Vy jste mi teda dal.

Že já se na to díval.
Tak dozvěděl jsem se, že město vyhodilo 900 tis. jako pokutu bance za to, že nezrealizovalo úvěr, o který mělo zažádáno. Krejza jako obvykle s bohorovným úsměvem podotkl, že je to normální věc (jen kdyby to měl platit ze svého).
Dále si Wunch s Krejzou zařídili odpuštění 450 tisícového dluhu pro společnost zahrada čech.
Dále jsem si potvrdil obrázek o tom, že Wunsch je mimo a jeho přirovnání rozdílu zdražení odpadu k tatrankám, bylo příkladné zlehčování brutálního zdražení.
Životní prostředí je v pohodě, má všechno zpracované, o tlacích státu na neskládkování komunálního odpadu se ví dlouho, ale stejně nemají nic zrealizovaného. Tak hlavně že mají popsané papíry.
Perlička opět byla, že byla přiřknuta dotace LT hokeji i když má dluh, který v řádném termínu městu ještě nezaplatil. No jo úzké skupině prominentů a jejich dětiček se prostě musí zaplatit zábava.
Dále již vím, že s cenou za odpad je to jako s cenou elektřiny. Velká část ceny není za samotný odpad, ale za služby s tím spojené, stejně jako u elektřiny, kde hlavní část ceny dělá cena za distribuci. Že by třeba BEC měl na to svůj podíl
Co mi fakt vadilo, bylo familiérní Wunschovo chování a oslovování lidí na takové oficiální akci, jako je jednání zastupitelstava. Myslím, že si mohl to oslovování zrobnělinami jmen a zvaní na kafíčka odpustit. Ten člověk opravdu působí trochu jako zastydlý puberťák(můj dojem

).
Pak bylo zajímavé, jak někteří hlasovali jinak, než jak by to vyplývalo z jejich předchozího vystupování před hlasováním. Tohle mi opravdu hlava nebere. Dále co mi osobně přišlo zvláštní, jak v hlasování bylo velmi málo hlasů proti, ale mnoho alibistických zdržení. To taky něco vypovídá o těch lidech.
No a nakonec jsem se dozvěděl, kde si bude Červín v Miřejovicích stavět barák.
Bylo to poučné a zajímavé, ale příště si to nechám ujít. Na tohle fakt nemám nervy.