Konik.HOP píše:..pana Zenkla pamatuji kdyz s kytarou zpival rusky "Piesen o druge" na nejakem pionyrskem schromazdeni...a slo mu to...umite ji jeste?...
Marek Ženkl píše:Konik.HOP píše:..pana Zenkla pamatuji kdyz s kytarou zpival rusky "Piesen o druge" na nejakem pionyrskem schromazdeni...a slo mu to...umite ji jeste?...
Tak to předpokládám, že se asi známe.Nechápu ale, jak si můžeš pamatovat název písně z nějakého shromáždění před cca 25 lety? Klobouk dolů, protože já ani nevím, že jsem ji zpíval, ale vystupování na podobných akcích pro mě byla skvělá škola pro mou současnou práci, takže se za to nestydím a jsem za to vděčný.
Vladislav Liška píše:Dobry den pane Marku, neni nekde prepis nebo vytah nebo tak neco, k tomu co v debate zaznelo? Bohuzel se nemohu zucastnit, ale odpovedi i dotazy mne urcite zajimaji.Diky
Konik.HOP píše:Marek Ženkl píše:Konik.HOP píše:..pana Zenkla pamatuji kdyz s kytarou zpival rusky "Piesen o druge" na nejakem pionyrskem schromazdeni...a slo mu to...umite ji jeste?...
Tak to předpokládám, že se asi známe.Nechápu ale, jak si můžeš pamatovat název písně z nějakého shromáždění před cca 25 lety? Klobouk dolů, protože já ani nevím, že jsem ji zpíval, ale vystupování na podobných akcích pro mě byla skvělá škola pro mou současnou práci, takže se za to nestydím a jsem za to vděčný.
Take nerikam, ze by jste se mel stydet...kdyz si to pamatuji do dneska, byl to asi silny umelecky zazitek....jen jsem jsi vzpomnel, kdyz jsem videl vase jmeno...
Vladislav Liška píše:Tak jsem to projel cele, vychazi mi z toho jedina zajimava vec.
Nektere strany nemaji zajem komunikovat se svymi volici.
Konkretne:
Masarykova demokratická strana
STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ
Věci veřejné s podporou živnostníků
Neverim tomu, ze nikdo z kandidatky si nedokaze udelat cas pred volbami. Jak si ho pak bude chtit udelat na mesto potom?
Jinak velkym prekvapenim pro mne byl pan Knotek s tim, ze mesto ma majetek zhodnocovat. Jednoznacne souhlas. Jsem velice zvedav co bude mesto delat az rozproda vsechny byty a a najednou vypadne y rozpoctu pomerne velky prijem z jejich prodeju. Tyhle penize melo mesto utratit za neco, co mu do budoucna penize prinese, nebo aspon pomuze usetrit. Misto toho se udelaly megalomanske akce typu stadion a hrad, ktere naopak budou dalsi penize z kapes tahat. Vubec nezavidim budoucim zastupitelum, protoze to bude prave jejich ukol ty penize nekde najit.
Vladislav Liška píše:... Neverim tomu, ze nikdo z kandidatky si nedokaze udelat cas pred volbami. Jak si ho pak bude chtit udelat na mesto potom? ...
dotik píše:Pokud někdo přijde na diskusní večer s kandidáty do zastupitelstva, je lídr a dvojka, navíc strany, která je ve vládní koalici a nezapojí se do diskuse, tak je podle mě pouhopouhým zbabělcem. Ať už k tomu má jakékoliv důvody...
Video a zvuk je ke stažení zde:
http://www.plachtynaploty.cz/diskuse/
mp3 ... cca. 80MB
wmv ... cca. 300MB
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků