Gymnázium Josefa Jungmanna

Re: Gymnázium Josefa Jungmanna

Příspěvekod wind » 14 čer 2011 18:00

No tak, dotiku, to by nešlo. Musí stačit, že nejsou od vás.
wind

Příspěvekod Martin Zahalka » 14 čer 2011 18:26

Nejen pro pana Panaše, bývalého tajemníka i když to sem zdánlivě nepatří... Pan Paclík byl jmenován řádným ředitelem CŠJ se všemi právy a povinnostmi, pouze to bylo radou kulantně a diplomaticky zaonačeno tak, že byl pověřen řízením do doby jmenování ředitele....V případě 5.ZŠ po odvolání ředitele Žáka , byl řízením pověřen jeho statutární zástupce Kyncl, v případě PO CCR taktéž, v případě centrálky vyjímka a proč ??? Ptám se !!! Hrozilo snad hroucení systému, nedalo se vařit či něco podobného... Proč právě Paclík, Červínům kámoš z osmičky, který dle mých informací neměl o stravování ani ánung. Proč nebyla řízením pověřena statutární zástupkyně, tedy současná "velmi schopná" paní ředitelka....Pokud se nad tím zamyslíte, tak Paclík tam byl vlastně navíc a jeho plat byl vyplácen na úkor ostatních zaměstnanců...nebo snad pracoval zcela zdarma ??? pan Panaš zřejmě malinko mystifikuje ostatní čtenáře tohoto fóra, Paclík neměl být vůbec jmenován - nebyl k tomu jediný relevantní důvod, ale myslím, že to už tu diskusí proběhlo.... Takže stávkám zdar a hodně úspěchů s gymplem...
Martin Zahalka

Příspěvekod dotik » 14 čer 2011 18:40

wind: další co čeří vodu a bojí se cokoliv říct :) to tu už taky několikrát bylo...dokonce nabádal starostu, aby dával za něj trestní oznámení :)
Martin Zahálka: A já myslel, že už si to pochopil :) Zřejmě ho tam Červín z nějakého důvodu chtěl ;) Stejně jako chce Kouda a naše skvělá krajská radní Ryšánková na gymplu Bulasovou. Prostě na to mají moc a v podstatě i právo. Na tom přece není nic těžkého na pochopení. Rozdíl je pouze v tom, že Paclík byl a je všem ukradenej (mimo tebe) a Bulasová vadí více než 1100 lidí ve městě a jsou proti ní demonstrace - další bude pátek 17.6. 13:55 u gymplu ;)
dotik

Příspěvekod FiserovaS » 14 čer 2011 19:36

Pro Dotika
Dobrý den pane Dostál, obracím se na Vás s prosbou, zda-li byste nemohl napsat příspěvek na Litoměřicko24 (nebo i někam jinam) o předávání maturitních vysvědčení. Jsem rodič studentky 4.A a dnes jsme se dozvěděli, že předání maturitních vysvědčení se bude konat v pondělí v 11.00 hod. v učebně č. 43 gymnázia. Já nejsem žádný spisovatel, ale jako rodiče mě rozčílilo a bylo líto zároveň, že paní Bulasová není schopná ani zajistit studentům důstojné a slavnostní předávání maturitních vysvědčení, tak jak tomu bývalo zvykem, a tak jak to probíhá na jiných gymnáziích. Vždyť je to akt, kterým studenti zakončí jednu etapu svého života a určitě si zaslouží trochu úcty za vše co za ty čtyři roky na gymnáziu udělali. To už je do nebe volající, co si ona dovolí, jak se chová a vše jí to prochází. Předem Vám děkuji a přeji hezký den. Fišerová S.
FiserovaS

Příspěvekod Stanislav Hylán » 14 čer 2011 20:08

Paní Fišerová, tohle není vzkaz jen pro Dotíka. Tahle informace o neskutečné aroganci této osoby by měla směřovat do všech sdělovacích prostředků k novinářům, kteří už o situaci na našem gymlu informovali, k lidem, kteří tohoto aroganta drží pořád ve funkci tj. na Krajský úřad Ústeckého kraje, k vedení socdem, jehož je členkou atd. Zkazit předání maturitního vysvědčení, pro to opravdu nemám slov. I to dokazuje, že tato osoba nemá k této kdysi prestižní škole a jejím studentům vůbec žádný vztah a jde jí jen o udržení moci. Zajímal by mě názor učitelů z "jejího"tábora. Doufám, že v pátek přijde hodně lidí, nejen studentů, ale i rodičů a občanů města, kterým situace na gmplu není lhostejná.
Stanislav Hylán

Příspěvekod FiserovaS » 14 čer 2011 20:33

Plně s Vámi souhlasím, proto jestli mohu poprosit o pomoc, protože nejsem dobrý spisovatel. V pátek se určitě uvidíme na demonstraci, a budu moc ráda, když se to všichni dozvědí, jak se chová.
FiserovaS

Příspěvekod Tomas.Marny » 14 čer 2011 20:44

Vězte, že onu dámu si spravedlnost najde, vím o čem mluvím........................... ;)
Tomas.Marny

Příspěvekod dejavu » 14 čer 2011 21:13

Taky si myslím, že na každou svini se vaří voda.
Je dobře, že jste v Litoměřicích takhle pospolu a dokážete se postavit "zlu". V Roudnici a Štětí bohužel. Čím to je? :roll:
dejavu

Příspěvekod dejavu » 14 čer 2011 21:15

FiserovaS píše:Pro Dotika
Dobrý den pane Dostál, obracím se na Vás s prosbou, zda-li byste nemohl napsat příspěvek na Litoměřicko24 (nebo i někam jinam) o předávání maturitních vysvědčení. Jsem rodič studentky 4.A a dnes jsme se dozvěděli, že předání maturitních vysvědčení se bude konat v pondělí v 11.00 hod. v učebně č. 43 gymnázia. Já nejsem žádný spisovatel, ale jako rodiče mě rozčílilo a bylo líto zároveň, že paní Bulasová není schopná ani zajistit studentům důstojné a slavnostní předávání maturitních vysvědčení, tak jak tomu bývalo zvykem, a tak jak to probíhá na jiných gymnáziích. Vždyť je to akt, kterým studenti zakončí jednu etapu svého života a určitě si zaslouží trochu úcty za vše co za ty čtyři roky na gymnáziu udělali. To už je do nebe volající, co si ona dovolí, jak se chová a vše jí to prochází. Předem Vám děkuji a přeji hezký den. Fišerová S.

Dobrý den. Paní Fišerová, kde se jinak předávají maturitní vysvědčení? Nám je také předávali ve třídě, pokud se dobře pamatuji.
dejavu

Příspěvekod FiserovaS » 14 čer 2011 21:27

Nám ho před 22 lety předávali v galerii. Pokud vím tak loni v divadle, předloni v Ploskovicích na zámku, v Roudnici to bude v obřadní síni Městského úřadu, prostě v slavnostním duchu, vždyť je to podle mého slavnostní událost, nemyslíte?
FiserovaS

Příspěvekod dotik » 14 čer 2011 21:29

V Lovo se předává na radnici, každý rok. Ve středu to natáčém...Nevím, jak to bylo na gymplu v Ltm v minulých letech, ale za nás to taky bylo rychle ve třídě - a vůbec mi to nevadilo :) ostatně osobně bych celou maturitu zrušil, nahradil bych jí průměrnými známkami z "maturitních" předmětů za celé čtyři roky, které se pošlou na zvolenou vysokou, to se ocení a další body se získají za přijímačky. Studenti se aspoň budou snažit celé čtyři roky a ne pouze o "svaťák". Abych teda nehodnotil plošně ( ;) wind) tak čest těm, komu záleží na každé známce na vysvědčení. Mně to bylo srdečně jedno :)
Naposledy upravil dotik dne 14 čer 2011 23:35, celkově upraveno 1
dotik

Příspěvekod dejavu » 14 čer 2011 21:36

Určitě to je slavnostní událost, to nepopírám. Také si myslím, že je vhodné předávat maturitní vysvědčení na Vámi uvedených místech. Jen píši moji zkušenost. Normálně si nás profesorky seřadily ve třídě, popřály k úspěchům a předaly vysvědčení. Takže jak kde. Ale jestli je na litoměřickém gymnáziu tradice předávat maturity jinde, než-li ve škole, to netuším. Dotík tam chodil, tak nám snad přiblíží situaci.
dejavu

Příspěvekod dejavu » 14 čer 2011 21:38

ááá, tak byl rychlejší....než já napíšu otázku, on má odpověď ;) .....strašný :)
dejavu

Příspěvekod Stanislav Hylán » 14 čer 2011 21:40

Dcera při ukončení studia na ZŠ před 8 lety dostala vysvědčení od ředitele v Domě kultury... Mělo to atmosféru, vzpomíná na to dodnes. A to byla jen základní škola.
Pro "dejavu": nevím, kdy a kde jste vysvědčení přebíral, ale ani za komančů jsem vysvědčení na gymplu nedostal ve třídě. V tom je paní Bulasová nezpochybnitelný odstrašující originál.
Stanislav Hylán

Příspěvekod dejavu » 14 čer 2011 21:50

Pane Hyláne, jsem z odborné školy, matura dáááávno po revoluci a opravdu předávána ve třídě. Dotik je taky porevoluční, ne? Když se kouknu na věk. A jak píše, tak předávání proběhlo též ve třídě. Je fakt, že hodně lidem na tom asi záleží . Nevím.
dejavu

Příspěvekod Stanislav Hylán » 14 čer 2011 21:57

Maturitní vysvědčení má možná trošku jinou váhu než ta ostatní. Stejně jako to vysvědčení z 9.třídy, jak jsem zmínil, ale to je samozřejmě věc názoru. Možná že se mýlím, ale předávání vysvědčení možná souvisí i s páteční akcí.
Stanislav Hylán

Příspěvekod wind » 15 čer 2011 08:55

Dobrý den. Dotiku, vždy je velmi složité, jakou strategii zvolit k tomu, abychom dosáhli požadovaného výsledku a zbytečně neuškodili lidem, kteří si to nezaslouží. Vy i někteří další, patrně mladší diskutující jdete do řešení problémů hlava, nehlava. My, malinko starší už víme, že existuje i jiný způsob diskuze, který taktéž vede k výsledku, ale neškodí těm, kteří nemohli předvídat, co se stane. Výsledek chceme stejný, ale cesty máme různé. Já tuto cestu volím. To není nic proti mladým lidem, to je vývoj.
wind

Příspěvekod dotik » 15 čer 2011 09:01

husty, roste nam tu jeden stary zkuseny politik - hodne mluvit a nic nerict :)
dotik

Příspěvekod wind » 15 čer 2011 09:20

No coment!
wind

Příspěvekod jarin » 15 čer 2011 10:41

wind: existuje i jiný způsob diskuze, který taktéž vede k výsledku, ale neškodí těm, kteří nemohli předvídat, co se stane. Výsledek chceme stejný, ale cesty máme různé :roll:

mohli bychom býti konkrétní, jak situaci s vedením gymnázia řešit podle nás, pane wind?
jarin

PředchozíDalší

Zpět na Školství