ronyk píše:Docela by mě zajímalo, kdy dojde k opravám děr v silnicích ve městě. Krásné soliterní díry jsou na křižovatce Bojské a Pokratické, ve Škroupovce atd. atd. Čeká se na zimu až se mrazem díry zvětší a oprava bude dražší, anebo dá město přednost levnější variantě ? Nejezdím většinou ulic ve městě, ale určitě by se našly další a další díry o kterých nevím.
Ing. Ivo PERNA píše:Dobrý večer, krásný večer.
Tak mě dobře poslouchejte Vy dovedové. Obávám se, že mi nechcete rozumět a neumíte snad ani číst.Píšu Vám, kdo má na starosti opravy silnic a kdo by se měl na poukazovaný problém zaměřit a hlavně konat. Nebo se domníváte, že Vám je půjdu opravit? Tak na to hodně rychle zapomeňte. A ten foťák si vemte a foťte "vo plnej hřebík" ! Fotky pak můžete poslat těm, kdo má ty díry na komunikacích ve městě na starosti. A domníval-li se některý z Vás, že umíte psát jen Vy, tak to je Váš druhý omyl. Opatrujte se a popřípadě si můžete jít i stěžovat.
Ing. Ivo PERNA píše:Dobrý den, krásný den.
Dnes se mi konečně podařilo kontaktovat osobu, v jejíž kompetenci je oprava propadlé kanalizace v ulici Bójská a vymámit na něm slib, že propad bude do konce příštího týdne opraven. Tak se budu, snad i s vámi, těšit na výsledek. Mějte všichni čtenáři hezký zbytek dne a i víkend.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků