elixdragon píše:Takže muslim, který je senátorem v ČR, si hřeje na prsou hada v podobě lexy otce syna, který je jako ten nejšpinavější prašivej pes vykradajíc hroby a parazitujíc na utrpení a smutku pozůstalých po amnestii velezrádce . No to je mi partičkabohužel chytnou se snad za rypák jen ti, co muslima volili. Jen doufám, že prozřetelnost Evropy snad brzy přijde a arabský útlak v EU brzy potlačíme, nepočítaje úchylů co si léčí špatnou výchovu vykrádáním těch, co se již bránit nemůžou.
Petr Panaš píše:Že je senátorem člověk jiné národnosti, mě vůbec nevadí (zda je vyznáním muslim - nevím). Osobně mám s určením národnosti problém. Je to nějaká genetická informace, charakteristické znaky těla ? Podle mého ne. Čechem je ten, kdo tu žije, mluví česky, má státní občanství a plně respektuje naše zákony a kulturu. Češi už jsou pro mne např. děti vietnamských rodičů, co mluví česky úplně super, chodí tu do školky, školy a budou tady pracovat. Mezi námi "sudeťáky", kdo je tady ten echt pravý ČECH ?Důležité je, jak nový senátor bude pracovat. Já jenom doufám, že dobře
Zatím je ve funkci příliš krátkou dobu, abych to dokázal posoudit.
elixdragon píše:Co je na tom článku extrémistického?píšete, že diskuze někam sklouzla a sám přispějte dalším příspěvkem? Myslíte si, že svobodný názor na šíření islámu mečem, ikdyž je třeba xenofobní je špatný a extrémistický? Až muslimové dostanou plné uznání českého státu, pak to bude extrémní. Nevíte zhola nic o problematice muslimských nájezdníků na Evropu.
http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/c/3233 ... abiti.html
Tohle je také extrémismus, ano je ale z řad muslimů, nemyslíte?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník