astib píše:Mimochodem by to chtělo malinko poupravit slovník a přidati trošičku slušnějšího projevu…
Mimochodem, mam take pravo vyjadrit svuj nazor tak jak chci ja. Slusnejsi? To si delate legraci. Prectete si svuj prispevek jeste jednou a zjistite, ze neni slusny v zadnem smeru, krome toho formalniho.
Napadate lidi bez jakehokoliv overeni informaci, puvodne je predkladate jako fakta, ktera zde pote prezentujete zcela alibisticky jako "pouze vlastni nazor".
V době, kdy je centrálka v úpadku co se tržeb a kvality týče, ředitelka pořizuje masérské lehátko a v době kdy by měli všichni pod jejím vedením pracovat byly plánovány masáže? To je v pořádku? Opravdu?
Jak toto konkretne muzete dolozit? Jste vubec schopen to podlozit nejakym dukazem, co by "vas nazor" posunulo z kvality pomluvy nekam jinam? Vite kolika lidem zde potencialne krivdite?
Konkretne:
Jak víte, že lehátko je financováno z prostředků centrálky?
Jak víte, že masáže se konají v pracovní době?
Jak víte, že za tu masérku někdo pracuje?
Jak, jak, jak?
a o porušování všeho možného ani nemluvím
...ale mluvte! Jiste o tom vite hodne.
Tato manipulativni veta, ktera ostatnim podsouva dojem, ze se v situaci orientujete, vas celkem dobre usvedcuje. Jste manipulator s fakty a s dojmy lidi, kteri si tak mysli, ze ctou prispevek od nekoho zasveceneho. Vy ale zasveceny nejste, jen chcete, aby to tak vypadalo.
A mimochodem, vyjádřil jsem zde svůj privátní názor a zveřejnil skutečnost, ne pomluvu
Tohle je zcestne. Nevidim jedinou dolozenou "skutecnost", jen same pomluvy a charakterove vady.
osobní názor ještě není zakázán, nebo je to jinak a já si toho jen nevšiml
Svoboda slova je neoddiskutovatelne pravo kazdeho z nas. Dotkl jste se mnoha lidi, kteri nemaji sanci se zde branit, protoze o teto vasi smesne pomluve mozna ani nevedi. Nevsiml jste si, ze toto je krajne nevychovane.
astib píše:Prispevkum jsem od vcera venoval uz skoro 2 hodiny celkem. Tohle je opravdu velmi drahe a vic tomu obetovat uz nemuzu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků