Babiš je velmi tvrdý obchodník,který má můj respekt.-osobní zkušenost
Pan Urbánek je rovný a férový chlap. Je neustále osočován z toho, že žádá informace dle 106tky a zdržuje úředníky, ale nikde už není řečeno, že když žádá jako zastupitel tak mu není mnohdy vyhověno. Má svou pracovní historii, vedl firmy se stovkami zaměstnanců v zahraničí.
Wünsch je jen člověk, prezentující se jako pilot ultralightu, bývalý zaměstnanec/ obsluha v letadle ČSA, vyhozený pro nadbytečnost (?). Dnes by byl žadatelem dávek na ÚP, nebýt na radnici.-Osobní zkušenost
Szánto, původně nezaměstnaný, bílý kůn jisté stavební firmy z Brozan.-Osobní zkušenost
Krejza. Co ten kdy dělal? Není učitel, jak je zvykem dnešní politické společnosti. Není ani ekonom, je to prachobyčejný...... no ani Napoleon to není.

Růžička-KV radnice, komunista,kvalifikace 0, plat 40 000?? koho chleba jíš.....
Ta vaše místní pravice nic moc neudělala. Starosta se chlubí proinvestováním 750 mil.za jeho vlády,kde jsou?Žádný velký investor, který by zajistil pracovní místa. Doprava katastrofa. Parky, investiční projekty, které dělají firmy, které jsou v úzkém spojení na vládnoucí koalici. Je třeba se ptát komu tohle pomůže? Jen a jen těm, kteří sedí u zdroje. Žádná transparentnost, žádná rovnost na trhu.
Jako člověku ze společnosti o 250 zaměstnancích je mi smutno, že 26 let po revoluci, díky pseudopravicovým vládám spousta řemeslníků, číšníků, nechce a v mnoha případech neumí vystavit daňový doklad. Proč taky? Bez papíru= bez DPH, bez odvodů. Proč já platím daně a oni v mnoha případech ne?
Když jsme u vína, spousta vinoték, restaurací, nebere naše víno jen proto, že jej neumím dát bez dokladu, jako mnozí ostatní.