Petr Panaš píše:Já bych se vrátil k osobě bývalého senátora A. Vondry. Jako vládní politik naprosto propadl, neboť byl dostižen už zde zmíněnými kauzami. Byť ne soudně, pouze politicky. Co vím, tak starostové z regionu ho jako senátora chválili. Prý se snažil a zajímal. Tak jako senátor asi dobrý. Za co musím určitě pochválit, tak je činnost Nadačního fondu Kalich. Čemu ale vůbec nerozumím z výčtu úspěchů, které o několi příspěvků dále prezentoval Jarda Mareš. Konkrétně se mě jedná o tyto : Pomohl získat dotaci na přístavbu kulturního domu s bowlingovou dráhou v Travčicích. Pomohl úštěckému hradu získat dotaci na rekonstrukci z Norských fondů. Granty jednak píšu, někdy i hodnotím. Proto je mě naprostou záhadou, jak politik může pomoci získat dotaci. Vzhledem k tomu, že jsem psal grant i do zmíněných Norských fondů, tak pro nezasvěcené. Napíšete a pošlete žádost. Ta je posouzena, zda splňuje formální náležitosti a postupuje do dalšího kola. Tam hodnotí nezávislí hodnotilé a grant dostane ten, kdo podal nejlepší projekt a dostal nejvíce bodů. Tak jak může politik pomoci získat grant ? Tomu vážně nerozumím a byl bych rád za vysvětlení. Třeba to je jen špatně formulováno. Pokud ne, tak to považuji za průših.
winie píše:Drahá litoměřická ODS. Doporučuji vyměnit člověka starajícího se o marketing, protože slogan ODS má ptáka, Litoměřice žirafu je při nejlepší vůli nehodný strany velikosti ODS a v mých očích Vás tak akorát zesměšnil....
Miloš píše:Pane Mareši, jde u pana Urbánka skutečně o aroganci a nebo pouze o vám nevonící odvahu postavit se Krejzovi a jeho zlodějinám na radnici, v kterých mu všichni pomáháte, protože se ho bojíte a některým z vás z toho pravidelně i něco ukápne. To si myslíte, že všichni už zapomněli na tisíce lidí, které Krejza se svými kamarády okradl o jejich peníze v 90tých letech v ČNIS a v investiční společnosti Egretta. To nevíte o hořících autech a přestřelkách mezi mafiemi, kterých se v té době účastil. I přesto jste si ho zvolili na 2.místo kandidátky ODS hned za svého hlavního maskota. Stačí upraviit slova vašeho předsedy. Zvolili jste si na kandidátku ODS někoho kdo selhal ? Zvolili jste si na kandidátku ODS kmotra nebo někoho koho řídí kmotři ? Zvolili jste si na kandidátku ODS někoho kdo něco ukradl ? Na tyto otázky už nemůžete odpovědět já tedy ne.
Jaromír Mareš píše:Vážení přátelé,
rád bych Vás pozval na BLUE PARTY, která se bude konat v pátek 26.září 2014. Tak nezapomeňte přijít v modrém.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník