elixdragon píše::mrgreen: teď si akorát všechny utvrdila, že si nevyzrálá, zapšklá a nevyrovnaná dívka, která si své EGO léčí za volantem ohrožujíc ostatní účastníky silničního provozujenže rychlá jízda a vůz BMW z tebe hezčí a přitažlivější holku neudělá, to co bůh nedal si za volantem nedohoníš
![]()
elixdragon píše:Pochybuji, že vznikla škoda převyšující 100 000,-kč tak jaký pak záznam od policie (pokud se kvůli tobě někomu neudělalo zle)? Docela bych se vsadil, že do 1. měsíce to máš zase otlučený a neboj na tebe taky dojde
řidič BMW píše:elixdragon píše::mrgreen: teď si akorát všechny utvrdila, že si nevyzrálá, zapšklá a nevyrovnaná dívka, která si své EGO léčí za volantem ohrožujíc ostatní účastníky silničního provozujenže rychlá jízda a vůz BMW z tebe hezčí a přitažlivější holku neudělá, to co bůh nedal si za volantem nedohoníš
![]()
Jedinej kdo je tady nevyzrálej, zapšklej a nevyrovnanej je elixdragon. Podle toho co jsem si přečetl ve všech sekcích, tak to souhlasí. Ať je to spalování kalů, úklid v LTM, parkování, slečna BMW atd. Tak podle mě co jste napsal o slečně, spíše souhlasí na Vás. Takového prudila a zapšklého člověka už jsem dlouho nevidělAsi nemáte co jného na práci než zasírat fórum, blbejma kecama o kterých ani nic nevíte viz. Spalování kalů!!!
Nebo kde kdo umřel
![]()
![]()
Váš psychický zdravotní stav nebude asi v pořádku
![]()
0057 píše:No nic, tak se tu mejte. Jdu si lecit svoje tak male ego,(ze si na nej slapu, kdyz uz se odhodlam vylizt z auta) na silnici s cervenym drakem 1.2 benzin 44kw;D i kdyz tim toho asi moc nenahonim co? Malej obsah, nic moc spz, a je to POLO a ne BMW...![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků