ANO v komunálních volbách

Re: ANO v komunálních volbách

Příspěvekod kočka » 21 srp 2014 01:58

wind píše:Ze všech sestav doposud známých jmen na kandidátkách jsou zatím plně použitelná jména dvě - Vy pane Urbánku a lídr Volby ing. Mayer. Potom je už jen hluboký příkop. Kopíruje to situaci v celé republice. Kde nic není, ani smrt nebere, jak se praví. Jestli to je pro Vás zklamání, tak je mi to opravdu líto. Nakonec sám musíte vidět, do jaké personální situace se dostal Váš ministr financí a předseda hnutí pan Babiš. U nás je to obdobné.

Vy opravdu znáte všechny zbývající kandidáty hnuti Ano tak dobře, že jsou dle Vašeho názoru nepoužitelní v komunální politice? Čím si to zasloužil např. pan Štěrba, Kysela nebo paní Kynzlová?
kočka

Příspěvekod wind » 21 srp 2014 17:01

Já hovořím o strategickém řízení města, o nastavení plánu a o jeho trvalém vyhodnocování, o kontrolní činnosti a jejím výsledku, o personálních vztazích atd. K tomu, aby to člověk mohl pochopit, musí projít určitým vývojem, určitými funkcemi, určitými situacemi, které mu dávají zpětnou reakci, jak se má příště v obdobné situaci zachovat. Pokládám otázku - je to někdo z těchto jmenovaných lidí? Je tady někdo další na koho jsem zapomněl?
Příkladem jak to vypadá, když přeskočíš etapu nebo několik etap je dnešní starosta, který z tělocvikáře skočil do funkce ředitele školičky v Ploskovicích díky kamarádovi v porevoluční funkci a v 50 letech se stal starostou bez zkušeností z vyššího managementu. Výsledkem je, že město není 12 let systematicky řízeno, Červín s Krejzou si dělají co se jim zlíbí a všichni dohromady svou spolupráci hodnotí jako vynikající výsledek a jsou spokojeni.
P.S. : paní Kynzlová sleduje své vyšší osobní cíle, pan Kysela je poradce, pan Štěrba je sólo lékař. Který z nich je opravdový manažer, který z nich se angažoval před tím než se ukázalo ANO ve veřejné práci. Nikoho nepodezřívám ze zlých úmyslů, ale ten kdo chce dělat politiku musí zapomenout na vlastní cíle, na vlastní prospěch.
wind

Příspěvekod Litomericko24.cz » 21 srp 2014 18:12

Wind - ANO jsou jedini z kandidatek, kdo pro mesto dlouhodobe nic neudelal...zrejme ti vsichni ostatni, co delaji desitky let, potrebuji manazerske vedeni, ktere jim ukaze spravny smer a posle konecne stradajici mesto ke svetlym zitrkum...i kdyz Dominik super, pan Rudolf take nadsenec...takze par srdci se tu taky najde...
Litomericko24.cz

Příspěvekod kočka » 21 srp 2014 19:30

wind píše:Já hovořím o strategickém řízení města, o nastavení plánu a o jeho trvalém vyhodnocování, o kontrolní činnosti a jejím výsledku, o personálních vztazích atd. K tomu, aby to člověk mohl pochopit, musí projít určitým vývojem, určitými funkcemi, určitými situacemi, které mu dávají zpětnou reakci, jak se má příště v obdobné situaci zachovat. Pokládám otázku - je to někdo z těchto jmenovaných lidí? Je tady někdo další na koho jsem zapomněl?
Příkladem jak to vypadá, když přeskočíš etapu nebo několik etap je dnešní starosta, který z tělocvikáře skočil do funkce ředitele školičky v Ploskovicích díky kamarádovi v porevoluční funkci a v 50 letech se stal starostou bez zkušeností z vyššího managementu. Výsledkem je, že město není 12 let systematicky řízeno, Červín s Krejzou si dělají co se jim zlíbí a všichni dohromady svou spolupráci hodnotí jako vynikající výsledek a jsou spokojeni.
P.S. : paní Kynzlová sleduje své vyšší osobní cíle, pan Kysela je poradce, pan Štěrba je sólo lékař. Který z nich je opravdový manažer, který z nich se angažoval před tím než se ukázalo ANO ve veřejné práci. Nikoho nepodezřívám ze zlých úmyslů, ale ten kdo chce dělat politiku musí zapomenout na vlastní cíle, na vlastní prospěch.
Káždé přirovnání kulhá, ale Ronald Reagan byl herec a porazil komunismus.
kočka

