Ingrid Wolf píše:Drazi obyvatele meho rodneho mesta Litomeric,
Jiz jsem na tuto diskusion psala v minulosti aby upozornila na nebezpeci zaplav v oblasti kde byla stavena obchodni zony EU SOUTOKU. Tady si to cist muzete jaka byla postupnost mych upozorneni viewtopic.php?f=1&t=942.
K velkemu udiveni mi dlouho nebyt odepsat nikdo z radnice. Psala ja jsem to proto znovu direkt na pana starostu jak mi bylo zde poradeno. Vysledek byl jak napsali od pana starosty je vse v poradku. Po nejake mesice jsem ale dozvedela se ze mne on lhani delat. To si muzete tady take cist.viewtopic.php?f=1&t=1113
Ted jsem navstevu meho rodiste spojila s navsteva mistni akce Bierfest a potkala jsem i na tako oslava mnoho mych znamych. Pak taky ale jsem mela stesti ze k nasi skupince prisel starosta Chlupac a zdravel se s nekym. Myslela jsem ze si budu mit moci si s nim popovidat o to jak se mne dotklo jeho lhani o staveni u zaplav. Trochu me poslouchal ale pak zacal mluvit o tom ze ma nejake zkusenost ze smrt syna a diva se na vse jako jinak. Pak jsem si ale pohledla na to ze je opily pomalu jako zviratko. Kamaradka mi rekla to nebyt nic mimoradne a navic mi rekla ze ma jenom dceru co je zdrava a ne syn. Ale i kdyby tam mel nejaka tragedie v rodine tak co to je za spojitost se stavbou a porusovani zakon ? Tak jsem byla hodne rozpolena jak tota pravice tady vede. Nema ODS nejaky lepsi osoba do vedeni mesta ? V patek byla jsem na konzert na namesti a tam mel uvod starosta i jeden mladsi politik. Tam bylo videt i velka rozdilnost v oblekani na slavnostni konzert. Starosta byl jako ze second hand v divnem obleceni a ten mladsi byl ve spravnem tmavem oblek. Mam zdani jako by tento starosta delal mestu velka ostuda a mohla by se levice vratit a to by bylo ne dobre pro toto mesto. U nas v Zug v Sweiz ja vidam na mnoha fest radnice vedeni a je to vzdy noblesni reprezentazion i vzhled i chovani. Opijeni verejne je spatna vizitka starosty Chlupac i cele radnice a je ostudy to hromada. Takove veci by zakladatel stranu ODS pan Vaclav Klaus videl asi moc nerad a musel by asi udelat razny konec teto ostudne osobe v nasi radnici. Ten pan starosta Chlupac nebyl jak konzervativ politik z ODS. On byl jak Klement Gotwald opity a jako delnik z Kolbenky vypadat. Prosim vedeni tady ODS v mesto Litomerice davejte nejaka duvery hodnotna osoba. Ja vam moc fandit v tom snazeni.
Omlouvam se z moznou chybnou napsanou vetu.Psani delam bez korektovani.
Inge Wolf
Vladislav Liška píše:Pane Maresi, to uz je cista paranoiaPP tu rozhodne alter ega nema, je zde nainstalovan soft, co sleduje duplicity a to nejen podle ip adres, par duplicit tu bylo, ale jsou deaktivovane. Zanechte tedy prosim takovych fabulaci
Jestli na slavnostech starosta byl nebo nebyl nevim, nicmene jsem byl na jedne akci, kde byl on a zaroven i jiny clovek, ktery mu byl velmi velmi podobny vcetne obleceni, pohybuje se take po Lt i po podobnych akcich. Takze neni mozne, ze by to byl dvojnik?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků