Tak pokud mohu něco pověděti k tzv, denním světlům, opravdu musí býti ostatně jako vše na voze homologována, lze zjistiti pouhým pohledem, na to nemusím zastávat místo kdesi na empiru města, dále pak již zmíněná světla musí splňovat určité parametry co se umístění týká a dále, pokud jsou a býti musí zapojena odborně, svítí pouze v přední části vozidla a to prosím samostatně.
Pokud tato světla jsou homologována a mně osobně taktéž zdají se býti provenience made in China, tak nejsou na 100%. A pokud na zmíněném vláčku při automatickém sepnutí tato světla naběhnou a spolu s nimi svítí světla další, jiná, je to špatně a odporuje to vyhlášce.
Nehodlám se pouštět do diskuse kdo je a kdo není onen, popřípadě ten, ale ctít by zákony a vyhlášky měl v každém případku.
Předpokládám, že světla byla domontována dodatečně a dle mého úsudku co jsem měl možnost vidět, taktéž bych se přikláněl k názoru, že není vše jak by býti mělo, ale samozřejmě může to být jen a jen můj subjektivní dojem, vycházející z toho jak se městem míjíme...
Dennímu svícení zdar