Llukas007 píše:https://www.lidovky.cz/volebni-transparent-v-okne-nebo-na-aute-s-agitaci-opatrne-jinak-zaplatite-pokutu-gpc-/zpravy-domov.aspx?c=A171011_154344_ln_domov_sk
Další důkaz omezování osobní svobody. Už ani na vlastním autě nebo domě nesmíte vyvěsit plakátek o velikosti A4 ! V takovém státě žít nechci, nechci aby v něm žili moje děti. Volím ODS. Ikdyž si nejsem jist jestli na mě a mou rodinu kvůli tomu někdo neklekne.
Llukas007 píše:Protože veřejně říkám co si myslím. To se v tomto státě netoleruje a reálně hrozí že se za to zase bude i trestat. Zatím se trestá jen pokutami.
 Hlavně se mi líbí ta pasáž o technických službách, které jedou na 110 %. Nikde jsem je ve městě neviděla. A že by spravovaly ty díry na silnicích, no to už vůbec ne! Vždyť nedávno sami na městě přiznali, že se strojem, který koupili, nikdo neumí pracovat. Doufám, že voliči ODS si dobře rozmyslí, koho kroužkovaním pošlou dál.
 Hlavně se mi líbí ta pasáž o technických službách, které jedou na 110 %. Nikde jsem je ve městě neviděla. A že by spravovaly ty díry na silnicích, no to už vůbec ne! Vždyť nedávno sami na městě přiznali, že se strojem, který koupili, nikdo neumí pracovat. Doufám, že voliči ODS si dobře rozmyslí, koho kroužkovaním pošlou dál.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků