Llukas007 píše: Třeba v Dlouhé ulici před prodejnou potravin se poslední dobou parkuje klidně i na přechodu pro chodce. Myslíte si že to někoho zajímá? Kdepak. Nikoho. Auta tam stojí třeba hodinu a nic. Prostě lenost, laxnost a bordel!
Lukino píše:Vždycky když si to tu pročítám, podivuji se, proč jinde MP funguje... Jak furt omílám, teď přežívám více času v Plzni. Včera jsem šel na zastávku, na rohu ulice na chodníku stálo auto ČEZu. Už u něj byla hlídka a osazovala jej botičkou... To samé jinde. Během pár minut nepovoleného parkování je auto osazené botou. Někdy mi přijde, že tam číhají za každým rohem
Stanislav Hylán píše:Pokud stále toto fórum sleduje i p.Hrubiško z Městské policie, pak bych se přimlouval, za zrušení vánoční nulové tolerance pro řidiče parkující na zamrzlých trávnících. Od včerejška sníh taje a parkující auto na zeleni nechá za sebou opravdu nesmazatelnou stopu. Zvlášť, když parkující řidič svým miláčkem přejede k parkování přes celý trávník - např. zaparkovaný bílý užitkový pickup v ul.A.Muchy v zatáčce směr Pokratice dnes ráno. Další místa v ul. Kosmonautů, v Liškově, ve spojovací ulici mezi Plešiveckou a Seifertovou (mimochodem oboustranný zákaz vjezdu krom dopravní obsluhy), v Pokratické - parkoviště za Kapličkou, v Masarykově ul. - zničená zeleň před prodejnou barviv. V tomto posledním případě však nulová tolerance pro parkování na městské zeleni platí již několik měsíců...
kerberos píše:Jestli MP osazovala na rohu ulice botičku, tak to bylo pravděpodobně v křižovatce a tam tvoří překážku. Takže nějaké divné věci si berete za příklad. Já bych ho odtáhl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vladislav Liška píše:Argument typu, pokud nemam na parkoviste, budu stat jak se mi zlibi je nesmysl. Pokud nemam na benzin, budu ho krast? Naprostou souhlasim s nazorem Tomase Marneho, ze kdyz to parkoviste po kterem obyvatele volali uz tam je, tak se ma vyuzivat. MP by mela zacit tvrde vyzadovat DODRZOVANI zakona a spatne parkujici pokutovat. Pokud na parkoviste nemam, samozrejme muzu zaparkovat nekde jinde a domu si dojit pesky a ne parkovat tak, ze omezuji ostatni.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník