dotik píše:Nevím přesně co znamená privátní sféra a jestli do ní patřím...ale...pokud by mi grafik oznámil. že na rok jede pryč na stáž, kde se doučí perfektně anglicky, naučí se nové styly v různých grafických školách a až se vrátí, tak se ozve a rád by se ke mně vrátil, tak mu řeknu, že s tím nemám problém a budu rád, když si vybere zase mě...toť za mojí firmu...
nemůžu hodnotit přínos paní Brunclíkové pro městský úřad a město...ale...myslím, že jediná firma v Litoměřicích, která se dá považovat za trochu podobnou svojí strukturou zaměstnanců je zřejmě Hennlich...asi nikdo jiný...a nemůžu mluvit za pana Šumeru, ale předpokládám, že kdyby mu někdo z jeho vysokých manažérů oznámil, že jede na stáž na několik let do Bruselu, tak by sice neskákal do stropu nadšením, ale hledal by v tom výhody, které může taková věc jeho firmě přinést...s tím, že až se bude dotyčný vracet domů, tak se třeba dohodnou na jeho dalším fungování ve firmě...
předpokládám, že něco podobného nastalo i tady - jeď si do Bruselu, počítej s tím, že někoho musíme za tebe najít, když bude lepší než ty, tak už nemáš nárok...když bude horší, tak není problém s tvým návratem...a budeme rádi...
patriot-ltm píše:Dobrý den pane tajemníku Panaši, Litoměřice jsou malé město, kde se různé informace a pochopitelně také drby šíří rychle. Chci se proto zeptat co je pravdy na tom, že vedoucí odboru územního rozvoje p. ing. Brunclíková končí na úřadě a odchází údajně pracovně do Bruselu? Děkuji za odpověď.
Petr Panaš píše:Dobrý den, sice nesdílím názor, že tato problematika zajímá širokou veřejnost, spíše zajímá vás, ale to je asi vedlejší. Vedoucí odboru územního rozvoje skutečně cestuje do zahraničí a bude mít neplacené volno. Po dobu její nepřítomnosti bude řešeno zastupovaní z interních personálních zdrojů, t.j. nedojde k navýšení tabulkových míst, dojde k úspoře mzdových prostředků a tím pádem ke zvýšení efektivity práce. Zastupování je zajištěno kvalitní a pevně doufám, že se na chodu odboru nijak neprojeví.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků