Chtěla bych se zde na fóru zeptat na váš názor na služby lékárny Dr. Maxe u kina. V poslední době se tam při každé návštěvě vracím do dob mé dávno minulé školní docházky. "Máte naši kartičku?" "Bohužel nemám ji s sebou." "Co víc od Vás už můžeme jenom chtít?" opáčí magistra a k tomu přidá "významný" pohled na kolegyni u volného prodeje, který o vás vypovídá: "Bože, to je zase materiál."

Poté dostanu sáhodlouhý výklad o předepsaných lécích, směřující většinou k tomu, abych si vyzvedla místo léků předepsaných lékařem jiná generika, za jejichž prodej mají zřejmě jakési výhody. Pokud trváte na těch předepsaných na receptu, tak ty se musí objednat.
Kde jsou ty doby, kdy jsem přišla do lékárny, pan-paní lékárníkovi (mimochodem ve městě vždy vážení) mi vydali léky, na krabičku napsali užívání a bylo. Pokud jsem chtěla radu, poradili. Své zdravotní problémy si proberu se svým ošetřujícím lékařem a nemusím je již dále probírat v lékárně před dalšími čekajícími zákazníky.
Mnozí mi asi napíšete, že když nejsem spokojená, tak ať jdu jinam. Ano, už předem říkám, že to udělám.