HEKR píše:Stačí se jen trochu snažit. Sorry
Ondra-Ltm píše:takze nejake info pro šťoury
Alena Burdova ,dcera pana Ing. Burdy co ma v Roudnici nad Labem prodej Zemedelskych stroju na proti ČSAD
maryška píše:to ridic BMW:
nejste jediný kdo má bmw.nevim co by jste dělal kdybych si od papínka půjčil já BMW M6 a natřel bych vám prdel...to by jste si to auto mohla strčit doprdele!!!Nchci tady machrovat jako nekdo kdo ma dvoulitra diesela![]()
![]()
, ale uvědomte si že favorit a felicie jsou za vydělané peníze těch dotyčných lidí...už vidím jak slečna Burdová pracuje když sedí 24 hodin denně v autě. Jo to přichází jediná odpověď v ůvahu, koupim si škodovku za 5000,- a až ta (hubená) paní pojede za mnou jednoduše šlápnu na brzdu...a řeknu áááá prominte vběhnul mi tam nosorožec...
to bude pak koukat pí. Burdová...
už se na to těšim...nekorektní idiot...
:D:D
řidič BMW píše:maryška píše:to ridic BMW:
nejste jediný kdo má bmw.nevim co by jste dělal kdybych si od papínka půjčil já BMW M6 a natřel bych vám prdel...to by jste si to auto mohla strčit doprdele!!!Nchci tady machrovat jako nekdo kdo ma dvoulitra diesela![]()
![]()
, ale uvědomte si že favorit a felicie jsou za vydělané peníze těch dotyčných lidí...už vidím jak slečna Burdová pracuje když sedí 24 hodin denně v autě. Jo to přichází jediná odpověď v ůvahu, koupim si škodovku za 5000,- a až ta (hubená) paní pojede za mnou jednoduše šlápnu na brzdu...a řeknu áááá prominte vběhnul mi tam nosorožec...
Jenomže Vás dřív předjede než se stačí te vy rozkodrcat tou vaší škodárnou a doufám že si zplete auto protože tu nejezdí jenom jedno
maryška píše:řidič BMW píše:maryška píše:to ridic BMW:
![]()
Jenomže Vás dřív předjede než se stačí te vy rozkodrcat tou vaší škodárnou a doufám že si zplete auto protože tu nejezdí jenom jedno
jimi brown herrer píše:Tadle by mohla bejt správná.
http://imageshack.us/photo/my-images/20 ... urdova.jpg
forbys píše:jimi brown herrer píše:Tadle by mohla bejt správná.
http://imageshack.us/photo/my-images/20 ... urdova.jpgjj je
0057 píše:..... zdravim ;D jasný, nacouvala ;DD stejně tak jako že jsem jezdila 350 Z a už jsem omotala několik aut kolem stromu a ten baworák co mam teď je minimálně tak desátej ;DD jaký nehody ?;DD nějak jsem neměla ještě možnost od něčeho ujet ale budiž
a nwm co je komu do toho kde já chodim a kde ne, ubohost ;D to víže jo, bla bla bla ... tak hlavně žě jste si tím vším tak jistí kdo to řídí a že je to zrovna BMW 320 d r. v. 2006 5U7 0057
)
maryška píše:maryška píše:
v prvním příspěvku jste psal že máte BMW 320 D a najednou jste si koupil 330 D aaaa jaaaj trošku vám to tady zamotalo hlavu...:D:D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků