Značky jsou vyznačovány pomocí hmoty pro VDZ nebo jiným srozumitelným způsobem (např. folie, dopravní knoflíky, dlažba). Pro zlepšení účinku mohou být doplněny dalšími retroreflexními prvky.
worwan píše:jimi brown herrer píše:
Nedávno sem jel ulicí Dlouhá. Přede mnou hlídka MP. Asi tak 4-5 vozů bylo zaparkováno šikmo a ne, tak jak je značeno. Chápu, že se to dá považovat za buzeraci, ale některé stály i na žlutých pruzích, a vážně pochybuji, že tam měly, co dělat. Tam, jak parkuje vláček se pánové otočili a já s nadějí, jako spolujezdec, koukal, jestli to pojedou řešit. Zastavili u Salvaguardy. Měl jsem zrovna cestu do domova důchodců, kde jsem jen vyhodil nějaké věci pro prababičku. Hned sme odjížděli a stejné auto právě zastavilo u služebny MP pod domovem důchodců. Chlapci vystupovali a vytahovali si nějaké tašky.
§ 25
(1) Řidič smí zastavit a stát jen
a) vpravo ve směru jízdy co nejblíže k okraji pozemní komunikace a na jednosměrné pozemní komunikaci vpravo i vlevo,
b) v jedné řadě a rovnoběžně s okrajem pozemní komunikace; nedojde-li k ohrožení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, smí v obci řidič vozidla o celkové hmotnosti nepřevyšující 3 500 kg zastavit a stát kolmo, popřípadě šikmo k okraji pozemní komunikace nebo zastavit v druhé řadě.
Tak už tomu rozumímjimi brown herrer"] je rozzlobený mladý muž který nevlastní řidičák
![]()
![]()
![]()
elixdragon píše:Bohužel včera jsem neměl jak nafotit parkující školský sbor 5. ZŠ, ale při cestě na oběd do CŠJ jsem se pozastavil nad tím, jací prasata učí naše děti. Tím, že se čistila ulice naproti 5.ZŠ byly vozy vybraných učitelů na trávě na školním pozemkuza nimi ten mamut a hlásající škola ve prospěch životního prostředí. No myslel jsem, že se mi něco zdá, ale nee holá realita to byla
jen mě štve, že jsem telefon nechal v práci a nemohl jsem pořídit fotky, které bych panu Červínovi zaslal.
Petr Hošek píše:elixdragon píše:Bohužel včera jsem neměl jak nafotit parkující školský sbor 5. ZŠ, ale při cestě na oběd do CŠJ jsem se pozastavil nad tím, jací prasata učí naše děti. Tím, že se čistila ulice naproti 5.ZŠ byly vozy vybraných učitelů na trávě na školním pozemkuza nimi ten mamut a hlásající škola ve prospěch životního prostředí. No myslel jsem, že se mi něco zdá, ale nee holá realita to byla
jen mě štve, že jsem telefon nechal v práci a nemohl jsem pořídit fotky, které bych panu Červínovi zaslal.
Vážený pane elixdragon, škoda , že jste si zapomněl telefon, možná byste zjistil, že mamut "nehyzdí"naši zahradu už od června roku 2010. Přesto pevně věříme, že zůstanete bystrý i nadále a budete pečovat o vzhled našeho města . Jinak bych chtěl doplnit, že naše zahrada díky rodičům a panu řediteli prochází rekonstrukcí a hodláme ji otevřít i veřejnosti. Jste-li nespokojený, zkuste přijít do školy a pohovoříme o Vašich představách. S úctou, Petr Hošek, zástupce ředitele, za všechna prasata, která učí Vaše děti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků