Koho volit v Litoměřicích?

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Rapid » 29 kvě 2018 20:38

Tak se do toho zase trochu pustíme. Vezmeme si na malý paškál nějaké ty menší králíčky, kteří se budou chtít udržet stůj co stůj. Musíme se však trochu více zamyslet, abychom nějaké ty bílé králíčky, kteří mají alespoň nějakou tu malou Timurovu partu našli. Nic nás sice nenapadá, ale něco malého tam v dáli bliká. Jsou to červená světla odjíždějícího autobusu. Je konec, a teď už nic nepojede. Zůstali tam stát dva a dívali se na ta světla, která se jim pomalu vytrácela.
Jmenovali se Bob TOP 09 a Bobek Sport a zdraví ( - :
Rapid
 
Příspěvky: 99
Registrován: 20 úno 2018 12:58

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Rapid » 14 čer 2018 12:07

Tak, jako existují sběrači svého ovoce, tak jako existují sběrači úspěchů či neúspěchů, tak také existují sběrači peněz a různého jiného hmotného bohatství. Není to věc nová, ba naopak, je to věc staletími prověřená. Stačí se jen podívat na obrovský majetek církví, který vznikl prachobyčejným vydírání a lhaním věřícím, že správa jejich majetku po jejich smrti bude u církve v těch nejlepších rukou. Pokud se obyčejný smrtelník vzepřel, byla mu přisouzena role vzpurného poddaného, který se ihned podobal nejlépe čertu. Čertoviny, které máme možnost stále vidět na denním pořádku i v dnešní době, kdy roli církve již převzala novodobá šlechta, kterou však není z titulu šlechtických modrých hodností a krví, ale z titulu svého postavení ve veřejné sféře, kterou buldočí silou ničí a přizpůsobuje si jí pro potřeby své kapsy, nikoliv pro potřeby těch, kteří jí dali své hlasy. Vždy po volbách se člověk podivuje nad tím, jak došlo k té či oné situaci, kdy z voleb vyšel vítěz nevítěz, který mírou své sprostoty okamžitě zařadil občany na druhou kolej a zahájil boj o své další přežití na výsluní novodobých šlechtických výsad. Stačí se jen trochu zamyslet a zapátrat ve své, či internetové paměti, abychom si opsali hesla a vyhodnotili jejich plnění. Ostatně proč chodit daleko, zde na tomto fóru je těch hesel celá řada a hned za nimi je jejich plnění neplnění. Slizkost s jakou se nám budou podbízet někteří vojevůdci politických šiků oblečeni do různě barevného brnění bude trapná, když si uvědomíte, že slibem nelze zarmoutit, spíše naopak jak je známo. Lhát se nemá milí věřící, na druhou stranu však pravda ne vždy zvítězí. Pravá Esa v ruce a nikoliv v rukávu by měl mít jen jeden, všechna ostatní budou falešná!
Rapid
 
Příspěvky: 99
Registrován: 20 úno 2018 12:58

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Jaroslav Tvrdik » 14 čer 2018 23:13

Severočeši si zabrali náměstí rovnou na 4 měsíce:
Oznámení o shromáždění občanů – Politické hnutí Severočeši Litoměřice
RM bere na vědomí oznámení politického hnutí Severočeši Litoměřice, zastoupeného p. Lukasem Wünschem, bytem Litoměřice, o konání předvolební kampaně do městského zastupitelstva na Mírovém náměstí v Litoměřicích od 11. 6. do 5. 10. 2018.
Jaroslav Tvrdik
 
Příspěvky: 89
Registrován: 17 kvě 2017 19:41
Bydliště: Svatováclavská 2290, Litoměřice

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Rapid » 17 čer 2018 20:34

Víkendová politická jednání, by mohla předznamenat vznik menšinové vlády s podporou komunistů a ukončit tak období nejistot, zda půjdeme k předčasným volbám, či ne. Zároveň jsme se dozvěděli, že profesoru Fialovi bude tato vláda vyhovovat, jako nástroj k růstu preferencí Modrých. Modří, kteří intenzivně trousí do světa zvěsti, že jsou křišťálově čistou stranou a všichni jejich kmotři existují již jen v kriminalistických věstnících z minulosti, dělají dojem, že za čtyři roky vejdou do Strakovy akademie hlavním vchodem, jako kdysi Miloš Zeman. Zapomínají na to, že jejich bývalý kápo Topolánek se svými kumpány toho nadělal tolik, že se na to zapomenout rozhodně nedá. Navíc, tam, kde jsou ve vedení měst ještě stále Modří, tam je zaděláno na malér. Budiž čestnou výjimkou teplický primátor Jarda Kubera. Rozhodně to neplatí o našem skvělém městě. Tady se pojede úplně nadoraz s cílem, vytvořit zdání, že vše co jsme My vymysleli a udělali, je pro blaho vás občanů, ale zejména Nás, spasitelů. Sliby a sliby, kterých jsme se již naposlouchali do sytosti se začínají opakovat, aby se posléze opět založily ad akta do dalších voleb. Pozorný občan si to všechno pamatuje, pozorný občan bude mít toho řádění již asi dost. Nepozorný politik to však vůbec nevnímá, vnímá jen a jen sebe. Proto jim musíme vystavit účet za to, co pro nás udělali, ale zejména za to, co pro nás neudělali. Účtem jsou vždy volby.
Rapid
 
Příspěvky: 99
Registrován: 20 úno 2018 12:58

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Petr » 18 čer 2018 08:01

...Pozorný občan si to všechno pamatuje, pozorný občan bude mít toho řádění již asi dost. Nepozorný politik to však vůbec nevnímá, vnímá jen a jen sebe. Proto jim musíme vystavit účet za to, co pro nás udělali, ale zejména za to, co pro nás neudělali. Účtem jsou vždy volby.


Zlatá slova! :lol: Pozorný občan na celorepublikové úrovni nám ukázal, jak si představuje naši budoucnost. Dodnes není vláda, protože občan rozhodoval nejen svým rozumem, ale i s citem...! "Pozorný občan" je jen frustrovaný ze svých osobních neúspěchů, z nichž viní hlavně ty zlotřilé politiky, nikoli sebe. On sám je přeci příkladem naprosté morální a etické čistoty, všemu rozumí nejlépe a vždy by pracoval jen pro blaho druhých (pche!)! Proto se nám to nahoře hemží tou námi moudře zvolenou "elitou národa"! Ne, děkuji! ODS jsem sice nikdy nevolil, ale přesto při setkání s lidmi jsem pyšný na to, že se mohu představit jako obyvatel našeho krásného města! Ne, z "pozorných občanů" mám husinu. Hezký den všem!
Petr
 
Příspěvky: 469
Registrován: 22 kvě 2010 09:45

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Rapid » 04 črc 2018 14:33

Člověk se na chvilku vzdálí z města a nestačí se divit, co se všechno odehrálo v zákoutí naší radnice. Dalo by se říci, že potkani pomalu odplouvají. Patrně jsou si vědomi toho, že jejich předchozí výkon na radnici a v její blízkosti by je po volbách mohl znevýhodňovat při hledání si dalšího uplatnění. O čem hovořím? Místostarosta Grund se nechal zaměstnat v nemocnici, asi aby to měl blízko k lékařům, kdyby měl těžkou hlavu ze své minulosti a známý televizní promotér Dostál zase předává své značné vědomosti a zkušenosti destinační agentuře města a těší se na něj turisté z celého světa. Kdo by to byl řekl před rokem, že obavy z prázdné kapsy budou vyhánět některé rádoby veřejně prospěšné odborníky do nových pozic. Nicméně volební preference, které se objevují jsou stále stejné a pro naší místní koalici na radnici velmi nevýhodné. Chtěl bych věřit tomu, že i komunisté nebudou mít zatemněný mozek a uvědomí si, jakému pánu po čtyři roky posluhovali a jak se zasloužili o mnoho podivuhodných jevů, které za tuto dobu ve městě nastaly. Karel Krejza žije ve šťastném městě. Věřím tomu, že v něm žije i většina z nás. Proč však nežít ještě ve šťastnějším městě plném porozumění a skutečných úsměvů, kde je vše transparentní a čisté jako český křišťál. Když je něčeho moc, tak je toho příliš a to v našem městě již dávno nastalo. Poslední sled událostí nám minimálně v městské nemocnici opět doširoka otevírá oči, co všechno se zde muselo dít, když si stávající rada vzala na svá bedra tak složitou záležitost, jako jsou pletichy ve výběrovém řízení o pachtu, který nám říká, že vydělávat musí pachtýř a prodělávat město, které do svého nemovitého majetku bude muset vkládat investiční prostředky města, aby pachtýř mohl v klidu inkasovat finance z veřejného pojištění a něco z toho možná někomu přenechal. Nic lepšího snad ani nemůže pachtýř chtít. Takovou sílu mohou mít šustivé papírky v krabici od vína!!!
Rapid
 
Příspěvky: 99
Registrován: 20 úno 2018 12:58

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Rapid » 20 črc 2018 09:26

Po čase trochu okořením ospalý letní čas. Dnes se v tisku objevil článek o rozpočtu jednotlivých politických stran do komunálních a senátních voleb. Zajímavější jsou ty komunální, které cestou svých politiků pokryjí plošně volební obvody, tedy republiku, která je do nich rozdělena. Neuvědomují si to všichni, neboť někteří se jen vezou jako budoucí „koaliční“ přívěšek stejně tak, jako naši místní komunisté, kteří skočili před čtyřmi lety na špek modrým. Místní modří tak nějak spočítali, že je třeba připravit včas zdroje na to, aby se u kormidla dějin a událostí ještě stále udrželi. Věnovali tomu čas i myšlenku. Co jiného mohli vymyslet, než podivný způsob financování, který už nějaký čas běží jako součást přípravy voleb, a to z kapes nás všech. Ano, z kapes nás všech, z případů, které jsou zde na těchto stránkách popsány a celkem dobře zdokumentovány. Jedná se o trestné činy, pokryté kolektivním hlasováním koalice a právními posudky přisluhujících advokátních kanceláří, které, jak je u nás známo, pracují na zakázku. Některým lidem bylo od kolébky dáno, že se budou celý život živit podváděním a budou to své podvádění nazývat podnikáním. Dalším bylo zase dáno, že budou celý život přicmrndávat a svým přicmrndáváním si chtějí zasloužit určitou pozornost a vážnost lidu. Potom jsou ti, kteří bojují za skutečně čistou, spravedlivou a svobodnou společnost, která se řídí zákony. Ti však měli donedávna pramalou šanci na úspěch. Záměrně říkám donedávna, protože doufám že se to začne měnit. Ptám se vás proto, poznali jste zde, v mém textu nějakého našeho politika? Pokud ano, je to jen dobře, protože oni se všichni domnívají, že patří mezi ty čisté občany žijící pod stále modrou oblohou.
Rapid
 
Příspěvky: 99
Registrován: 20 úno 2018 12:58

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Rapid » 27 črc 2018 20:35

Něco málo přes šedesát dní nás dělí od komunálních voleb. Štáby, pokud se to u některých tak dá nazvat, pracují na plno. Amatéři, kteří bojují za sebe a představují se nám jako obyčejní vidláci, kteří se chtějí přisát, aby další čtyři roky participovali na politice úplně někoho jiného, než na těch svých „předsevzetích“. Volebních klíšťat je v našem městě více a jejich umění vysávat je až podivuhodně stejně silné. Být ve správném čase na správném místě a čekat je jejich taktikou, která jim zatím vychází. Jsou to jednotlivci, kteří se zaštiťují skupinovou hloupostí lidí, jenž se domnívají, že jsou „in“. Ona skupina, aniž by si to chtěla pořádně uvědomit, tak je „out“. Pokud se vám milí voliči vybavují některé známé tváře v našem městě, je to jen dobře, dejte si na ně pozor! Pokud se vám, členové těchto skupin nevybavuje už vůbec nic, je to jen a jen špatně!
Rapid
 
Příspěvky: 99
Registrován: 20 úno 2018 12:58

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Petr Panaš » 01 srp 2018 22:52

V Litoměřicích bylo registrováno 10 volebních stran, což je o 4 méně, než v minulých komunálních volbách. Tehdy to byly tyto: https://volby.cz/pls/kv2014/kv1111?xjaz ... 0&xvyber=0
Petr Panaš
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1104
Registrován: 21 kvě 2010 12:58

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Rapid » 12 srp 2018 09:47

Severočeši – váš hlas v radě města!
Když si přečtu tento vzkaz voličům v našem městě a představím si pod ním jednotlivé osoby, které by chtěly být tím severočeským hlasem v naší budoucí radě, dostanu smíšený pocit, kdo by to měl vlastně být? Musel bych se domnívat, že pan Krejza je naprosto hloupoučký a naivní člověk, který si do všeho po celé nynější volební období nechal od Severočechů kecat a dokonce se tím i řídil. Dobře vím, že je to přesně naopak, že pan Krejza je chytrý člověk, který si naopak do ničeho a od nikoho kecat nenechá a město řídí tak, jak to on sám nejlépe cítí. Je – li to vždy správně, ponechme nyní stranou. Předseda Severočechů, pan Lukáš toho o sobě a svých zázračných schopnostech už nakecal tolik, že se tomu nedá ani uvěřit. Je – li on předsedou a on skutečně předsedou je, co to asi musí mít Severočeši za materiál na dalších místech své kandidátky? A tak si kladu otázku společně s vámi milí voliči, zda je správné aby do voleb opět kandidovali zkorumpovaní zástupci z řad občanů Severočechů, za kterými není vidět jediný hmatatelný výsledek jejich čtyřletého působení na radnici, s výjimkou toho, že si jejich předseda každý měsíc mastí kapsu z nákladů výstaviště Zahrada Čech a odčerpává tím peníze nás všech, občanů města aniž by trochu hrábl jako to kuřátko, které běhá neustále po dvoře. Pane Lukáši, nestydíte se alespoň trochu!
Rapid
 
Příspěvky: 99
Registrován: 20 úno 2018 12:58

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod LTM 1994 » 12 srp 2018 10:43

za severočechy znám osobně asi 4 kandidáty o kterých vím, že by za město dýchali . Bohužel to je pořád málo na to abych tuto stranu volil, když vím kdo ji vede a komu je oddaná
LTM 1994
 
Příspěvky: 219
Registrován: 02 úno 2017 16:36
Bydliště: Eastern Ltm

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Petr Panaš » 14 srp 2018 21:49

Vylosovaná čísla volebních stran do komunálních voleb - Litoměřice a obce ze správního obvodu https://www.litomerice.cz/images/Clanky ... i_obce.pdf
Petr Panaš
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1104
Registrován: 21 kvě 2010 12:58

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod LTM 1994 » 15 srp 2018 21:28

Celkem pobavily některé názvy stran :D

Trnovany-NOVÍ NEZÁVISLÍ
Litoměřice-Sport a Zdraví Litoměřice
Staňkovice-Strana Klidu
Býčkovice-Býčkovice 2018
LTM 1994
 
Příspěvky: 219
Registrován: 02 úno 2017 16:36
Bydliště: Eastern Ltm

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Jaroslav Tvrdik » 15 srp 2018 21:54

LTM 1994 píše:Celkem pobavily některé názvy stran :D

Trnovany-NOVÍ NEZÁVISLÍ
Litoměřice-Sport a Zdraví Litoměřice
To bude zase nějaká Červínova mutace. Recyklace toho samého, jako už asi po 4. volby. Hlavně si udržet svůji moc a vliv na ovlivňování, např. ZČ :lol:
Mimochodem radní přidělují pravidelně každé 3 měsíce zvláštní odměny vedoucím pracovníkům litoměřických škol. Ti se potom podezřele často objevují na kandidátkách Sportu a Zdraví (vč. mutací), kde je Červín lídrem. Stejně je to u jeho spřátelené ODS. :?: :!:

Staňkovice-Strana Klidu
Býčkovice-Býčkovice 2018
Jaroslav Tvrdik
 
Příspěvky: 89
Registrován: 17 kvě 2017 19:41
Bydliště: Svatováclavská 2290, Litoměřice

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Petr Panaš » 22 srp 2018 18:04

Petr Panaš
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1104
Registrován: 21 kvě 2010 12:58

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod rajnoha » 23 srp 2018 07:38

No, je škoda, že 27 lidí z různých stran se nedalo dohromady. U všech stran je vidět, že mají málo lidí a dávají tam lidi naprosto nevolitelné, bez zájmu o místní věci veřejné, různé příbuzné. U několika lidí vím naprosto bezpečně, že v Litoměřicích ani nežijí a bydliště tu mají jen papírově. Má smysl kroužkování napříč stranami? Obávám se, že nikoliv. Jak je vidět v současném zastupitelstvu, tak všichni drží basu. Takže kroužkovat jen v rámci jedné strany. Za mě tedy piráti. I když spíše kandidáty, kteří nejsou na čele. Bude to letos asi hodně zajímavé. Hlavně povolební jednání. Dost mě překvapuje kandidátka Severočechů, kde ve straně jsou pouze tři lidé, kteří kandidují za S.cz, navrhuje je ale jiná strana (Pro Kraj) a kandidátka se jmenuje také jinak. To na mě moc důvěryhodně nepůsobí. Podnikatelský projekt pana Dostala dostal nějaké trhliny. Oproti minulému období je méně stran, konečně zmizeli ti ultra komunisté. Takže celkově to je snad posun k lepšímu. Líbí se mi u Ano, že kandidát na senátora není na předních příčkách, narozdíl od současného starosty, kterému evidentně nebude dělat problém starostování a senátorování zároveň. Asi se poučil u spolustraníka K. Krejzy, který dělá poslance, místostarostu a zároveň figuruje v asi 50 orgánech různých společností. Jak asi tak taková práce může vypadat je zřejmé komukoliv, kdo dělal někdy jakoukoliv práci poctivě. Stejně je na tom i V. Červín. Překvapila vysoká pozice F. Hrbka z ODS, který se tím stal takovým modrým J. Růžičkou. Oba dobří kamarádi si vesele žijí z městských peněz, bez jakékoliv zodpovědnosti a smysluplné činnosti. Doufám, že hodně lidí bude volit změnu a na radnici vítr přivane čerstvé tváře, které místní věci dají dopořádku a skončí se konečně s jánabráchismem, který je celým městem za dobu vlády ODS opravdu prolezlý.
rajnoha
 
Příspěvky: 189
Registrován: 16 zář 2010 13:18

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Rapid » 26 srp 2018 11:01

Pravdu mají ti, kteří si při pohledu na kandidátní listiny jednotlivých stran a hnutí pomyslí, že místní politika vyčerpala personální rezervy a do popředí se dostávají stále více jen ti kandidáti, kteří při své účasti v zastupitelstvu, či možná i radě, myslí především na sebe. Z celé té plejády lidí, se kterou jsme se mohli seznámit je pouze několik opravdu chytrých a slušných kandidátů, kteří by měli dostat šanci řídit toto město. Kombinace chytrý a slušný je důležitá, protože být pouze chytrý je nebezpečné stejně tak, jako být pouze slušný, a to zejména v politice. Nechci taktéž nikoho diskvalifikovat pro jeho věk když je chytrý a slušný, ale k těmto dvěma vlastnostem patří ještě zkušenost a výkon. Pokud se najde kombinace těchto vlastností, bude to pro nás dobrá zpráva. Nyní je vám asi jasné, když se dobře podíváte na seznam stran a hnutí a jejich kandidátů, jak málo takových lidí se před vámi nachází. Každá ze stran na prvních pět pozic nominuje většinou ty, o kterých se domnívá, že voliče zaujmou. Zde už je namístě široký úsměv a zároveň otázka. Co si o sobě někteří z těch „vyvolených“ vůbec myslí? Je zatím dost času, dobře si vše rozmyslet a vybrat ty správné kandidáty, kteří nás budou v dalším období zastupovat a budou svěžím větrem tohoto města. Chybou by bylo, kdybychom opět zvolili systém pravolevé kolaborace, jinými slovy modro - oranžovo - rudé syntézy s příměsí severních bratrů, za účelem osobních ambicí některých notně omezených jedinců.
Rapid
 
Příspěvky: 99
Registrován: 20 úno 2018 12:58

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Achab » 28 srp 2018 08:02

Achab
 
Příspěvky: 236
Registrován: 16 čer 2010 21:55

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Lajonel » 02 zář 2018 14:39

tata.jpg
Koho volit?
Lajonel
 
Příspěvky: 19
Registrován: 02 zář 2018 13:42

Re: Koho volit v Litoměřicích?

Příspěvekod Vladislav Liška » 02 zář 2018 17:54

Bohužel je to nečitelné, pokud jste autorem, klidně to sem nakopírujte jako text, díky.
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

PředchozíDalší

Zpět na Komunální volby 2018

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník