litelot píše:Pane Mareši stabilní základna ODS je nesmysl. Spousta členů od Vás utíká a není divu. Váš zachránce strany, profesor Fiala toho zatím moc neukázal 6 až 7% je skutečná katastrofa a o moc lepší to nebude ani v Litoměřicích. Jako má Praha svoje kmotry, tak Litoměřice mají svého Krejzu, který místní ODSku potopil.
Nepomůže nic, jenom úplná změna politiky, lidí ve straně a sebereflexe, které nejste schopni. Zuofalé předvolební strašení důchodců starostou hovoří za vše
Jen tak dále pane Mareši
wind píše:Pane Mareši, čekám na Vaše překvapení, jak jste avizoval, s kandidátkou Vaší strany ODS. Zatím je ticho po pěšině, jen lehký vánek zvěstuje, že cosi není u Vás vpořádku.
wind píše:Děkuji za info. Já vím, že Vy jste č. 4, ale měl jste být č. 2, které patří panu Krejzovi, tedy tomu panu Krejzovi, který vám vůbec nedělá dobrou reklamu. To, že je na č. 2, svědčí tak trochu o provozní šerosleposti a hluchotě ODS v Litoměřicích!
Adson z Melku píše:Bingo pane Ronyku, podepisuji každé slovo, napsal bych to naprosto stejně, včetně posledního souvětí.
Pokud si ODS nechala p. Krejzu takhle vysoko, pak jen potvrdila, že buď ztratila pud sebezáchovy nebo si z nás dělá prachobyčejně "prču".
P.S. NEDĚKUJEM, VYPADNĚTE!!!
Missorka píše:Adson z Melku píše:Bingo pane Ronyku, podepisuji každé slovo, napsal bych to naprosto stejně, včetně posledního souvětí.
Pokud si ODS nechala p. Krejzu takhle vysoko, pak jen potvrdila, že buď ztratila pud sebezáchovy nebo si z nás dělá prachobyčejně "prču".
No, tak je nevolte, ne? Já to nechápu, máme demokracii, volič rozhoduje, pokud je pro vás ODS nevolitelná, dobře jí tak, pro mě taky. Ale na kandidátku si můžou dát koho chtějí - volič zhodnotí...
Adson z Melku píše:Missorka píše:Adson z Melku píše:Bingo pane Ronyku, podepisuji každé slovo, napsal bych to naprosto stejně, včetně posledního souvětí.
No, tak je nevolte, ne? Já to nechápu, máme demokracii, volič rozhoduje, pokud je pro vás ODS nevolitelná, dobře jí tak, pro mě taky. Ale na kandidátku si můžou dát koho chtějí - volič zhodnotí...
Dobrý den,
nějak jsem nepochopil smysl Vašeho příspěvku. Toto je diskuzní fórum, zaslal jsem tedy příspěvek do diskuze. Diskutuji o personální politice ODS. Je něco z toho špatně?
Adson z Melku píše:pro Missorka - Víte co je P.S.? Víte, tak proč se ptáte?
Ještě speciálně pro Vás dovysvětlím - Neděkujem, vypadněte! byla akce Davida Kollera a kapely Lucie. Mám za to, že se současnému obsazení radnice za ODS nesluší ani poděkovat obligátním Děkujeme - odejděte, proto NEDĚKUJEM - VYPADNĚTE.
Jak píšu, to už není příspěvek do diskuze, to je pouze podotek ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků