York.y píše:Asi jste mě nepochopil, já apeloval aby ZDE nikdo neuváděl, že jel po Praze 5 km za 800 Kč,- například a s vaší firmou to opravdu nemělo nic společného. Ty služby pod 50 Kč,- tak to se vaší TAXI službě opravdu vyplatí, to jste musel mít větší náklady na přistavení než za odjetý km, pokud si spočítám nástupní a úhradu za 1 km, to jste musel zákazníka dopravit opravdu daleko, nejspíš napíšete, že to byl zákazník a těch si vážíte a proto není problém jet i takovou malou vzdálenost. Původně jsem se domníval, že zde chcete zjistit jak jsou zákazníci spokojení s TAXI v LTM, ale nyní mě to připadá, že se obhajujete tím, že vaše ceny jsou naprosto v pořádku a nerozumíte tomu jak si někdo může sednout do TAXI za 50 ,- Kč a néééé do vašeho vozidla. Jo pane každý si zavolá toho koho má osvědčeného a toho služby využívá. Přeji příjemný den.
Ano, opravdu se zákazníků velice málo ptám kam vlastně chtějí odvézt... a nevadí Nám když nakonec jedeme se zákazníkem třeba i jen 500metrů protože nemůže chodit. Naložím a vyložím a kolikrát pomáháme i do schodů. Většinou se jedná o velmi staré lidi.
Samozřejmě jsem chtěl a chci zjistit co lidé od Taxislužby očekávají... ale bohužel zjišťuji, že pro zákazníka v dnešní době opravdu není podstatné to, že jsme zde pro něj 24hodin a snažíme se být všude včas.. ale pořád se diskutuje jen o té "padesátce"...
Samozřejmě. Mohu také snížit cenu jízdy o dalších 10Kč než má Taxislužba, která cestuje na paušál ale to už opravdu naše živnost bude lidem jen pro smích.
Byla doba kdy Taxislužba byla velice cenná služba pro kohokoliv kdo se dostal do nesnází... v dnešní době nepřátelství, chamtivosti a bezhlavého šetření na nesprávných místech se ani nedivím tomu jak to okolo nás vypadá.
Taxikáři se přepadávají jako na běžícím pásu (sám jsem jedno zažil a nikomu to nepřeji)...
Na email jsem dnes dostal "nápad"... opravdu nápad od jednoho nového zákazníka.. Udělejte akci 5+1 GRATIS... Moje odpověď- proč ne...
Každá šestá jízda po městě GRATIS
... i třeba od Interspáru do Pokratic
...
Jinak mi opravdu nevadí, že je klietela která jezdí i za paušál. Já jsem velice rád, že se od Vás dozvídám cokoliv. Kde jinde bych mohl dostat tolik názorů když už né tady.
Přeji hezký víkend
Pavel Vyletěl