Příspěvekod Birner Pavel » 21 srp 2014 19:56

Pane Dostále, to už je trapné, co tu předvádíte a jak účelově kopete do našich kandidátů. Je to ubohost, když tvrdíte, že jsme nic pro město neudělali. Co je podle Vás to, když někdo zaměstnává občany města, co je to když někdo učí děti, co je to když někdo léčí občany, co je to, když je někdo členem Červeného kříže a pomáhá lidem? Podle Vás tito lidé pro město nic neudělali?
Nechci vyjmenovávát aktivity svých kolegů, ale mohli bysme si porovnat zásluhy nás dvou. Určitě si ty Vaše rádi všichni členové fóra přečtou, aby mohli zhodnotit, jakou mají Vaše objektivní (asi proto, že Vás neplatíme z městského rozpočtu a tudíž peněz nás všech) komentáře váhu.
Normálně se toto nedělá, ale musím za sebe napsat pár příkladů, co jsem pro město za svůj krátký život udělal, abych všem ukázal, že rozhodně pravdu nemáte a Vaše komentáře nejsou pravdivé a jsou účelové!
Přes deset let jsem trénoval a vychovával malé děti a povedlo se vychovat pár špičkových vrcholových sportovců a to vše bez nároku na nějaký osobní prospěch, prostě mne to bavilo.
Pro děti z dětského domova jsem i s osobní participací zařídil výlet do Mořského světa, výlet do aquqparku v Praze, zájezd na sportovní utkání a ještě k tomu všemu finanční hotovost, kterou děti mohli využít na letní výlety, můžete si to ověřit u paní ředitelky, jak byli děti nadšené. Možná člověk vašeho ražení nepochopí, že jediným důvodem podpory je radost z toho, že když má člověk možnost, tak prostě dětem pomůže v jejich nelehké situaci.
U majitele naší společnosti jsem prosadil finanční podporu Litoměřických svátků hudby, což je opět podpora kulturního života ve městě.
Částečně i díky naší společnosti ( i mne jako někomu, kdo spolurozhoduje o sponzoringu), jako jednomu z nejvýznamnejších sponzorů Sparty v posledních letech, přichází podpora litoměřickému hokeji.
Předpokládám, že určitě vymyslíte výstižnou reakci na můj příspěvek.
Za to, co se mi pro obyvatele a hlavně děti povedlo udělat, jsem na sebe hrdý. Opět opakuji, že se nepotřebuji chlubit, protože všichni dotčení vědí, proč to dělám a dál dělat budu, ale musel jsem reagovat na Váš nesmyslný příspěvek.

Pavel Birner
Birner Pavel

Příspěvekod wind » 21 srp 2014 21:44

Pavle Birnere, ten příspěvek není dobrý. Nejdříve číst, potom přemýšlet a až potom psát. Ale to už jsem Vám myslím radil :-)
wind

Příspěvekod Litomericko24.cz » 21 srp 2014 22:03

Pavel Birner - jistě, že jsou účelové :) Nemám až tak potřebu sem psát, co jsem pro město udělal. To zhodnotí voliči, možná si někteří z nich pamatují, možná ne. Rozhodně jsem to nedělal a nedělám s očekáváním nějakých uznání či hlasů ve volbách...snad jen možná to, že jsem místopředsedou sdružení, které Litoměřické svátky hudby pořádá a s velkou pravděpodobností by byl jejich vznik bez mé pomoci velmi těžký (ale díky panu Kuldovi a jeho ženě by zřejmě vznikly) ...ale z pozice místopředsedy vám děkuji, že vaše firma naše Svátky hudby podpořila a doufám, že nás podpoříte i v příštím roce. Stejně jako i dětský domov a další vámi vyjmenované organizace. Bude moc pěkné, když je budete podporovat i v nevolebních letech.

Nechtěl jsem ani tolik psát o mých příspěvcích, protože jsem velmi snadný cíl pro každého, kdo má pocit, že se potřebuje do někoho trefit :). Ale od ANO jsem si už zvykl...i když je pravda, že jste chvíli byli poslední, od koho bych to čekal :).
Litomericko24.cz

Příspěvekod Jaromír Mareš » 21 srp 2014 22:37

Litomericko24.cz píše:Pavel Birner - jistě, že jsou účelové :) Nemám až tak potřebu sem psát, co jsem pro město udělal. To zhodnotí voliči, možná si někteří z nich pamatují, možná ne. Rozhodně jsem to nedělal a nedělám s očekáváním nějakých uznání či hlasů ve volbách...snad jen možná to, že jsem místopředsedou sdružení, které Litoměřické svátky hudby pořádá a s velkou pravděpodobností by byl jejich vznik bez mé pomoci velmi těžký (ale díky panu Kuldovi a jeho ženě by zřejmě vznikly) ...ale z pozice místopředsedy vám děkuji, že vaše firma naše Svátky hudby podpořila a doufám, že nás podpoříte i v příštím roce. Stejně jako i dětský domov a další vámi vyjmenované organizace. Bude moc pěkné, když je budete podporovat i v nevolebních letech.

Nechtěl jsem ani tolik psát o mých příspěvcích, protože jsem velmi snadný cíl pro každého, kdo má pocit, že se potřebuje do někoho trefit :). Ale od ANO jsem si už zvykl...i když je pravda, že jste chvíli byli poslední, od koho bych to čekal :).

Nazdar Honzo,
trochu nechápu, za co se tady obhajuješ. Já osobně jsem rád, že společně již několik let řešíme projekty, které by bez nás ve své podstatě nefungovaly. Ať jsou volby nebo ne, "Dostál" byl vždy v této oblasti velmi aktivní, a proto s tebou Honzo rád spolupracuji.
Jaromír Mareš
Ověřený uživatel

Příspěvekod Birner Pavel » 22 srp 2014 08:06

Pro pana Dostála.
Samozřejmě, že naše společnost i já osobně budeme podporovat podobné projekty i v budoucnu, ať volby dopadnou tak či onak a je mi jedno, zda jejich pořádáním stojí politický protivník, když má ten projekt smysl a je potřebný a pro potřebné. Mám připravené projekty opět pro Dětský domov na zimu a také podporu Hospice. U Hospice jsem tuto podporu nyní záměrně zastavil, aby to někdo nemohl vztahovat jako předvolební boj, ale do konce roku oba mé projekty zrealizuji po dohodě s oběma ředitelkami.Předpokládám, že 99% filantropů, přispivatelů dělá tuto činnost ze všech možných důvodů, je ne z budoucího osobního prospěchu. Když je to možné, každý z nás by měl nějakým způsobem během svého života druhým pomáhat. Nidky nevíme, kdy budeme sami potřebovat pomoc druhých, je to o jedné sekundě a celý život se vám obrátí. Sám jsem byl nějakou dobu po úrazu upoután na lůžko, takže to z mojí strany není klišé ale vlastní zkušenost.
Ještě drobná poznámka k atakům, vždyť tuto diskuzi jste začal Vy, svou připomínkou o tom, že jsme pro město ještě nic neudělali.

Pavel Birner
Birner Pavel

Příspěvekod Litomericko24.cz » 22 srp 2014 09:13

Pavel Birner - v tom pripade vitejte mezi ty vsehny, kdo se tu uz dlouhodobe o neco snazi...na "ataku" si trvam - neni to totiz atak, ale konstatovani faktu - soucasne volby jsou pro vas impulzem k zahajeni aktivit. Snad vam to tedy vydrzi. Sam za sebe budu rad, protoze kazdy dalsi clovek, ktery chce opravdu pomahat Litomericich se hodi. Skoda ze to u vas nechapou i jiní ;).
Litomericko24.cz

Příspěvekod Birner Pavel » 22 srp 2014 09:23

Jsem rád, že alespoň na téma pomoci potřebným se tak nějak shodneme. Lidí, kteří pomáhají je hodně, ale nikdy jich není dost. Takže stejně jako Vy i já budu rád za každého člověka, co začne nezištně pomáhat ostatním lidem a ne jen třeba v Litoměřicích.
Pěkný víkdne všem.
Birner Pavel

Příspěvekod Litomericko24.cz » 22 srp 2014 10:39

Pavel Birner - muzete se k nam pridat treba v propagaci feroveho obchodu ;) ale abyste si neudelal zlo uvnitr vasi partaje :) ne vsem u vas se nase snaha libi...
Litomericko24.cz

Příspěvekod Petr Urbánek » 22 srp 2014 13:56

Abychom ukončili agitaci pana Dostála, že dle jeho filozofie by nejlepšími zastupiteli, radními, místostarosty a starostou vzešlými z nadcházejících komunálních voleb byli ti kdo pro město dosud nejvíc udělali, což jsou podle mého názoru např. také popeláři bez nichž bychom shnili na hromadě odpadků (zatímco bez médií pana Dostála a dalších jím propagovaných projektů bychom se zcela jistě obešli), připojuji níže odkaz na kandidátní listiny se jmény všech kandidátů pro podzimní komunální voby.

http://radnice.litomerice.cz/doc/volby_ ... istiny.pdf

Jsem si jist, že toto bude mnohem zajímavější čtení než včerejší a dnešní neplodná diskuse v této rubrice.

Petr Urbánek
Petr Urbánek
Ověřený uživatel

Příspěvekod Litomericko24.cz » 22 srp 2014 14:51

Pavel Birner - skoda ze jste se nechal odsunout :(
Petr Urbanek - myslim, ze uz jste dostatecne ukazal, ze vam moc nejde o lidi, ale o cisla...

Preji hezky zbytek dne studovanim kandidatnich listin...
Litomericko24.cz

Příspěvekod Petr Urbánek » 22 srp 2014 17:37

Vážený pane Dostál,

nemá význam Vám vyvracet Vaše demagogické lži, protože všichni dobře vědí, že jsou vedeny Vaší osobní nenávistí vůči mně a hnutí ANO, která vznikla v okamžiku kdy jste si uvědomil, že námi prosazované důsledné posuzování výdajů města vzhledem k jejich přínosu pro občany by mohlo ohrozit příjmy Vaší rodiny. Jsem rád, že Vaše postoje nesdílejí ostatní kandidáti sdružení Severočeši.cz.

Svým příspěvkem jsem chtěl říci, že např. práce popelářů má pro město mnohem větší význam než Vaše, což však automaticky neznamená, že by proto byli vhodnějšími kandidáty na městské zastupitele než Vy. Jsem přesvědčen, že toto všichni kromě Vás jasně pochopili a není potřeba se k tomuto již znovu vracet.

Petr Urbánek
Petr Urbánek
Ověřený uživatel

Příspěvekod Litomericko24.cz » 22 srp 2014 18:07

Petr Urbanek - stale vice me ubezpecujete v tom, ze me rozhodnuti je naprosto spravne...a chapu, ze vas ponekud rozladilo, kdyz jsem vam rekl, ze nikdy nebudete ani z desetiny tak dobry starosta jako ten soucasny...muj nazor na ANO neni zdaleka tak spatny, jako na vas osobne, kde jsem presvedcen, ze s vasim vedenim by bylo mesto na ceste do pekel...a neni to nic moc osobniho...jen poznatky z vasi dosavadni kampane a chovani. A co se tyce moji rodiny - je to jen ukazka vasi naproste omezenosti...vas "volebni manazer" ma veskere informace o otevrenem vyberovem rizeni, o soucasnem stavu, o plneni smlouvy. A vase reakce opet pouze dokazuje, ze pod vasim vedenim nezustane ve meste kamen na kameni, urednici budou vyhozeni, tajemnik nahrazen, vedouci pracovnici nahrazeni lidmi, kteri vam zobou z ruky...zase na druhou stranu - my aspon za penize mesta delame mestu sluzbu. Vy si za penize mesta opravujete svuj barak...
Litomericko24.cz

Příspěvekod Pivrnec » 22 srp 2014 18:54

Tak s tímto já nemohu ani trochu souhlasit. Pana Urbánka si vysoce vážím a přeji mu úspěch.
Pivrnec

Příspěvekod Petr Urbánek » 23 srp 2014 08:03

Vážený pane Dostál,

vidím, že Vaše lži neberou konce a že se ve své nenávisti neštítíte vůbec ničeho. Moje následující citace z již dříve publikovaného příspěvku hovoří v kontextu Vašich obvinění sama za sebe. Jsem si jist, že i přes Vaše 100x opakované lži si toto všichni čtenáři velice dobře uvědomují.

"Jsem pevně přesvědčen, že převážná většina zaměstnanců městského úřadu a příspěvkových organizací města jsou velice kvalitní odborníci, kteří s odpovědnějším vedením města, větší motivací a při stanovení správného zadání a priorit dokáží poskytovat občanům města ještě mnohem lepší služby než dnes a dokáží tento program úspěšně realizovat."

Musím přiznat, že je mi upřímně líto Vašich kolegů z kandidátky Severočeši.cz za to jak jim svou pověstí a svým chováním kazíte jinak dobrou reputaci. Doufám, že Vaše osoba na jejich kandidátní listině neodradí všechny jejich voliče a že tak budou moci být i nadále našimi potenciální partnery pro povolební spolupráci.

Osobně lituji, že jsem se nechal vyprovokovat Vašimi opakovanými provokacemi k reakci a nedostál jsem tak svému předchozímu slibu, že se nebudu k Vaší osobě již dále vyjadřovat. Věřím, že do budoucna se mi plnění tohoto slibu bude dařit lépe.

Petr Urbánek
Petr Urbánek
Ověřený uživatel

Příspěvekod Missorka » 23 srp 2014 08:33

Dobrý den,

nechcete ty osobní výpady už opustit, pánové.

Díky.
Petra Mazancová

www.baby-cafe.cz
Missorka

Příspěvekod Adson z Melku » 23 srp 2014 09:24

Litomericko24.cz píše: A vase reakce opet pouze dokazuje, ze pod vasim vedenim nezustane ve meste kamen na kameni, urednici budou vyhozeni, tajemnik nahrazen, vedouci pracovnici nahrazeni lidmi, kteri vam zobou z ruky...zase na druhou stranu - my aspon za penize mesta delame mestu sluzbu. Vy si za penize mesta opravujete svuj barak...

Pane Dostále, začínáte trpět velikášstvím, pokud zrušení Vašeho nepodstatného neinformačního plátku zaměňujete slovy " nezustane ve meste kamen na kameni, urednici budou vyhozeni, tajemnik nahrazen, vedouci pracovnici nahrazeni lidmi, kteri vam zobou z ruky", pak vězte, že něco s Vámi není v pořádku ...

Ano, pan Urbánek to vystihl zcela přesně, cituji - 1) nemá význam Vám vyvracet Vaše demagogické lži, protože všichni dobře vědí, že jsou vedeny Vaší osobní nenávistí vůči mně a hnutí ANO, která vznikla v okamžiku kdy jste si uvědomil, že námi prosazované důsledné posuzování výdajů města vzhledem k jejich přínosu pro občany by mohlo ohrozit příjmy Vaší rodiny.

2) např. práce popelářů má pro město mnohem větší význam než Vaše ...
Adson z Melku

PředchozíDalší

Zpět na Komunálni volby 2014