Pekárna Kodys a Hamele, Novobranská ulice

děkujeme...

Re: Pekárna Kodys a Hamele, Novobranská ulice

Příspěvekod slunicko » 12 dub 2012 19:49

nevim co vám na tom příjde nedůvěryhodné... já vyjádřila svůj názor potom co jsem si zde přečetla. pokud vím tak když se někdo zaregistruje a napíše nějaký článek tak to může být buĎ pochvala nebo kritika a někde první příspěvek být musí takže vás opravdu nechápu. A myslím že za pekárnu mluví fronty které jsou tam až ke dveřím a spokojení zákazníci (kterým já opravdu jsem). A myslím že lidé kteří jsou spokojení to dokazují tím že se tam vrací a ne tím že budou z přebytku času psát něco na veřejná fóra kde se schovávají za svůj nick.
slunicko
 
Příspěvky: 3
Registrován: 11 dub 2012 17:45

Re: Pekárna Kodys a Hamele, Novobranská ulice

Příspěvekod I.T. » 12 dub 2012 20:04

Sluníčko na to si tady musíte zvyknout. Tady se bohužel musí pouze jenom kritizovat, protože jakmile se něco chválí, tak to není důvěryhodné. :cry:
I.T.
 
Příspěvky: 21
Registrován: 12 zář 2010 16:46

Re: Pekárna Kodys a Hamele, Novobranská ulice

Příspěvekod kočka » 12 dub 2012 20:42

" A myslím že lidé kteří jsou spokojení to dokazují tím že se tam vrací a ne tím že budou z přebytku času psát něco na veřejná fóra kde se schovávají za svůj nick."
Milé Sluníčko, projděte si znovu tuto diskuzi. Většinou chvála výrobků, a kritika - pravděpodobně - jedné prodavačky. Jestli Vám nevadí neurvalé chování, tak mnohým ano. Mimochodem, to Sluníčko je jméno, nebo přijmení?
kočka
 
Příspěvky: 204
Registrován: 13 čer 2011 05:55

Re: Pekárna Kodys a Hamele, Novobranská ulice

Příspěvekod Veselý » 13 dub 2012 07:38

Souhlasím s I.T.. Jenom se divím, když někdo projevil svůj souhlasný pohled na pekárnu a vyjádřil svůj pozitivní názor, že nebyl nařčen okamžitě z toho že to píše sám pan Kodys nebo Hamele.
Zvykněme si na to, že na tomto fóru musím být každý odvážný a pozitivní názor po zásluze "potrestán" :lol:
Veselý
 
Příspěvky: 62
Registrován: 10 úno 2012 15:41

Re: Pekárna Kodys a Hamele, Novobranská ulice

Příspěvekod slunicko » 14 dub 2012 19:09

->kočka: opravdu nechápu smysl vaší otázky zda je sluníčko jméno či příjmení. TAk se vás zeptám co tím chtěl autor říct ?
slunicko
 
Příspěvky: 3
Registrován: 11 dub 2012 17:45

Re: Pekárna Kodys a Hamele, Novobranská ulice

Příspěvekod kočka » 15 dub 2012 06:09

slunicko píše:->kočka: opravdu nechápu smysl vaší otázky zda je sluníčko jméno či příjmení. TAk se vás zeptám co tím chtěl autor říct ?

"A myslím, že lidé kteří jsou spokojení to dokazují tím, že se tam vrací, a ne tím, že budou z přebytku času psát něco na veřejná fóra kde se schovávají za svůj nick."
To jsou Vaše slova. Já tomu rozumím tak, že ten kdo kritizuje a má spoustu volného času, se schovává za svůj nick. Tedy, chutná vám? Tak žerte a nenavážejte se do prodavaček. Ten který chválí, se neschovává, je přece Sluníčko Sluníčko. A smím-li, zadejte do vyhledávače slovo forum a internetové forum. Možná Vám to ledacos osvětlí.
kočka
 
Příspěvky: 204
Registrován: 13 čer 2011 05:55

Re: Pekárna Kodys a Hamele, Novobranská ulice

Příspěvekod Starousedlík » 31 led 2020 10:05

Já mám velmi špatnou zkušenost s touto pekárnu. Již pár let let si zde kupuji snídani a dá se říci,že denně. V posledních měsících se mi stává,že si koupím jako vždy tří placky a z toho dvě jsou čerstvé a jedna z předešlého dne -gumová. Vrcholem všeho byl dnešek a proto jsem se rozhodl napsat tuto zkušenost. Jako vždy jsem si koupil tři placky...jedna byla čerstvá a dvě tak tuhé,že jsem je prostě vyhodil. A to nemluvím o tom, ženě jedna směna před zákazníky baví o tom co bylo a nebylo včera doma u obou z nich. Tolik moje zkušenost s touto pekárnu
Starousedlík
 
Příspěvky: 1
Registrován: 31 led 2020 09:53

Re: Pekárna Kodys a Hamele, Novobranská ulice

Příspěvekod Eva Trnková » 31 led 2020 20:13

Milovala jsem tuhle pekárnu, která jako první začala konkurovat PEHaku. Nikdy jsem se z města nevrátila bez jejich drobenkového rohlíku, křupavé placky plné škvarků, nebo jejich chleba. Z mého nákupu první vypadl ten rohlík. Z máslové drobenky na něm zbyla jen trochu oslazená mouka. Z placek se léty vytratily škvarky. Alespoň jsem občas zašla pro ten chleba. Někdy byl krásný. Kůrka křupavá, ale světlá. Někdy chleba vyloženě tmavý, téměř spálený. Dozvěděla jsem se, že jsou dvě směny. Jedna peče ten krásný, druhá ho pálí. Teď zajdu občas dát šanci tomu chlebu. Buď mám smůlu na tu špatnou směnu, nebo už to pálí obě. Všimla jsem si i hodně pečiva z minulého dne, které se prodává se slevou, také “krásně “ vypečeného.
A co se týká obsluhy, nejste sám co se dozví víc než potřebuje. Včera se obsluha s pobaveným úsměvem dohadovala, jestli se pán, který neodhadl velikost nákupu a svoji hotovost, vrátí nebo ne. Naštěstí jak slíbil, během chvilky byl zpět a tak jsme se i my , ostatní dočkali nákupu. Jo a ještě. Jednu z prodavaček už od včera bolela hlava :)
Eva Trnková
 
Příspěvky: 44
Registrován: 21 kvě 2010 13:30

Re: Pekárna Kodys a Hamele, Novobranská ulice

Příspěvekod Llukas007 » 03 úno 2020 08:52

No kvalita tohoto podniku šla poslední dobou rapidně dolu! Jak kvalitou výrobků tak kvalitou obsluhy, které trvá hodinu podat i rohlík. A to jsou tam někdy 4 najednou a pletou se jedna druhé.
Llukas007
 
Příspěvky: 764
Registrován: 27 zář 2010 18:02

Předchozí

Zpět na Chválíme

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron