Dobry den,
reaguji na prispevek cloveka ktery vystupuje pod nick
LITELOT .
Jsem jednatelem a majitelem firmy MIST BARS sro provozujici Shaker bar v KD Litomerice, Mirek Stejskal.
V zari 2010 jsem oslovil pani reditelku KD, zda-li je mozno pronajmout prostory, ktere lezely ladem nekolik let po predchozich dvou najemcich, kteri odesli s dluhem
250000,- a
750000,- za najemne a energie.
Tato castka
nakonec byla bohuzel zaplacena pravdepodobne z mestskych penez, tedy penez danovych poplatniku.Nevim, zda-li ji pak nejakym zpusobem veritele vymohli zpet.
Prihlasil jsem se do vyberoveho rizeni, ktere bylo vyveseno na MU, v zaveru jsem byl jediny zajemce, pravdepodobne z duvodu vysokych investic do prostor.
Do
pronajatych prostor jsem INVESTOVAL k dnesnimu datu cca 1.600.000,-, nemam jediny dluh na najmu a ani nikde jinde. Co se tyce najemni smlouvy, jelikoz je bar v mestskych prostorach a informace je verejna, je samozrejme dostupna a k nahlednuti na patricnem urade.
Ano, pan Krejza, pro me Karel je muj dlouholety kamarad a pritel. Hodne mi pomohl, kdyz jsem bydlel legalne v USA( tam jsem si na Shaker i vydelal) a moje prvni

manzelka tenkrat prisla s tim ze se chce rozvest. Uplne se mi sesypal zivot, 6000km od domova a Karel byl jeden z mala mojich pratel se kterymi jsem travil cas na Skype a na telefonu.
Je vyborny manager a financnik, proto taky mate v Litomericich celkem dost investoru a dotaci...na vsechno! Uvarit umi jen lososa se zeleninou.
Tak i diky nemu jsem prisel na to, ze v Cechach se uspech neodpousti.....
Co dodat k BLUE PARTY..... nic, je to moje akce spojena s predvolebnim programem ODS. Cely rok stalym zakaznikum davame drinky na repre ucet, ktery byl minuly rok 45000,- je to slusnost, kdyz si nekoho vazite.
Nevidim jediny duvod, proc by nemohl svemu kamaradovi pomoct usporadat party..... udelal by to kazdy, nebo ne?Politika neni asi jednoducha, je to jak podnikani..... nikomu se nezavdecite a porad se najde nekdo kdo bude krast,podvadet. Myslim, ze Krejza je clovek na spravnem miste.
Pamatuje Bartu a VV, to byl boom.... a kde je dnes.....? Vychechtanej, ale mosty se musi dat nove......Standa Gross CSSD, nepreju mu to, ale polknul peknej balik, nechtel bych byt dnes v jeho kuzi..... Babis, libi se mi, protoze rekne co si mysli... - proste KOUPIL VSECHNY!!!atd......
S pozdravem Mirek Stejskal
P.S. Dorazte 26.9. ziva kapela, moderator a dj Josef Melen - zpival Ne petku ne, jidlo od Zatisi Group a spousta jineho....http://www.shakerbar.cz