od Birner Pavel » 21 srp 2014 19:56
Pane Dostále, to už je trapné, co tu předvádíte a jak účelově kopete do našich kandidátů. Je to ubohost, když tvrdíte, že jsme nic pro město neudělali. Co je podle Vás to, když někdo zaměstnává občany města, co je to když někdo učí děti, co je to když někdo léčí občany, co je to, když je někdo členem Červeného kříže a pomáhá lidem? Podle Vás tito lidé pro město nic neudělali?
Nechci vyjmenovávát aktivity svých kolegů, ale mohli bysme si porovnat zásluhy nás dvou. Určitě si ty Vaše rádi všichni členové fóra přečtou, aby mohli zhodnotit, jakou mají Vaše objektivní (asi proto, že Vás neplatíme z městského rozpočtu a tudíž peněz nás všech) komentáře váhu.
Normálně se toto nedělá, ale musím za sebe napsat pár příkladů, co jsem pro město za svůj krátký život udělal, abych všem ukázal, že rozhodně pravdu nemáte a Vaše komentáře nejsou pravdivé a jsou účelové!
Přes deset let jsem trénoval a vychovával malé děti a povedlo se vychovat pár špičkových vrcholových sportovců a to vše bez nároku na nějaký osobní prospěch, prostě mne to bavilo.
Pro děti z dětského domova jsem i s osobní participací zařídil výlet do Mořského světa, výlet do aquqparku v Praze, zájezd na sportovní utkání a ještě k tomu všemu finanční hotovost, kterou děti mohli využít na letní výlety, můžete si to ověřit u paní ředitelky, jak byli děti nadšené. Možná člověk vašeho ražení nepochopí, že jediným důvodem podpory je radost z toho, že když má člověk možnost, tak prostě dětem pomůže v jejich nelehké situaci.
U majitele naší společnosti jsem prosadil finanční podporu Litoměřických svátků hudby, což je opět podpora kulturního života ve městě.
Částečně i díky naší společnosti ( i mne jako někomu, kdo spolurozhoduje o sponzoringu), jako jednomu z nejvýznamnejších sponzorů Sparty v posledních letech, přichází podpora litoměřickému hokeji.
Předpokládám, že určitě vymyslíte výstižnou reakci na můj příspěvek.
Za to, co se mi pro obyvatele a hlavně děti povedlo udělat, jsem na sebe hrdý. Opět opakuji, že se nepotřebuji chlubit, protože všichni dotčení vědí, proč to dělám a dál dělat budu, ale musel jsem reagovat na Váš nesmyslný příspěvek.
Pavel Birner