Klidné město

Klidné město

Příspěvekod Vass » 05 kvě 2020 17:08

Vážení,

Čínská chřipka měla, pokud se to takto dá vůbec takto říci, jedno z mála pozitiv. V důsledku uzavřených hospod a podobných podniků, nikde žádný bordel, rvačky a hulákání ožralých hovad, nikde rozkopané koše a pod. .
Je mi jasné, že hospody musí z něčeho žít. Nicméně by stálo za to ve "Zdravém městě LT", více dbát na to, že po 10 hodině jsou všechny předzahrádky a otevřené prostory zavřené, protože jinak nelze reálně zajistit noční klid.
Dále o trochu více posílit pravidelné fyzické hlídkování městké policie v době "zavíracích" hodin.
Jistě, chápu, že někomu to mohlo připadat nepřirozené, ale byla to nádhera projít se městem, neslyšet hulákání ožralých hovad a ráno jít po nepoblitých chodnících a nevidět rozházený bordel z košů, případně poškozený městský inventář.
Spousta lidí, kteří mají tu smůlu a je v jejich blízkosti otevřena "občerstvovna", asi zažili pěkných pár měsíců klidu. ;)
No, nicméně život se opět navrací, myslím si však, že by stálo za to ze strany města, důsledněji vyžadovat po podnikatelích dodržování platných předpisů (noční klid 22-6) a po "občerstvených" občanech pravidla slušného chování. :)
Je to jedinečná příležitost, jak se nedostat zpět do "Nezdravého, zabordeleného LT".
Uživatelský avatar
Vass
 
Příspěvky: 22
Registrován: 30 čer 2019 16:46

Re: Klidné město

Příspěvekod Vass » 21 kvě 2020 18:21

Takže už jsme zase bordel-město Litoměřice. Stačilo pár dní a už jsou opět povalené koše a odpadky rozházené okolo. Ožralí primitivové opět zaůřadovali. A to jsou otevřené jen venkovní části náleven. Vše se vrací do starých kolejí. :evil:
Uživatelský avatar
Vass
 
Příspěvky: 22
Registrován: 30 čer 2019 16:46


Zpět na Životní prostředí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron