Pan Panaš stále balamutí veřejnost o nějakými skazkami o oknech, takže si pojdmě udělat jasno, ať se vidí kdo je lhář :
Litoměřičtí památkáři prokazatelně lhali když mne nutili použít při výměně naší střech naprosto nevhodné střešní tašky. Ta lež byla tak prokazatelná a oni jí dodnes nedokázali vysvětlit, a co je naprosto šokující, tajemník Panaš přesto, že dostal na stůl všechny důkazy o tom, že pracovníci památkové péče prokazatelně lžou a nutí stavebníka do technicky nevyhovující střešní krytiny ,tak vše zametl pod koberec a naptvrdil, že je jejich práce v pořádku.
Smůlou pana Panaše bylo to, že jsem si to nenechal líbit a obrátil jsem se na Radu města, a když chyby v práci památkářů nedokázala vedoucí tohoto odboru nijak vysvětlit, tak se Rada města rozhodla a tuto vedoucí odvolat.
Pan Panaš si může tlachat co chce : důkazy o tom jak pracují naši památkáři v Litoměřicích si může každý přečíst zde :
Čtěte podrobně a dobře si prohlédněte každý důkaz a pak si přečtěte vyjádření tajemníka Panaše.
http://www.litomerice.cz/forum/viewtopic.php?f=23&t=456A k oknům :
Když se projednávala výměna střechy u které jsem nachytal památkáře u lží a nechal jsem si líbit panašovské zametení pod koberec tak byli místní památkáři požádáni o stanovisko k tomu, jaká by měla být na náměstí osazována okna. Podívejte se na výše uvedeném odkazu na dokument Zápis z jednání. Tento dokument psali sami památkáři a na konci je tento dotaz jasně formulován. Dodnes na něj nikdo neodpověděl !!!!!!!!
Když nikdo neodpověděl, tak jsem posla písemnou žádost a uvedl jsem do ní naprosto stejný typ oken, jaké na svých objektech na náměstí použilo Město Litoměřice a stát. Mysle jsem si, že oni zákony dodržují a , že stejný zákon platí pro občany i pro město a stát.
Ovšem moje žádost byla zamítnuta jako nepřijatelná, prý by vnikl precedent.
Tak se na to podívejme blíže :Přikládám Fotografii Domu na litoměřickém námestí , kde sídlí Drogerie U Iny.
Vlastník je Město Litoměřice a jsou tam osazena plastová okna - a musím říci, že mi nijak nevadí
Přikládám fotografii Úřadu práce, který tuším vlastní stát a taky jsou tam plastová okna.
A jako raritu přikládám dům na náměstí , kde dříve sídlila IPB a taky jsou tam plastová okna.
Jako výsměch si tam ještě Zelení z těchto oken vyvěsili svůj transparent
Tyto domy mají v kartastru napsáno, že jsou kulturní památkou a jsou jasným důkazem jak litoměřičtí památkáři občany šikanují , ale když jde o majetek města či státu tak je vše v pořádku.