gtidrive píše:... Spíše jsem chtěl poukázat na to, že v těchto bytech bydlí také lidé, kteří byt městu zhodnotili a měli být nějak odlišeni...
marcela píše:stále stejné plky,přečtěte si starší diskuzi.OPAKUJI Já si nestěžuji pouze konstatuji !!!!!!!!!!! A ani situace neni pro mne likvidační!!!!!!! To se tu proboha našel pouze jeden člověk ,který pochopil co jsem tím vším chtěla říci.Už mi nepište ,že se mohu odstěhovat takle chytrá jsem taky.Jestli vy měníte svůj byt a domov jako ponožky,já tedy ne.!!!Já uplně neřeším výšši nájemného,ale snažím se i bránit svojí občanskou svobodu,tím chci říc ,že se všichni musíme bránit proti úřednickému molochu,protože mi tu nejsme kvůli nim ,ale oni pro nás.Tohle by si měli lidé uvědomit,že se to týká nás všech bez rozdílu kde bydlíme.
jimi brown herrer píše:marcela píše:stále stejné plky,přečtěte si starší diskuzi.OPAKUJI Já si nestěžuji pouze konstatuji !!!!!!!!!!! A ani situace neni pro mne likvidační!!!!!!! To se tu proboha našel pouze jeden člověk ,který pochopil co jsem tím vším chtěla říci.Už mi nepište ,že se mohu odstěhovat takle chytrá jsem taky.Jestli vy měníte svůj byt a domov jako ponožky,já tedy ne.!!!Já uplně neřeším výšši nájemného,ale snažím se i bránit svojí občanskou svobodu,tím chci říc ,že se všichni musíme bránit proti úřednickému molochu,protože mi tu nejsme kvůli nim ,ale oni pro nás.Tohle by si měli lidé uvědomit,že se to týká nás všech bez rozdílu kde bydlíme.
A co myslíte tou občanskou svobodou?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník