od gladiátor » 27 zář 2014 20:06
Vážení voliči, sportovci, spoluobčané
Pan Mayer se ve svých odpovědích ohledně zrušení jacht klubu odvolává na probíhající trestní řízení. Mohu Vás ujistit, že žádné trestní řízení související s jacht klubem NEPROBÍHÁ a potom tedy nechápu, proč se nechce k celé problematice zrušení jacht klubu vyjádřit.
Před tím, než-li se pustím do odpovědi týkající se trestních oznámení Vám musím řící, že v žádném případě nechci házet všechny do jednoho pytle v rámci tělovýchovné jednoty Slavoj, neboť si hluboce vážím všech sportovců, trenérů, rodičů a dobrovolníků, kteří se věnují práci s mládeží a organizováním sportovních akcí bez ohledu na čas a své pohodlí. Jsem hrdej na každého sportovce, který reprezentuje naše město a v některých případech naši republiku, který vzešel z píle všech zainteresovaných. Vadí mi ale, že někteří lidé ve vedení Slavoje, poškozují dobré jméno Slavoje svým jednáním a podle mého názoru toto jednání přerostlo až do té fáze, že byl spáchán trestný čin.
Jaký trestný čin byl spáchán?
Předsedovi klubu vodních sportů letos v lednu pošta doručovala zásilku určenou do vlastních rukou. Výzvu však převzali členové veslařského klubu, dopis vyzvedli, otevřeli a zjistili, že se jedná o důvěrné informace. Místo aby dopis odevzdali adresátovi, tento doručili na výkonný výbor Slavoje. Někteří členové výkonného výboru s tímto dopisem pracovali celých 10 dní, dokonce pane Mayer jste napsali odvolání proti informacím, které jste neoprávněně získali otevřením dopisu a teprve po oněch 10 dnech jste odevzdali dopis adresátovi a to prostřednictvím pana Šífa, který při předání dopisu si neodpustil poznámku k adresátovi „nesu Vám rozsudek smrti“. O měsíc později dostala dotčená osoba, která byla adresátem tohoto dopisu, výpověď z nájemní smlouvy na areál jacht klubu. Pane Mayer myslíte si jako budoucí regionální politik, že Váš postup byl v souladu se zákonem? Doporučuji Vám si otevřít trestní zákoník, nalistovat § 183odst.2 TZ a seznámit se s jeho zněním. Vážení voliči, členové tělovýchovné jednoty, nesmíte se na mně zlobit, ale vzhledem k tomu, že vedení Slavoje odmítalo celou vzniklou situaci řešit, byl jsem donucen celou věc oznámit státnímu zástupci. Toto je jediné trestní oznámení, které šlo za dotčenými osobami tělovýchovné jednoty. Druhé trestní oznámení podal Slavoj na mne pro pomluvu. Je s podivem, že dřív než trestní oznámení obdržela policie, kolovalo toto oznámení mezi představiteli města. Ve skutečnosti to byl zoufalý krok výkonného výboru Slavoje, aby ospravedlnili svůj skutek s otevřením dopisu a mého vystoupení na sportovní komisi města Litoměřice. Následně se v denním tisku objevila zpráva s nadpisem „ Slavoj se soudních sporů neobává“. Já k tomu dodávám. Slavoj se soudních sporů obávat nemusí, ale konkrétní osoby ANO.
Vážení voliči a občané tohoto města myslíte si, že někdo může beztrestně otevírat soukromou poštu? Jak by se Vám líbilo, kdyby Vám někdo četl Vaši korespondenci a následně proti Vám podnikal právní kroky. Vážený pane Mayer vím, že na tyto otázky nejste schopen odpovědět a ani nemůžete.
Vážení členové uskupení „Volba pro Litoměřice“ věřím, že jste čestní, pracovité lidé, kteří skutečně chtějí spoustu věcí v našem městě zlepšit, ale prosím Vás …! Volič doufám rozhodne správně, může přeci kroužkovat.
Pravda a sport zvítězí nad lží a nenávistí
Váš zmatený stařík Karel Němec
P.S. Příští týden se seznámíme s využíváním dotací v rámci neziskové organizace Slavoj a klientelismem