Llukas007 píše:Stačí si projít centrum města a nejen to. Proč ubývá našich živnostníků?jestli to tak půjde dál za 4 roky máme na radnici zase VV (Vietnam Vítězí)
Petr píše:Díky těm nechtěným Vietnamcům v našich městech ještě fungují večerky, které opustili našinci. Těm se nevyplatilo pobírat tak malý peníz za tolik práce... Raději jsou bez práce a tu zcela dobrovolně přenechávají Vietnamcům, kterým tam nevadí 12 hodin denně sedět! Tak komu berou práci? Kdykoli tam přijdu, mají pusu od ucha k uchu a ochotou se mohou přetrhnout. Nechodím tam často, ale většinou odcházím s úsměvem. Pokud se mi zboží nezdá, jdu dál. Tak v čem je problém? Krácení daní? Ale na to máme instituce, které mají kontrolovat a svoji práci vykonávat s takovým zaujetím, jako ti "nechtění" Vietnamci. Já toho mohu soudit jen z pozice zákazníka...
jimi brown herrer píše:Jenže o tom se tu prostě nikdo nebaví. Tady nejde o to, jestli tam perou nebo neperou prachy, protože to je věc policie. Tady je otázka - co poskytujou za služby a v jaký kvalitě. Jak můžete vědět, že LTM živnostník si nepere peníze ve svý živnosti? Vy máte takovou tu typicky náckovskou rétoriku > Berou nám práci a všichni šikmooký maj pračky po celym městě, protože sou šikmooký a já sem jednou ve zprávách viděl, že pěstujou trávu.
Llukas007 píše:jimi brown herrer píše:Jenže o tom se tu prostě nikdo nebaví. Tady nejde o to, jestli tam perou nebo neperou prachy, protože to je věc policie. Tady je otázka - co poskytujou za služby a v jaký kvalitě. Jak můžete vědět, že LTM živnostník si nepere peníze ve svý živnosti? Vy máte takovou tu typicky náckovskou rétoriku > Berou nám práci a všichni šikmooký maj pračky po celym městě, protože sou šikmooký a já sem jednou ve zprávách viděl, že pěstujou trávu.
Jasně, jsem nácek! Jen kvůli tomu, že si spočítám, že pokud si deset lidí koupí 2 rohlíky za 1,20 třeba v deset hodin večer to ale nikomu nezaplatí nájem 30litrů měsíčně plus elektriku za chlaďáky a mrazáky. Chvála pracovitosti alelujááá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků