Jaromír Mareš píše:Jen ještě malé info pro pana Lišku, to že se na mě obracejí někteří pracovníci MÚ je poměrně logické. Již několik měsíců se snažím přesvědčit naše kolegy zastupitele, aby sem také začali přispívat a reagovat na jednotlivé podměty. Což se možná nakonec podaří, pokud tedy zase nebude nějaký „technický“ problém. Jinak já jsem obecně zastáncem moderovaného diskuzního fóra, kdy moderátor (také zcela nezištně) bude udržovat diskuze v mantinelech slušného chování, ale to už jsme několikrát řešili. To jestli byla chyba či ne zrušit městské fórum řešit nebudu, ale určitě jsem pro, aby se obnovilo a bylo k dispozici pro ty, kdo opravdu chtějí diskutovat. Toť asi vše k této věci.
Birner Pavel píše:Vysvětlení pro Babču. Slovy pět uživatelských účtů mám z toho důvodu, že když jsem si založil první, tak mi nepřišel aktivační mail. Na chybu může administrátora upozornit jen registrovaný uživatel, pana Lišku osobně neznám a neměl jsem osobní možnost ho kontaktovat, tak jsem se zkusil zaregistrovat ještě několikrát, stále se nedařilo. Následně mi pan Liška aktivoval účty ručně. Nějak jste ale zapomněla dodat, ze u každého uživatele je vidět počet jeho příspěvků a je jasně vidět, že používám jen jeden profil a to pod svým pravým jménem a ne pod přezdívkou, že Babčo. Tímto dávám svolení panu Liškovi k vymazání všech nepoužitých profilů s mým jménem.
Dále jsem nepochopil poznámku o tom, že nebudu schopen číst materiály zastupitelstva, to je jako kdybych řekl, že jste si koupila pět jablek a proto nemůžete dobře uvařit guláš. Také to nedává logiku.
Pavel Birner
elixdragon píše:Tato debata směřuje úplně jinam. Ale trochu OT i z mé strany. Pane Liška bylo by těžké uveřejnit u každého uživatele IP adresu?
elixdragon píše:Pro boha by to dělat ani nemusel, ale pro nás uživatele by to bylo takovým zpestřením. Alespoň bychom se dozvěděli odkud Ingrid Wolf doopravdy jeúdaj IP adresy není definován, jako osobní údaj, tudíž by se ani nikdo ničeho nedopustil.
Petr Panaš píše:Dle rozhodnuti soudu IP adresa osobním údajem je http://www.pravoit.cz/article/je-ip-adr ... nim-udajem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků