Krásně opravená fasáda

děkujeme...

Krásně opravená fasáda

Příspěvekod Marie Dlouhá » 17 pro 2019 22:18

Dobrý den, dnešního dne jsem navštívila vánoční trh na našem litoměřickém náměstí. Při popíjení teplého nápoje jsem si s údivem všimla nové krásné fasády domu bývalého café Corso. Dlouhé roky zde také bývala prodejna televizorů a nyní tam sídlí banka Moneta. Fasáda je opravena velice precizně, jako bývalá grafička mám cit pro detail a tady je vše dotaženo do dokonalosti. Ve snaze poděkovat za krásnou práci jsem navštívila pobočku banky, kde mi ale bylo mi sděleno, že dům neopravila banka nýbrž majitel domu. Bohužel nevím, jak zjistit kdo dům vlastní a tak tlumočím můj obdiv a poděkování prostřednictvím tohoto fora. Snad se má slova alespoň zprostředkovaně k panu majiteli dostanou. Marie Dlouhá.
Marie Dlouhá
 
Příspěvky: 1
Registrován: 17 pro 2019 22:14

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod vodomerka » 18 pro 2019 09:28

Není to tak těžké. A vzhledem k tomu, že tento pán léta letoucí nechával dům chátrat, následně ověšený lešením a hadry, není za co děkovat (spoustu let to byla nejokatější ostuda celého náměstí). Spíš, že konečně pustil korunu... https://rejstrik-firem.kurzy.cz/osoba/249109/
vodomerka
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 587
Registrován: 01 lis 2010 07:28

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod ronyk » 18 pro 2019 10:44

Určitě pomohla banka, ta hrůza nebyla nejlepší reklama.
ronyk
 
Příspěvky: 496
Registrován: 23 kvě 2010 16:34

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod lupus » 18 pro 2019 21:00

Ano, fasáda do náměstí /jižní/ je opravena. To samé, doufejme, že v brzké době čeká i /východní/ část domu do Novobranské ulice.
lupus
 
Příspěvky: 238
Registrován: 03 dub 2011 18:39

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod Jana Malá » 18 pro 2019 21:53

Z příspěvku pana Horáka mám velice negativní pocit. Nejprve jsem si říkala, že je to nějaký závistivec. Nakonec mi kolegyně vysvětlila, že to je to prý proto,že majitel domu pan Novák údajně před lety zvěřejnil spousty nehezkých věcí o Straně Zelených a nakonec jim snad vyhnal z radnice nějakého jejich předsedu. Tak by snad bylo pane Horáku dobré svůj mindrák neschovávat za nesmysly. Dům je opraven opravdu nádherně. Mám v rodině stavaře a i dle jeho odborného oka byla oprava provedena velice precizně. Narozdíl od některých sflikovaných rychlo oprav. Údajně se fasáda neflikovala ale vše se dělalo zcela nově. Směšně působí i plivanec pana Horáka že majitel pustil korunu. Dle názoru odborníka musela být cena opravdu vysoká, sám si netroufl hádat. Je zde někdo kdo by dokázal nám smrtelníkům nastínit kolik to tak mohlo stát ?
Jana Malá
 
Příspěvky: 10
Registrován: 12 lis 2013 19:04

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod vodomerka » 19 pro 2019 07:01

Paní Malá, vaše kamarádka má investigativní mezery. V době, kdy si pan Novák řešil svoje mindráky z panem Červínem, jsem členem strany nebyl. Vstupoval jsem až později, kdy se místní základní organizace Zelených naopak pana Červína naopak zbavovala pro ztrátu důvěry.
Takže ne, důvod mého komentáře byl, že mě, asi jako spoustu dalších spoluobčanů, jak tenhle dům vedle ostatních stále chátral, rok z něj visel sešup na suť + ty plastový okna jsou v památkový rezervaci hnus.
vodomerka
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 587
Registrován: 01 lis 2010 07:28

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod vodomerka » 19 pro 2019 07:02

ad cena opravy fasády - díky své profesi bych cenu nové fasády dokázal kvalifikovaně spočítat. ale to stejně nechcete ;)
vodomerka
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 587
Registrován: 01 lis 2010 07:28

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod Jana Malá » 19 pro 2019 11:43

Pane Horáku al Vodomerko, nechci si nechat kazit čas předvánoční vaší zlobou na všechny a na všechno. Jen závěrem jedna poznamka. Stranu Zelených jsem vždy vnímala jako skupinu pozitivních lidí snažících se šířit pozitivní pohled na svět. U vás je cítit je zloba, negace, všichni jsou špatní a všechno je špatné. Pročetla jsem si dnes několik vašich příspěvků na jakékoliv téma a vy jste vážně NEGATIVNÍ. Nevím jak ostatní ale já bych někoho s tak škarohlídským pohledem na svět nevolila ani za milion. Netuším jak úspěšní jsou Zelení v Litoměřicích ale jestli je vy jste vzor zeleného politika, pak Vás může volit jen masochista.
Jana Malá
 
Příspěvky: 10
Registrován: 12 lis 2013 19:04

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod vodomerka » 19 pro 2019 12:04

Jana Malá píše:Pane Horáku al Vodomerko, nechci si nechat kazit čas předvánoční vaší zlobou na všechny a na všechno. Jen závěrem jedna poznamka. Stranu Zelených jsem vždy vnímala jako skupinu pozitivních lidí snažících se šířit pozitivní pohled na svět. U vás je cítit je zloba, negace, všichni jsou špatní a všechno je špatné. Pročetla jsem si dnes několik vašich příspěvků na jakékoliv téma a vy jste vážně NEGATIVNÍ. Nevím jak ostatní ale já bych někoho s tak škarohlídským pohledem na svět nevolila ani za milion. Netuším jak úspěšní jsou Zelení v Litoměřicích ale jestli je vy jste vzor zeleného politika, pak Vás může volit jen masochista.


Díky za zpětnou vazbu. Každý jsme holt nějaký a vy mé příspěvky číst nemusíte (= kazit si čas předvánoční). Dovolím si jenom malý štulec (a je mi v podstatě jedno, že jste nic z toho nezaregistrovala. nesnažím se dělat "dobro" úplně pro všechny) - před mnoha lety jsem tu začal popularizovat vermikompostování - na městském úřadě se rádi chlubí, že vermikompostují, pokud chodíte do knihovny, možná jste zaregistrovala semínkovnu - díky které mohou zahradničit i úplně chudí, nebo na podzim medobraní. Díky mně se tu na několika místech ve městě namalovaly hry na chodníky. Vše dělám zdarma, hodiny práce ani náklady na materiál mi nikdo neproplácí. Co vy?
vodomerka
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 587
Registrován: 01 lis 2010 07:28

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod vodomerka » 19 pro 2019 12:07

Každopádně máte pravdu, že se spoustou věcí, co tu vzniky za vedení místní ODS, mám problém.
vodomerka
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 587
Registrován: 01 lis 2010 07:28

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod Jana Malá » 19 pro 2019 18:31

Pane Horáku proboha tohle je diskuze nad jedním moc hezky opraveným domem.To není nějaká agitka politické strany. Jedno zda zelene nebo modré. Nebýt vaší negace všech a všeho tak jsem na vás vůbec nereagovala.Ten výpis co vše děláte zdarma, ten má hodnotu nulovou a nechte případně na voličích zda vám to uvěří nebo ne. Já mohu posoudit jen co vidím na vlastní oči a to je fakt, že podle vás je vše špatně a všichni jsou špatní. Tento typ lidí mi není příjemný, nevylučuji ale že jak píšete hezky kompostujete. Přeji Hezké Vánoce a Litoměřicím více tak krásně opravených domů. Pane Horáku proboha tohle je diskuze nad jedním moc hezky opraveným domem.To není nějaká agitka politické strany. Jedno zda zelene nebo modré. Nebýt vaší negace všech a všeho tak jsem na vás vůbec nereagovala.Ten výpis co vše děláte zdarma, ten má hodnotu nulovou a nechte případně na voličích zda vám to uvěří nebo ne. Já mohu posoudit jen co vidím na vlastní oči a to je fakt, že podle vás je vše špatně a všichni jsou špatní. Tento typ lidí mi není příjemný, nevylučuji ale že jak píšete hezky kompostujete. Přeji Hezké Vánoce a Litoměřicím více tak krásně opravených domů.
Jana Malá
 
Příspěvky: 10
Registrován: 12 lis 2013 19:04

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod vodomerka » 20 pro 2019 07:31

Jana Malá píše:Pane Horáku proboha tohle je diskuze nad jedním moc hezky opraveným domem.To není nějaká agitka politické strany. Jedno zda zelene nebo modré. Nebýt vaší negace všech a všeho tak jsem na vás vůbec nereagovala.Ten výpis co vše děláte zdarma, ten má hodnotu nulovou a nechte případně na voličích zda vám to uvěří nebo ne. Já mohu posoudit jen co vidím na vlastní oči a to je fakt, že podle vás je vše špatně a všichni jsou špatní. Tento typ lidí mi není příjemný, nevylučuji ale že jak píšete hezky kompostujete. Přeji Hezké Vánoce a Litoměřicím více tak krásně opravených domů. Pane Horáku proboha tohle je diskuze nad jedním moc hezky opraveným domem.To není nějaká agitka politické strany. Jedno zda zelene nebo modré. Nebýt vaší negace všech a všeho tak jsem na vás vůbec nereagovala.Ten výpis co vše děláte zdarma, ten má hodnotu nulovou a nechte případně na voličích zda vám to uvěří nebo ne. Já mohu posoudit jen co vidím na vlastní oči a to je fakt, že podle vás je vše špatně a všichni jsou špatní. Tento typ lidí mi není příjemný, nevylučuji ale že jak píšete hezky kompostujete. Přeji Hezké Vánoce a Litoměřicím více tak krásně opravených domů.


Politickou stranu jste do debaty jako první zavlekla vy. Politickou stranu jste do debaty jako první zavlekla vy. Pěkné vánoce :).
vodomerka
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 587
Registrován: 01 lis 2010 07:28

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod Jana Malá » 20 pro 2019 10:29

Pane Horáku ono když si někdo dá do podpisu Člen strany Zelených, tak zatahuje politiku tak nějak do všeho co tímto podpisem signuje.Hezké Vánoce
Jana Malá
 
Příspěvky: 10
Registrován: 12 lis 2013 19:04

Re: Krásně opravená fasáda

Příspěvekod lupus » 21 pro 2019 17:36

Trocha slov pro paní M.Dlouhou a paní J.Malou. Pokud ten dům nemá pravenou celou fasádu, tj. i tu boční, tak to pro mne není opravený dům ! Z náměstí je ten pohled líbivý, ale z boku...? Můžete se přesvědčit.
A paní Malá platí, že vícero očí více vidí. Uveďte, prosím, příklad těch dle Vás sflikovaných oprav /dle Vaší věty z příspěvku z 18.12./. Cituji:" Narozdíl od některých sflikovaných rychlo oprav." Jistě mi mnohé uniklo. Děkuji !
Ještě dovětek. Je jistě žádoucí mít opravené domy v historickém centru, hlavně aby zde bydleli lidé!
lupus
 
Příspěvky: 238
Registrován: 03 dub 2011 18:39


Zpět na Chválíme

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron