elixdragon píše:Pane Jiří, máte pravdu nic pro pejsky a nejen pro ty, to není moc pěkný zážitek. Pro příště dopručuji zakoupit antidepresivum, nebo jiné vhodné medikamenty, avšak je to pouze jeden den v roce. A teď se zkuste vžít do role rodiče, který několikrát za rok musí prát, nebo vyhazovat oblečení svého dítěte, díky neposlušným chovatelům, kteří nedbaje městské vyhlášky, venčí volně bez vodítka své pejsky a nechají je kálet, kde se jim zlíbí. Také nic moc zážitek, to Vám povímjo a dělobuchy nekupuji, vím i o jiných vhodných věcech, které jsou o mnoho efektivnější.
majer píše:Je neuvěřitelné, že někdo, kdo otrvuje psími exkrementy život ostatních 365 dní v roce si tady stěžuje na silvestrovské oslavy, které se odehrávají jednou v roce. Když ten pes tak trpí, tak ho nechte vydělat v obýváku a seberte to po něm. Když je to podle Vás takto v pořádku na trávě, kde si hrají děti, proč by Vám to mělo nějak vadit doma?
Adson z Melku píše:Pane Rudolfe, čtu tady vaše povzdechy a skoro volání po kriminalizaci silvestrovské zábavy. Předně vězte, že chápu, že pro někoho to může být utrpení (malé děti a jejich rodiče, zvířata a jejich majitelé, starší lidé a pod.). Na druhou stranu, jednou v roce se to jistě dá vydržet, stejně jako ostatní musí vydržet různé jednorázové akce (vinobraní, hokejová utkání, festivaly, oslavy narozenin, svatby a pod), při kterých se také striktně nehledí na dodržování nočního klidu. Jelikož jste byl zbytečně militantní, a i mne jste nazval dementem (letos jsem odpálil jeden kompakt - cca 30 s. randálu, dvě fontány a čtyři římské svíce - společně s dětmi), tak se s vámi rozloučím nezdvořilým - Trhněte si nohou, pane Rudolfe, i já musím strpět občasné štěkání sousedova psa hluboko v noci a rozhodně je to častěji než jednou v roce a rozhodně ho (a ani jeho majitele) kvůli tomu nebudu nazývat dementem ...
Pěkný den ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků