Jaromír Mareš píše:Nazdar Petře,
chápu, že jako předseda SZ do nás musíš, již z principu, takto „šít“. Ale nezlob se, ve středu 24. 9. 2014 v 21:48 dáš dotaz a v sobotu si stěžuješ, že nemáš odpověď? Ty jako KANDIDÁT NA STAROSTU přece víš, že na zjištění některých údajů potřebuješ nějaký čas a navíc sis je mohl na základě 106 zjistit přece sám. Ale jestli to má být tvůj styl kampaně, místo prezentace vašeho programu, zásobovat ODSku otázkami, tak je to asi tvá volba.
Tak vydrž a dej nám ještě možnost vylepšit, v tvých očích, úroveň naší politické kultury.
Petr Panaš píše:Jardo, já vydržím a pokud bude odpověď do termínu voleb, budu rád![]()
Vzhledem k tomu, že jsem například nedostal odpověď na dotazy, které jsem pokládal na vašich FB stránkách (a některý bude určitě už starší jak měsíc), tak se nediv, že jsem k odpovědím skeptický. Potom vycházím i z nezodpovězených otázek jiných tazatelů (wifi na náměstí, bydliště pí. Soldatkové).
Na ty výběrka bych se neptal, pokud byste veřejně neprezentovali, jak je vše O.K., transparentní a existuje směrnice na veřejné zakázky, podle které se postupuje. Ale ono to tak není. Byť máte stále možnost mě přesvědčit o opaku. Já se snažím dokázat, že to co prezentujete vůči voličům, není úplná pravda.
A že se politická konkurence před volbami ptá a ptát bude, stejně jako bude poukazovat na chyby předchůdců - to prostě k politické soutěži patří. Já tvrdím, že to musí být ve slušném a věcném duchu. Rozhodně nechci nikoho nepodloženě pomlouvat a ani do budoucna to dělat nebudu.
Navíc máte ohromnou výhodu. Na každý příspěvek zde můžete reagovat a nějaké tvrzení vyvrátit. To já například v Radničním zpravodaji nemohu. Tak stále máte proti nám velikánskou výhodu. Stejně tak vás budou ukazovat do poslední chvíle v pozitivním světle i další média, která jsou finančně na radnici navázána (byť třeba jen předplatným).
litelot píše:Jaromír Mareš píše:Vážení přátelé,
rád bych Vás pozval na BLUE PARTY, která se bude konat v pátek 26.září 2014. Tak nezapomeňte přijít v modrém.
Je známo, že firmu, která má pronajaté prostory v DK na Shaker prosadil v minulosti místostarosta Krejza. Takže si myslím, že to pivo nebude tak úplně zadarmo a spíše
se bude jednat o formu poděkování. Bylo by určitě zajímavé vidět pronájemní smlouvu. Co vy na to pane Mareši? Nebo opět nic nevíte o historii a podnikání a kamarádech
vašeho partajního předsedy Krejzy? Zkuste se na smlouvu zeptat ředitelky Kmoníčkové, která je příznivkyní vašeho místního sdružení.
lupus píše:Pane Mareši, vracím se k Vaší odpovědi na můj dotaz z 25.9. Možná je to pro Vás podružnost, ale ověřil jsem si jak probíhá manipulace s vašimi propag.panely před CCR. Takže již 25.9. panely mizí v 17:35 hod, 29.9. před CCR pusto v 17:37 hod.
Vaše malá lež o práci děvčat z CCR zůstává LŽÍ. Zdravím.
rajnoha píše:Pane Mařeši. Jestli je vaše gramotnost politická stejná jak ta počítačová, tak je to velmi smutné. Projeďte si prosím nějaké návody od FB, nebo jděte na školení, ať víte jak se co posuzuje. Evidentně žijete v bludech. A nebo to překrucujete úmyslně, s tím, že volič vám to zbaští. Nezbaští.
A protože asi špatně čtete, tak znovu opakuji, ža na webu nikdy anonce na rozhovor nebyla. Online vydání opravdu nejsou papíové noviny, které sem fotíte. Online rozhovor. Online vydání.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků