Dobrý den, přátelé. Tak nám vyšlo nové číslo Zpravodaje. -
http://www.zalhostice.cz/e_download.php ... avodaj.pdf A hle - objevila se nová kritička, bohužel jen v intencích kritiky na mou odpověď. Rozhodně však zde není ani zmínka na mé nezvratně vyvrácené argumenty - posuďte sami: V dobách, kdy jsem nebyl blokován cenzorem Mazancem napsal pan Jebousek :
Příspěvekod Jiří Jebousek » 17 úno 2015 16:52
Stáňo a Petro,
nenechte se deprimovat někým, kdo ještě nepostřehl, že volby již skončily, že další budou až za téměř 4 roky. Ti anonymové jsou jen zlí lidé, přes veškoru jejich vysokou slovní zásobu. Jim nejde o blaho obce, jim jde jen o to jak uškodit novému vedení obce a novým myšlenkám, protože jejich favorit/favoriti volby nevyhráli. Evidentně jsou s minulým vedením obce spojeni půpeční šňůrou, protože v minulém volebním období sice fórum existovalo, ale byly tam pouze dva příspěvky. Podle nich tedy vše bylo za vedení minulé starostky perfektní. Oni to nutně berou jako osobní potupu, která jim zřejmě nedává spát a evidentně se těší na každou vaši reakci, aby mohli ukázat zuby a hodit blátem. Zapomínají, že kdo hází blátem, sám se ušpiní. A tito anonymové a pseodonymové nemají žádnou odvahu se ke svým názorům přihlásit pod pravým jménem. Jsou to vlastně zbabělci. Kdo mně zná, tak ví, že každému povím svůj názor do očí i veřejně. Já si nevážím lidí, kteří nedrží své slovo, natož těch, kdo neumí veřejně obhájit svůj názor.
Proto nehodlám odpovídat na jakékoliv verbální útoky jakéhokoliv anonyma/pseudonyma. Je to ztráta času a energie. Vám radím totéž. Neodpovídejte nikomu, kdo se neumí, respektive nechce podepsat svým pravým jménem, ať už má důvody jakékoliv.
Každý má samozřejmě právo se veřejně vyjádřit, ale když tak učiní anonymně, nemůže to mít prakticky žádnou váhu.
Přeji vám hodně energie a trpělivosti při uskutečňování svých cílů.
Jiří Jebousek
Na toto jsem si dovolil "kybernetickou šikanou" (dle fundovaného právního výkladu paní Jebouskové) reagovat:
od Honza » 17 úno 2015 21:26
Vážený pane Jebousku. Nevím, zda, jak vy uvádíte, jsou anonymové zlí lidé. Rozhodně nebudou o nic více zlí jak vy sám. Tlučete se zde v prsa, že anonymové jsou spojeni se starým zastupitelstvem a nemohou "zkousnout", jak uvádíte, svou porážku.
Jak se chováte vy? Jako shrbený alibista! Když je nyní nové vedení obce se svými novými myšlenkami na cestě ke všeobecnému blahu celé obce, co jste dělal vy, kupříkladu před rokem, či dvěma? Jak sám uvádíte, ve starém fóru byly DVA příspěvky. Byly tyto příspěvky snad vaše a týkaly se snahy o zlepšení celkové, tehdy jak uvádíte, špatné situace v obci? Odpovím za vás: nebyly! Proč nebyly? Protože jste byl "schrbený alibista" a bohužel jím už zůstanete do své smrti. Jste v podstatě takový "Nerudovský maloměšťák", který pochlebuje právě těm, kteří jsou "u moci". Jinými slovy, kam vítr, tam plášť. Budete mít zřejmě i dost obsáhlý šatník, ve kterém jistě nechybí archivní propriety starší 30ti let - pro případ, kdyby se hodily.
Jen na ukázku mého tvrzení dva vaše citáty: cituji ""Podle nich tedy vše bylo za vedení minulé starostky perfektní.""
a vedle toho váš druhý citát: cituji ""Kdo mně zná, tak ví, že každému povím svůj názor do očí i veřejně.""
Když si tyto dvě věty dám do hromady a přidám ještě vaší třetí větu: cituji "" fórum existovalo, ale byly tam pouze dva příspěvky. "" - tak mi tam tak nějak "skřípe" ta vaše, vámi vychvalovaná, řekněme upřímnost - viz druhý citát.
Myslím si pane Jebousku, že každý strůjcem svého štěstí. Takže i nadále pochlebujte nynějšímu "novomyšlenkářskému" zastupitelstvu a nechte na pokoji ty, kterým na rozdíl od vás jde skutečně o blaho obce.
Vím, pravda je někdy krutá, a rozhodně je cennější upřímná pravda, byť i anonymní, jak pravda pokrytecká a předstíraná od někoho, kdo se hrdě hlásí jako přítel.
Ještě jeden postřeh nakonec: nemyslím si, že by ti zlí anonymové a pseodonymové chtěli dle vaší hypotézy "uškodit novému vedení obce a novým myšlenkám"", ale naopak. Domnívám se že se snaží "sundat novému zastupitelstvu ony růžové brýle", leč zřejmně z důvodu novomyšlenkářského pohledu, asi zbytečně. A vy, vzdělaný člověk je pouze, (dost možná, že to děláte i úmyslně) od oného pomyslného sejmutí růžových brýlí poťouchle odrazujete.
Nicméně i já vám pane Jebousku přeji hodně energie a trpělivosti při uskutečňování svých cílů.
Hezký večer všem přeje Honza
TO, JAKÝM ZPŮSOBEM JSEM - cituji paní Jebouskovou ze Zpravodaje "" vulgární jednání "" JSEM SE DOPUSTIL VŮLGÁRNÍHO JEDNÁNÍ NECHÁM NA POSOUZENÍ KAŽDÉHO SAMÉHO.
Takže to jen na okraj. Později se podrobněji formou "kybernetické šikany" k celému referátu paní Jebouskové vyjádřím.
Na závěr bych poprosil čtenáře, zda by lyli tak laskaví a upozornili mě na mé "vulgární jednání" ve výše uvedeném příspěvku. Já to tam bohužel nenašel

Hezký den přeje Honza