Dobrý den. Klasik by řekl: doba temna se přiblížila. Dnes mi moderátor pan Mazanec zakázal přístup na žalhostické fórum. Budiž.
Na fŕum se přihlásím, ale pokud chci vložit příspěvek, či odpovědět jsem přesměrován na jakési přihlouplé stránky. V pořádku, budu tedy od povídat zde, kde není tak tvrdá cenzura.
I když to nezainteresovanému čtenáři nic nebude říkat, cenzor, pan Mazanec si jej jistě přečte - jedná se o dopověď do téma: Cenzura obecního úřadu?
Dobrý den pane Mazanče: ano zmínka o ...KLDR... pochází ode mě, ale jen jako konstatování. V žádném případě ne jako mé napadání vaší osoby, což se na rozdíl ode mě ve vašem příspěvku stalo - ""by vás už před delší dobou umístili do bezpečí pracovního tábora"".
já napsal: ""Jsem rád že jsou "vesnické počítače" v rukou profesionála, bude se mi lépe spát. I když to konec konců tvrdili kupříkladu i IT odborníci z USA a počítače jim tam "zbořili" negramotní a zaostalí zemědělci ze Severní Koreje"" nic víc, nic míň. Pouhé konstatování skutečnosti a vás jsem nikterak nenapadl
vaše odpověď: Váš obdiv k soudruhům z KLDR mě nepřekvapuje, jen bych vás upozornil, že za vaši míru pichňání by vás už před delší dobou umístili do bezpečí pracovního tábora. Tedy žádné konstatování, pouze napadání.
já vám pouze odpověděl ve vámi zvoleném tónu: ""mám na mysli možná totožnou praktiku vaši a vámi uváděných soudruhů u KLDR - posuďte sám - ***Vaše zpráva byla odeslána, ale než bude veřejně zobrazena, musí být schválena moderátorem. Budete informováni, jakmile váš příspěvek bude schválen.***""
Doufám, že zde nechcete tvrdit, ža ta vaše cenzura je úplně jiná jak ta v KLDR?
Nejprve jsem přemýšlel, co se vám nezdá na výrazu maniodepresivní. V souvislosti s celým mým odstavcem, kde jsem toto slovo použil, se mi jeho význam zdá naprosto adekvátní. Pokud to tak není tak mě opravte: Maniodeprese je chorobný stav naprosté otupělosti z utkvělých představ. Vaši chorobnou představu, chcete-li utkvělou představu, že někdo napíše do fóra, co se vám nebude líbit, jste naplnil opatřením cenzury - tedy:***Vaše zpráva byla odeslána, ale než bude veřejně zobrazena, musí být schválena moderátorem. Budete informováni, jakmile váš příspěvek bude schválen.*** Ta otupělost je zde také prokazatelná, protože normálně smýšlejícího člověka nemůže ani v divokém snu napadnout nejprve číst a cenzurovat klasické příspěvky fóra a po schválení je zveřejnit, ale vás bohužel ano. To slůvko "opatření" snad nemusím proboha vysvětlovat:-)
Na závěr snad jen malá poznámka: cituji: Co nemáte je právo vydávat to za "hlavní fórum" nějaké entity pokud na to od entity nemáte mandát. ""
Vy jako odborník nejen přes IT technologie, ale i přes právo, zejméne potom trestní mi jistě sdělíte, kde jste se dočetl o tomto omezení mého práva. No a když už jsme u těch cizích slov: netrpíte pane Mazanec vedle maniodepresivní psychózy také amnézií? Já se nejmenuji Průduch, ale Jan Nováček

Hezký páteční večer vám přeje Honza