PARKUJI KDE CHCI...

Re: PARKUJI KDE CHCI...

Příspěvekod Lukino » 13 říj 2010 16:39

elixdragon píše:když má jeden člověk dvě auta.

S tímhle argumentem nemůžu souhlasit. Nikde není psáno, že jedno parkovací místo je pro jednoho člověka. Pokud na to má, mít 2 auta, proč ne, pokud zaparkuje v rámci zákona, vyhlášek a bůh ví čeho ještě... Dnes má spousta lidí 2 auta...
Lukino

Příspěvekod elixdragon » 13 říj 2010 21:01

Ano já proti dvěma autům nic nenamítám, ale s tím druhým co není na fotografii odjíždí jen tehdy, když se čistí ulice, tudíž s ním akorát zabírá místo ostatním. A když na sebe ještě upozorňuje porušováním zákona tak jsem si musel rýpnout ;)
elixdragon

Příspěvekod jimi brown herrer » 14 říj 2010 19:54

Nový seriálový hit pokračuje. Trochu se bojím, jestli se na něj vůbec někdy začne dívat cílová skupina (představitelé města a MP) a něco s tím udělá.

http://picasaweb.google.com/BrownHerrer/ParkovaniVLitomericichII#
jimi brown herrer

Příspěvekod jimi brown herrer » 15 říj 2010 10:27

Dobré poledne. Servíruji další povedený díl. Tentokrát i s dějovou linií. Myslím, že je tady tolik materiálu, že za chvíli tento seriál předčí i takovou bombu, jako je Tak jde čas. Prosím:

http://picasaweb.google.com/BrownHerrer/ParkovaniVLitomericichIII#
jimi brown herrer

Příspěvekod Tomas.Marny » 15 říj 2010 12:24

Tak ta série týkající se parkování MP včetně jejich práce, je opravdu luxusní, co k tomu dodat, vykopat velitele králíka okamžitě ze židle velitele, protože pod jeho velením opravdu image strážníků jen "kvete" a ty dva ihned na pracák, čumákovat na inzeráty si mohou po práci nebo na podpoře, bože a tohle my platíme???
Pane starosto, je jasné že Vám je jako odcházejícímu do Prahy( to se šeptá po městě že už je to upečené) jedno co se děje s naší MP, ale Vy jste ještě stále jejich nejvyšším, co Vy na to? Není na čase konečně Králika doprovodit z kanceláře velitele někam jinam? :evil:
Tomas.Marny

Příspěvekod worwan » 15 říj 2010 15:09

elixdragon....
A co tě sere? Že má žigula nebo že má 2 auta? Jestli je má za svý peníze tak at jich má třeba 5! Nebo je už nějaký nařízení kolik smí mít člověk aut :o
worwan

Příspěvekod Tomas.Marny » 18 říj 2010 07:40

Tak zde máme pondělí a s ním opětovné parkování na zelené ploše našeho již velice dobře známého řidiče, zřejmě zarytý odpůrce městské zeleně a velký kamaráda pana velitele MP Králíka, jinak není možné, že mu to již tak dlouho prochází i přes to, že se na toto fórum dívá i pan velící a několik strážníků a dokonce pracovníků města.
Tomas.Marny

Příspěvekod majer » 18 říj 2010 12:46

jimi herrere, tak mě napadá jestli si tu nezaložím také téma o stalkingu :lol:

Mimochodem ta fábka s výstražnýma a vozíkem na chodníku... Nechtěli si třeba jen naložit ledničku? Někdy mám pocit, že to přeháníš...
Místní MP jsou lempli, ale aby se zabývali jen parkováním? Radši ať tlučou čoklaře co nechaj ty svý chlupatý chcípáky podládat kabely na sídlištích, chodnících, parcích apod.
majer

Příspěvekod jimi brown herrer » 18 říj 2010 21:59

Nejprve je samozřejmě nutné si ujasnit, co to stalking znamená (http://cs.wikipedia.org/wiki/Stalking ). Ta fábka s výstražnými světly samozřejmě nakládala něco asi půl hodiny, ale přijde mi nefér to nechat před obchodem, tak, že se tam nedá skoro projít (proto sem to vyfotil). Je to evidentně bezohlednost těch nakladačů. Já samozřejmě nechci, aby se zajímali jen o parkování. Ale tak například - co ten bordel v parku na lavičkách - vajgly, huliči a nikdo tam ani jednou neprojde, aby jim aspoň řek, ať to hází do koše. Nikdy sem neviděl, že by někdo dostal pokutu za svýho psa (ikdyž určitě takové případy sou). Hovna sou po celym parku a občas i na chodnících. Situace u pošty se opakuje neustále a nikdo s tím nic nedělá, ikdyž je nahoře naproti kamera. Tak snad MP dělají i jiné věci a jen to nevidím. Možná byste mohl ty pozitivní věci zdokumentovat Vy. Já myslím, že dobré věci se chválí samy, (převážně) na ty ostatní tu máme fórum.

Tady posílám obrázky, tak můžete říct, jestli Vám to přijde normální.

http://picasaweb.google.com/BrownHerrer/ParkovaniVLitomericichIIII#

PS: Popisky upravím zejtra.
PPS: Je to trochu offtopic, ale abych byl fér, tak MP se několikrát ukázali ve volebních komisích zkontrolovat, jestli vše probíhá v pořádku. ;)
jimi brown herrer

Příspěvekod Llukas007 » 19 říj 2010 06:20

Musím uznat, že ten Hyundai to už je spíš na přesdržku než na pokutu! Za tohle bych sbíral řidičáky!
Llukas007

Příspěvekod Aban » 19 říj 2010 07:03

Víceméně souhlasím s tím "napřesdržku", ale ..

a/ Co když řidič parkoval do mezery vytvořené jinými vozidly, která následně odjela a on tam zůstal napospas Jimiho fotoaparátu .. (nevěřím tomu, ale čistě teoreticky ;-)
b/ Jsou chlívečky pro parkování vytvořené jinou barvou dlažby platným vodorovným značením ?? Pochybuji, ale rád se nechám poučit od někoho znalého ..

Hezký den, Martin B.
Martin Brabec
Live IT s.r.o.
http://www.liveit.cz
Aban

Příspěvekod Tomas.Marny » 19 říj 2010 08:48

Tak teď dopoledne jsem se málem zbláznil z toho, co někteří šoféři dokáží vymyslet, tento řidič je všech idiotů král!
Posuďte sami...
Tomas.Marny

Příspěvekod Aban » 19 říj 2010 09:05

Co je ?? Přes tu oj se dá krásně přeskočit, ne ?? ;-) .. pokus o vtip ..

To už není na "přesdržku", ale na popravu ..
Martin Brabec
Live IT s.r.o.
Aban

Příspěvekod babča » 19 říj 2010 09:12

Škroupova ulice, co? :) Tam jemu podobných bydlí víc. Najedou koly až k chodníku, takže celým předkem auta stojí na chodníku a tam se nedá vůbec projít. Pro kočárek je to nemyslitelné. Zavolejte měšťáky. Přijedou.
babča

Příspěvekod Vladislav Liška » 19 říj 2010 10:50

Pro maminku s kocarkem, nedej boze dvojkocarkem parada :( Lidi skutecne nepremysli a jsou bezohledni. Pravidelne mi kdekdo parkuje pred garazi (za besedou) tak, ze ani neotevru vrata :(
Vladislav Liška
Vladislav Liška
Ověřený uživatel

Příspěvekod jimi brown herrer » 19 říj 2010 13:22

Aban píše:Víceméně souhlasím s tím "napřesdržku", ale ..

a/ Co když řidič parkoval do mezery vytvořené jinými vozidly, která následně odjela a on tam zůstal napospas Jimiho fotoaparátu .. (nevěřím tomu, ale čistě teoreticky ;-)
b/ Jsou chlívečky pro parkování vytvořené jinou barvou dlažby platným vodorovným značením ?? Pochybuji, ale rád se nechám poučit od někoho znalého ..

Hezký den, Martin B.

Ad a/ - Řidič byl ve voze. O to víc je pro mě nepochopitelné, že stál takhle, ikdyby to bylo jen na 5 minut, jak tvrdil. Možná i z toho důvodu musela ta oktávka zaparkovat, tam, kam zaparkovala. Pokud opravdu musel takhle zaparkovat, kvůli jiným vozidlům ,která odjela, než jsem přišel, přišlo by mi logické potom auto přeparkovat, nebo aspoň hodit výstražná světla.

Ad b/ - To opravdu netuším. Vyplývá to z logiky věci, protože jinak bych to mohl nechat klidně uprostřed nebo před tím chlívečkem atp. Ale pokusím se zjistit.
jimi brown herrer

Příspěvekod Vladislav Liška » 19 říj 2010 13:25

ad a/ i kdyby ostatni ridici stali spatne, on se postavit spatne nesmi, proste musi zaparkovat jinde, kde neporusi dopravni predpisy.
Vladislav Liška
Vladislav Liška
Ověřený uživatel

Příspěvekod jimi brown herrer » 19 říj 2010 14:57

Jistě, souhlas
jimi brown herrer

Příspěvekod Aban » 19 říj 2010 15:49

Taky rozumím, proto jsem se ptal na to vodorovné značení ..
Martin Brabec
Live IT s.r.o.
Aban

Příspěvekod Tomas.Marny » 19 říj 2010 16:07

babča píše:Škroupova ulice, co? :) Tam jemu podobných bydlí víc. Najedou koly až k chodníku, takže celým předkem auta stojí na chodníku a tam se nedá vůbec projít. Pro kočárek je to nemyslitelné. Zavolejte měšťáky. Přijedou.

Jj, je to na rohu Bojské, Dukelské a ještě jedny, ale to si teď nevybavím.
Jednou jsem šel touto ulicí za kamarádem do Plešivecké a nesvítilo tam jediné světlo, no a přesně jak popisujete, nějaký řidičský analfabet najel oktávkou kombikem až na chodník a měl tam ještě závěs no a já ho nakopl přesně holení, no jak to dopadlo, kvílel jsem jako čuník a několik měsíců se to nehojilo. :(
proto bych opravdu apeloval na šoféry, nechť si uvědomí kde jim končí zádě a předky vozů, občas to je opravdu o zdraví...
Tomas.Marny

PředchozíDalší

Zpět na Doprava a komunikace