litelot píše:kde se dá dohromady několik známých a slušných lidí, kteří chtějí pro město něco udělat a v životě již něco dokázali - svojí snahou nebo za svoje peníze (viz ANO).
Pivrnec píše:S většinou názorů zde, nelze jinak než souhlasit (např.Litelot). Otázek je mnoho a zde mě napadají dvě:
1. je potřeba na kandidátku navrhnout lidi, kteří něco dokázali a mají čas a chuť něco změnit, souhlasím s místním sdružením, či hnutím.
2. Inventura radnice a ostatních organizací ? Myslím, že se brzy přijde na to, že je to práce spíše pro policii.
Ondra píše:litelot píše:
kde se dá dohromady několik známých a slušných lidí, kteří chtějí pro město něco udělat a v životě již něco dokázali - svojí snahou nebo za svoje peníze (viz ANO).
V Litoměřicích jich moc není. Já znám jen jednoho, je to předseda litoměřického basketu Josef Mayer, ale nevím, jestli je v nějaké politické straně. S ním bych prohodil pár slov. Myslím, že jeho práci hodně lidí vidí.
Saxana69 píše:Nemohu jinak nežli souhlasit s panem Litelotem.Voliči by měli být velice velice ostražití již drahnou řádku měsíců před volbami.Některé provařené osoby právě nyní oblékají nové kabáty a v nich se pak předvedou v komunálních volbách s novým programem a novou vidinou na dojení peněz z městské kasy. Nedávno jsem například s naprostým úžasem zjistila, že pan Dostál neboli Dotík, v minulých letech hlásná to trouba ČSSD a velikánský obhájce právě pana Szanta ,nyní přesedlal mezi Severočechy.Pročpak asi ? Snad si budou lidé u voleb pamatovat na takovéto bezpáteřní pijavky.Za mne třeba tímhle zjištěním Severočeši naprosto vypadli z volitelných stran. Jistě se najde více podobných převlíkačů kabátů. Jediná obrana je co největší publicita takovýchto převlíkačů a tyto lidi a strany NEVOLIT - NEVOLIT a do třetice NEVOLIT.
Saxana69 píše:Nemohu jinak nežli souhlasit s panem Litelotem.Voliči by měli být velice velice ostražití již drahnou řádku měsíců před volbami.Některé provařené osoby právě nyní oblékají nové kabáty a v nich se pak předvedou v komunálních volbách s novým programem a novou vidinou na dojení peněz z městské kasy. Nedávno jsem například s naprostým úžasem zjistila, že pan Dostál neboli Dotík, v minulých letech hlásná to trouba ČSSD a velikánský obhájce právě pana Szanta ,nyní přesedlal mezi Severočechy.Pročpak asi ? Snad si budou lidé u voleb pamatovat na takovéto bezpáteřní pijavky.Za mne třeba tímhle zjištěním Severočeši naprosto vypadli z volitelných stran. Jistě se najde více podobných převlíkačů kabátů. Jediná obrana je co největší publicita takovýchto převlíkačů a tyto lidi a strany NEVOLIT - NEVOLIT a do třetice NEVOLIT.
Axe píše:A jak říkával Švejk: "Von je to syn toho zavražděnýho. Tak to von taky bude pěknej kriminálník!!".
Tedy: všichni Němci maj Mercedes a jezdí po dálnici, všichni Poláci solí posypovou solí, všichni Francouzi žerou žáby, všichni Rakušáci nenávidí Čechy protože chtějí všichni aby vybouch Temelín - a všichni Češi kradou ......... přátelé, zamyslete se nad svými názory na globalním hodnocením podle jednoho exempláře..., jo. Takhle nezvolíme nikoho. Hmmm
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník