepovoleného parkování je auto osazené botou. Někdy mi přijde, že tam číhají za každým rohem :)
Lukino

Příspěvekod elixdragon » 07 led 2011 20:22

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Že nekecám :mrgreen:
elixdragon

Příspěvekod Stanislav Hylán » 07 led 2011 22:53

Pokud stále toto fórum sleduje i p.Hrubiško z Městské policie, pak bych se přimlouval, za zrušení vánoční nulové tolerance pro řidiče parkující na zamrzlých trávnících. Od včerejška sníh taje a parkující auto na zeleni nechá za sebou opravdu nesmazatelnou stopu. Zvlášť, když parkující řidič svým miláčkem přejede k parkování přes celý trávník - např. zaparkovaný bílý užitkový pickup v ul.A.Muchy v zatáčce směr Pokratice dnes ráno. Další místa v ul. Kosmonautů, v Liškově, ve spojovací ulici mezi Plešiveckou a Seifertovou (mimochodem oboustranný zákaz vjezdu krom dopravní obsluhy), v Pokratické - parkoviště za Kapličkou, v Masarykově ul. - zničená zeleň před prodejnou barviv. V tomto posledním případě však nulová tolerance pro parkování na městské zeleni platí již několik měsíců...
Stanislav Hylán

Příspěvekod kerberos » 14 led 2011 20:39

Lukino píše:Vždycky když si to tu pročítám, podivuji se, proč jinde MP funguje... Jak furt omílám, teď přežívám více času v Plzni. Včera jsem šel na zastávku, na rohu ulice na chodníku stálo auto ČEZu. Už u něj byla hlídka a osazovala jej botičkou... To samé jinde. Během pár minut nepovoleného parkování je auto osazené botou. Někdy mi přijde, že tam číhají za každým rohem :)

Jestli MP osazovala na rohu ulice botičku, tak to bylo pravděpodobně v křižovatce a tam tvoří překážku. Takže nějaké divné věci si berete za příklad. Já bych ho odtáhl :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kerberos

Příspěvekod kerberos » 14 led 2011 20:41

Stanislav Hylán píše:Pokud stále toto fórum sleduje i p.Hrubiško z Městské policie, pak bych se přimlouval, za zrušení vánoční nulové tolerance pro řidiče parkující na zamrzlých trávnících. Od včerejška sníh taje a parkující auto na zeleni nechá za sebou opravdu nesmazatelnou stopu. Zvlášť, když parkující řidič svým miláčkem přejede k parkování přes celý trávník - např. zaparkovaný bílý užitkový pickup v ul.A.Muchy v zatáčce směr Pokratice dnes ráno. Další místa v ul. Kosmonautů, v Liškově, ve spojovací ulici mezi Plešiveckou a Seifertovou (mimochodem oboustranný zákaz vjezdu krom dopravní obsluhy), v Pokratické - parkoviště za Kapličkou, v Masarykově ul. - zničená zeleň před prodejnou barviv. V tomto posledním případě však nulová tolerance pro parkování na městské zeleni platí již několik měsíců...

Koukám, že toho dost v noci nachodíte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerberos

Příspěvekod Lukino » 15 led 2011 09:40

kerberos píše:Jestli MP osazovala na rohu ulice botičku, tak to bylo pravděpodobně v křižovatce a tam tvoří překážku. Takže nějaké divné věci si berete za příklad. Já bych ho odtáhl :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

No stálo naprosto celé na chodníku, vedle domu. Takže moc překážku v křižovatce netvořilo, jen na chodníku :)
Lukino

Příspěvekod zaneta » 18 led 2011 11:11

Při procházce kočárkem(pro dvojčata) jsem měla opravdu problém prokličkovat mezi zaparkovanými automobily v ulici alfonse muchy,dala jsem si tu práci a napočítala jen od půlky této ulice 238 automobilu v pracovní den 12.1. 2011. Myslím,že městská policie by měla tento problém řešit, a hlavně i proto,že se jedná o porušení bezpečnostních předpisů(parkování na žluté čáře, na chodnících, ve dvou řadách, v křižovatca atd.). Po pár metrech jsem zjistila,že je o ulici výš parkoviště,které je hlídané 24 hodin deně a parkuje zde pouhých 8 aut,tak sem nevěřila svým očím. Jedná se o nezájem města ve věci porušování bezpečnosti občanů, nebo omezování podnikatele,jehož parkoviště zeje prázdnotou?
předem děkuji za odpověď
zaneta

Příspěvekod Lukino » 18 led 2011 11:31

Budu reagovat jen na jednu větu. Těm řidičům to hlídané parkoviště zaplaťte ;)
Lukino

Příspěvekod zaneta » 18 led 2011 12:20

Dobrý den.. už to nemůžu vydržet a prostě si musim stěžovat.. To parkování v Litoměřicích má katastrofickou úroveň,něco by ste stim měli dělat :evil: zkuste se někdy project(až se budete zase nudit) třeba ulicí u sociálky,dukelskou,revoluční a amuchovkou,tam je to nejlepší,fakt! bych chtěla vidět,jak by tudy projeli třeba hasiči,nevíte náhodou? já teda ne! na co čekáte? až tam opravdu někdy bude hořet,tak se budete divit,zase se čeká jen na to,až se něco stane,jako vždycky,to je teda přístup!!! všude parkoviště,ale lidi jsou asi líní,musej mít autíčko hezky před barákem a je jim jedno,jak stojej,to vám by teda jedno být nemělo!!! u sociálky parkoviště,na březince parkoviště,teď konečně i v amuchovce,tak stim něco laskavě začněte dělat!!!
zaneta

Příspěvekod Tomas.Marny » 18 led 2011 12:32

Plně souhlasím se Žanetou, ve zmíněné lokalitě je skutečně otřesná situace co se týče parkování, většina obyvatel - majitelů aut volala po řešení dané situace, když už konečně vzniklo v docházkové vzdálenosti hlídané parkoviště a já si myslím za slušné peníze, jsem u vytržení že toto není využíváno, nebo jem mizivě, tak co vlastně lidé chtějí???
V tu chvíli by měla nastoupit MP která by měla striktně řešit přestupky v parkování, protože dle mého názoru, to že nemám na zaplacení parkovného mě neopravňuje k tomu, abych sobecky svým konáním ( špatným parkováním) omezoval ostatní obyvatele města.
Celou ulici pokrývá kamerový systém, ale bohužel máme MP jakou si zasloužíme, respektive její neschopné vedení a podle toho samozřejmě vypadá výkon služby.
Takže se nemůžeme divit že se maminky s kočárky oprávněně rozčilují a žádají nápravu, ale to nejsou jen ony, je to spousta občanů používající chodníky a o rozježděné zeleni se ani nezmiňuji, to je na kapitolu samu pro sebe.
Tomas.Marny

Příspěvekod Lukino » 18 led 2011 12:40

Tak znovu, nejesem si jistý, jestli je to o lenosti. Né každý na to hlídané parkoviště má... Pokud to jsou placená parkoviště, pak nemá význam je provozovat, sami vidíte, kolik lidí si to může dovolit zaplatit..

Samozřejmě dobytci, co to fláknou na chodník, zeleň, než aby popojeli dál líní jsou, ale všichni takoví nejsou
Lukino

Příspěvekod winie » 18 led 2011 13:23

jeden den stani na tom parkovisti v muchovce stoji 20 korun. kdyz uz nekdo ma finance na to platit si provoz auta, tak uz tech 20kc denne za bezpeci jak auta, tak svoje da pokud ma zdravy mozek. pokud tam bude parkovat cely mesic, tak to vychazi na 600kc. to opravdu neni hodne. obdobna parkoviste byvaji nekolika nasobne drazsi ;)
Winie = Vít Hrzán
winie
Ověřený uživatel

Příspěvekod Tomas.Marny » 18 led 2011 13:30

Přesně tak, Děkuji, protože oněm škudlílkům to může vyjít mnohem dráž než 600.- za parkovné, tedy v případě že se vedení MP náhodou probere ze zimního dřímotu a sladkého nic nedělání a začne konat...
Tomas.Marny

Příspěvekod Vladislav Liška » 18 led 2011 13:33

Argument typu, pokud nemam na parkoviste, budu stat jak se mi zlibi je nesmysl. Pokud nemam na benzin, budu ho krast? Naprostou souhlasim s nazorem Tomase Marneho, ze kdyz to parkoviste po kterem obyvatele volali uz tam je, tak se ma vyuzivat. MP by mela zacit tvrde vyzadovat DODRZOVANI zakona a spatne parkujici pokutovat. Pokud na parkoviste nemam, samozrejme muzu zaparkovat nekde jinde a domu si dojit pesky a ne parkovat tak, ze omezuji ostatni.
Vladislav Liška
Vladislav Liška
Ověřený uživatel

Příspěvekod jimi brown herrer » 18 led 2011 17:52

Souhlas. Kdyby MP řešila a konala, tak by bezohlední řidiči platili litr za každej odtah a potom by se už samozřejmě 600 za měsíc vyplatilo. Jenže MP je to jedno. Myslím, že to, že někdo nemá na placený parkoviště je hloupost, a pokud nemá, tak jakto, že má auto? Prostě jednou to stihnu a zaparkuju, potom přijedu později a zaplatim si. A vyjde to pod 5 stovek na měsíc.
jimi brown herrer

Příspěvekod Petr » 18 led 2011 20:47

Vladislav Liška píše:Argument typu, pokud nemam na parkoviste, budu stat jak se mi zlibi je nesmysl. Pokud nemam na benzin, budu ho krast? Naprostou souhlasim s nazorem Tomase Marneho, ze kdyz to parkoviste po kterem obyvatele volali uz tam je, tak se ma vyuzivat. MP by mela zacit tvrde vyzadovat DODRZOVANI zakona a spatne parkujici pokutovat. Pokud na parkoviste nemam, samozrejme muzu zaparkovat nekde jinde a domu si dojit pesky a ne parkovat tak, ze omezuji ostatni.

Naprostý souhlas, jenže.... už tady vidím po prvních odtazích rozvášněné diskutéry, jak se obouvají do MP, že místo aby pomáhali starším lidem a dětem přes přechody, hlídali vandaly, pejskaře atd., tak si tady plní městskou kasu odtahy aut ubohých šoférů, kteří nemají kam zaparkovat svého miláčka. I kdyby ono parkoviště bylo zdarma, tak bude prázdné, protože právem každého Litoměřičana je přece parkovat pod okny svého bytu - a radnice pro ně nic nedělá.... :D Takže si nevyberete!
Petr

PředchozíDalší

Zpět na Doprava a komunikace