Lgott píše:Tady v Ltm v čele se svým pilotem sbírají opravdu body.Nejenže je ten člověk terčem posměchu široké veřejnosti, ale už i stihl ukázat svou křivou páteř a stal se vykonavatelem osobní msty. https://www.litomerice.cz/informace-dle-zakona/poskytnute-informace/3070-informace-dle-zakona-c-106-1999-sb-zmena-org-struktury-centra-cestovniho-ruchu
Filda píše:Dobrý den. Můžete osobní zájmy Wunsche pro nás nezasvěcené, objasnit?
Petr Urbánek píše:Celou situaci dokresluje i skutečnost, že CCR nemá ve svých schválených kompetencích radní Wunsch, ale místostarosta Krejza. Pokud byly organizační změny CCR skutečně potřebné, proč je navrhoval radní Wunsch a nikoli odpovědný místostarosta či ještě lépe odpovědná ředitelka CCR, která je ze zákona jediná oprávněná takovéto změny navrhovat ?
Petr Urbánek
Vladislav Liška píše:Jen malá ilustrační poznámka - dle mého osobního názoru a osobní zkušenosti tímto CCR přišlo o nejlepší osobu co tam byla, včetně její vedoucí, kandidátky za ODS (což nám uzavírá hezky kruh). Jsem docela rád, že se tohle téma otevřelo (byť po delší době), protože dle mého je to parádní sviňárnička. Taková esence toho jak to chodí na naší radnici.
P.S.: slečnu/paní Gottwaldovou osobně ani neznám a dokonce jsem se s ní na jedné konrétní věci i neshold. Přesto mi její jednání přišlo naprosto profesionální a je mi to prostě líto.
Vinař píše:Sánto by je o ruce tutově připravil.
Sám má s rukama problémy.Nebo snad jen s jednou??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků