babča píše:Pokud někomu nechutná v centrálce, co mu brání zajít na oběd do jedné z mnoha restaurací, které v Litoměřicích podávají polední menu. Je jich tu až dost. A v některých se dokonce chlubí, že vám uvaří z čerstvých surovin a ne z polotovarůCena bude jen o malinko vyšší, ale to víte, platíte si "kvalitu". Dobrou chuť!
babča píše:Používáním čerstvých surovin a minima polotovarů se na svém jídelním lístku chlubí Radniční sklípek. Ale Vy jste znalec
, tak jim určitě na tuhle fintu neskočíte. Jinak informace opravdu podložené a z důvěryhodných zdrojů
jsou tomu na hony vzdálené.
majer píše:...
Dále Parkhotel v Terezíně na náměstí. Byl jsem zde dvakrát a vždy prvotřídní gastronomický zážitek.
...
UfounVesmirny píše:majer píše:...
Dále Parkhotel v Terezíně na náměstí. Byl jsem zde dvakrát a vždy prvotřídní gastronomický zážitek.
...
Parkhotel neni na namesti, mate na mysli Parkhotel v Machove ul. (u parku) nebo "na náměstí" Hotel Memorial?
Tomas.Marny píše:Dobrý den,
po mnohé chvále a doporučeních od známých jsme zašli ač litoměřičané, tak ale prvně na oběd do Pivovarského sálu.
Musím zcela nezaujatě říct, že prostředí je velice hezké, netradiční a zajímavé, obsluha na velice, velice dobré úrovni a jídlo samotné, opravdu mají kuchaře ketrý něco umí, byli jsme velice spokojeni ve všech směrech.
A ještě jeden poznatek, troufám si říct že piji na různých sezeních, schůzkách a poradách všude možně spustu kávy, ale presso v této restauraci je opravdu nejlepší, myslím si, že by ostatní majitelé restaurací a barů a nejen v našem městě měli projít školením jak vypadá a hlavně chutná pravé presso.
Rád bych, aby se zde čtenáři fóra vyjadřovali ke kvalitě našich restaurací, ať už z našeho města, ale i z jiných koutů okresu, kraje, republiky, Každý typ ať dobrý, či upozornění na špatnou restauraci bude mít určitě svou váhu.
T.M.
Missorka píše:Tomas.Marny píše:Dobrý den,
po mnohé chvále a doporučeních od známých jsme zašli ač litoměřičané, tak ale prvně na oběd do Pivovarského sálu.
Musím zcela nezaujatě říct, že prostředí je velice hezké, netradiční a zajímavé, obsluha na velice, velice dobré úrovni a jídlo samotné, opravdu mají kuchaře ketrý něco umí, byli jsme velice spokojeni ve všech směrech.
A ještě jeden poznatek, troufám si říct že piji na různých sezeních, schůzkách a poradách všude možně spustu kávy, ale presso v této restauraci je opravdu nejlepší, myslím si, že by ostatní majitelé restaurací a barů a nejen v našem městě měli projít školením jak vypadá a hlavně chutná pravé presso.
Rád bych, aby se zde čtenáři fóra vyjadřovali ke kvalitě našich restaurací, ať už z našeho města, ale i z jiných koutů okresu, kraje, republiky, Každý typ ať dobrý, či upozornění na špatnou restauraci bude mít určitě svou váhu.
T.M.
Tak nevím co se stalo, zda změna kuchaře, ale byla jsem v Pivovarském sále v pátek (sraz se ZŠ). Sraz byl skvělý, ale jídlo bylo fakt nic moc, plněná panenka byla polostudená a hříbková omáčka se srážela do nějakého slizovitého čehosi... Šopský salát s hlávkovým salátem jako základem radši nekomentuju. Kafe opravdu dobrý, ale jídlo ani omylem. Bramboráčky z friťáku to fakt nevylepšily. Společnost skvělá, ale příště někam jinam (otázka kam...)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků