Několikrát jsme měli ženy auto v tomto servisu, vždy byly nějaké menší problémky s termíny a drobnosti s kvalitou oprav, ale tak bylo to starší auto, manželka k pánovi jezdila leta a byla spokojena, člověk to až tak neřešil (i když výhrad bylo dost, ale kde nejsou). Dnes pan Gillar překročil svůj stín. Před vánoci bylo dohodnuto, že tam auto před prodejem odvezeme a on opraví to, co už sliboval přes rok a dost možná i déle (bowdeny od posuvných dveří), plus opraví anténu rádia, kterou už si 2x naúčtoval a pořád nefungovala. Když to tam žena na dohodnutý termín přivezla, tak tam bylo zavřeno, ok, je před vánoci, tak pohoda, dohodnuto, že to přivezeme hned po svátcích. Dohodnuto uděláno, slíbený termín opravy 2 dny. Po dvou dnech se pan Gillar neozývá a nedá se mu dovolat, další den už ok, a že čeká na jedno lanko a bude to tedy ve čtvrtek, opět se nic neděje, opět ho naháníme a v pátek tvrdí, že už je hotovo, a že má na auto kupce, a kolik za to chceme a bla bla, ok prima, to se nám hodí, chceme ho prodat. Kupec se prý ozve někdy o víkendu. Takže v pondělí zase naháníme pana Gillara a prý se kupec ještě nerozhodl a že pan Gillar auto komplet vyčistí ať to lépe při prodeji vypadá, že auto zná a je v pohodě atd. Jasan, pohoda. Po pár dnech ho zase naháníme a že kupec to bere a ať přivezeme techničák a tak. To byl pátek, na víkend jsme byli pryč, takže dneska (tedy po 14 dnech) voláme a že kupec si to zase prý rozmyslel a že večer dá vědět. No zase se nikdo neozývá, tak zase naháníme a že kupec ještě neví. A už mi bouchly saze a že auto chceme hned. Jasně, žádný problém, ale na dílně prý nikdo není a on jede pryč, takže v osm hodin ráno další den nám auto vydají. Do této doby vedla komunikaci manželka, která ho zná dlouho a je mírná. Došla mi opravdu trpělivost a pro auto jsem si jel hned, protože jsem si všiml, že auto předtím stálo normálně venku před servisem mimo oplocený areál. Přijedu tam a auto nikde. Prima, naháním pana Gillara, kde je naše auto, a že v dílně se svítí a vrata jsou otevřená a že to auto chci. Tak najednou už nikam nejel, ale byl v lakovně, jakto že v dílně má 4 zaměstnance a neví o tom vysvětlit neuměl, ale klíčky jsou u něj v kanceláři a auta vydává on a že to nejde. Takže jsme si pěkně vyměnili názory a pro auto jsem si šel. Auto v dílně skutečně bylo, oproti předpokladům mělo dokonce klíčky i v zapalování (místo kanceláře), takže prima, ostatní už věděli, že si auto vezmu, takže žádný problém, a auto si odvážím. Zaparkuju venku na pumpě a jdu zkontrolovat opravy. Chachá

Proč auto není umyté jak bylo slibováno? Bez reakce.
Proč auto není opravené jak bylo slibováno? Jedno táhlo opravené, ale to druhé prý opravili, ale nefunguje to, ví o tom. Aha, takže se na to vykašlali.
Proč stále nefunguje autorádio? Bez reakce.
Proč auto stálo zbytečně 14 dní, když se na něj nešáhlo? Cítí se ukřivděně, že nám ho chtěl prodat. No sorry, nějak tomu nevěřím.
Minule se mi nezdál stav kilometrů, a najednou děsně vysoká spotřeba, takže žena si teď před servisem ofotila kilometry. Tak jako dobrý nesedělo to o dva kilometry, sice nechápu, jak auto může po dílně najezdit dva kilometry, ale budiž.
Ponaučení? Panu Gillarovi nevěřit ani nos mezi očima.
A závěrečný dotaz? Máte prosím někdo dobré zkušenosti s nějakým místním servisem?