elixdragon píše:A nejsou takhle náhodou únikové východy ještě dole u pódia? MAtro, napsal jsem pouze o druhé straně mince, kterou zde nikdo nenapsal. To neznamená, že bych nebyl rád, kdyby tam ty sedačky byly pohodlnější A vůbec mě ten popcorn voní a nabudí to tu správnou atmosféru
winie píše:elixi jestli jste to nezaregistroval, tak v usti uz je taky multiplex a listek stoji na 2D 180kc, mate to s pohodlim a bez smradu pro nas co to zrovna nemilujeme. A vy si muzete na par minut stoupnout k prodejnimu mistu s popcornem Chapu ze kino maj musi trosku natahnout ceny, aby udzelo aspon nejaky zisk, ale dnesni ceny jsou uz fakt neodpovidajici kvalite
elixdragon píše:Koukám moc patron na svou obhajobu nemáte, stává se často, že ten kdo se má bránit útočí. V tomto případě tomu není jinak. Někdo tady krade práci a dřinu autora a já jsem ubohý
elixdragon píše:Koukám moc patron na svou obhajobu nemáte, stává se často, že ten kdo se má bránit útočí. V tomto případě tomu není jinak. Někdo tady krade práci a dřinu autora a já jsem ubohý
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník