Dovolená 2012

bazar, inzeráty, témata úplně mimo, cokoliv vás napadne...

Dovolená 2012

Příspěvekod litoweb » 13 čer 2012 20:28

Pokud nemáte letos tip na dovču doporučím Řecko - Korfu, byli jsme tam před týdnem a je tam opravdu krásně 8-)

KORFU DOVOLENÁ 2012

Obrázek
Obrázek
Obrázek
litoweb

Re: Dovolená 2012

Příspěvekod elixdragon » 13 čer 2012 21:27

Jen k tomu parkování na letišti, s jakou cestovkou jste byl? Některé cestovky nabízejí parkovné po dobu turistického pobytu zdarma. Jaká byla teplota moře na začátku června? A ještě jednu otázečku bych si dovolil, jaký foto a popř expozici používáte - děkuji. Nádherné prostředí to je a bez lidí. To mě čeká v hlavní sezóně ukrutné hledání místa na plážích v jižní dalmácii. Manželka odmítá pomýšlet na jiný termín, než přelom července a srpna :(
elixdragon

Příspěvekod Ropovod » 13 čer 2012 21:54

Canon PowerShot A720 IS
Doba expozice: 0,01-0,001 s
Ropovod

Příspěvekod litoweb » 14 čer 2012 09:41

elixdragon píše:Jen k tomu parkování na letišti, s jakou cestovkou jste byl? Některé cestovky nabízejí parkovné po dobu turistického pobytu zdarma. Jaká byla teplota moře na začátku června? A ještě jednu otázečku bych si dovolil, jaký foto a popř expozici používáte - děkuji. Nádherné prostředí to je a bez lidí. To mě čeká v hlavní sezóně ukrutné hledání místa na plážích v jižní dalmácii. Manželka odmítá pomýšlet na jiný termín, než přelom července a srpna :(

Byli jsme s ČD Travel, manzelka je zamestnanec ČD, teplota more byla 22C po prijezdu, po tydnu uz bylo more teplejsi, teplota vdzchu 26-30C na konci tydne, byli jsme od 1.-8.6. Jaky pouzivam fotak uz je zde popsano, vse fotim na automat, je to starsi kompakt ale staci, vejde se do kapsy a kdybych ho ztratil nebo se mi do nej dostal pisek asi se svet nezbori jako kdybych mel zrcadlovku za 20t ktera ma 2 kila :)
My mame jeste predskolni deti a zena je na materske takze nebyl problem 8-)
litoweb

Zpět na Ostatní