Jsem radní, kdo je víc?

Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Hans » 27 zář 2016 20:53

Vážení, stále častěji se skloňuje jméno Szánto. Szánto tohle, Szánto tamto. Jak pomáhá městu, kraji, teď i Zahradě Čech.....cestovnímu ruchu. No ten on má nejradši! Rád cestuje, rád utrácí, ale za cizí! Ale každý jednou myslí na důchod a tak je potřeba zapřáhnout mladší, třeba Wűnsche, který má kapsu prázdnou, ale plno přání, hlavně pro sebe.
Fotografie020.jpg
Hans
 
Příspěvky: 5
Registrován: 27 zář 2016 20:34

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Hans » 27 zář 2016 20:53

Fotografie066.jpg
Hans
 
Příspěvky: 5
Registrován: 27 zář 2016 20:34

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Hans » 27 zář 2016 20:54

DSC06485.JPG
Hans
 
Příspěvky: 5
Registrován: 27 zář 2016 20:34

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Hans » 27 zář 2016 20:54

Fotografie031.jpg
Hans
 
Příspěvky: 5
Registrován: 27 zář 2016 20:34

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Hans » 27 zář 2016 20:55

Szánto.jpg
Hans
 
Příspěvky: 5
Registrován: 27 zář 2016 20:34

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Vinař » 28 zář 2016 19:30

Hans píše:
Szánto.jpg



Chtělo by to zveřejnit i ty krásný společný fotky se sponzory těchto pravidelných výletů do Vegas !!
Vinař
 
Příspěvky: 24
Registrován: 10 říj 2015 07:21

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod lupus » 30 zář 2016 21:54

V souvislosti s aktuální volební lapálií "Severočechů.cz" jsem si vzpomněl, že někdy v červnu mě kdosi upozornil na fotky z FB stránek pana Wünsche, na kterých je jmenovaný asi členem zkušební komise u maturitních zkoušek. Jednalo se o jakousi dopravní školu. Když si vyhledáme asi nejznámější dopravní školu v republice, tak tou je VOŠ a Střední průmyslová škola dopravní, Praha 1, Masná 18. Zde v kontaktech na učitelský sbor najdeme jméno: Ing.Lukáš Wünsch, v rozvrhu hodin: Lukáš Wünsch. Obrázky s panem ing.Lukášem Wünschem si lze též jednoduše vygooglovat. A na nich je nám známý Lukas Wünsch - místní politik, člen zastupitelstva, jednatel ZČ, "kandidát" do krajského zastupitelstva atd.
Nechci tomuto aktivistovi nahlížet do údajů na Linkedlnu, je přece známo,že absolvoval: Gymnázium 1988-92, OA Ekonom 1992-94, nyní mimo jiné je lektorem odborných předmětů /ŘLP na uvedené škole od dubna 2015 - do současnosti..
Dodávám, že všechny uvedené informace jsou volně veřejně přístupné! Proč toto všechno píšu? Má tento člověk dvě tváře? Asi ano, JANUS mě napadá! Ale třeba to tak není, třeba mám nedostatek informací. Přesto.....
lupus
 
Příspěvky: 238
Registrován: 03 dub 2011 18:39

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod rajnoha » 01 říj 2016 06:53

Pan Wünsch se nám pěkně vybarvuje. Podíval jsem se na jeho profil na linked a tam sice titul Ing. nemá, ale má tam jiné zajímavé věci. Třeba, že je grafický designér (jeho příspěvky na FB jsou již z typografického a pravopisného hlediska poměrně populární :) ). Nebo dopravní školu uvádí jako svého zaměstnavatele. Začíná nebezpečně připomínat sezením na několika židlích legendárního Sašu Vondru.
- Radní a zastupitel
- Ředitel Zahrady Čech - na plný úvazek, v podstatě z poloviny placen městem, tedy námi.
- Učitel na střední škole
- Člen několika městských komisí
- Dle stránek Severočeši Litoměřice je i Vedoucí stevard a zároveň lektor výcviku posádek letadel ČSA.

Ale přesto je tak milý, že si najde čas, aby jak sám tvrdí: Skoro celý den, seděl na náměstí a hovořil s lidmi jak se jim to zavřené náměstí líbí. Kdo chce, se může podívat na online kameru, zda a kdy tam opravdu seděl (já to projížděl po půl hodinách a není tam).

Prostě takový litoměřický Brouk Pütlík.
rajnoha
 
Příspěvky: 189
Registrován: 16 zář 2010 13:18

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Michal Pitour » 01 říj 2016 11:33

Vážení,
pan inženýr, nezaměstnaný,školitel,jednatel,učitel,inspektor,grafik,architekt a narcis , má tak obrovské zkušenosti a
takový rozhled, že tento kraj je mu již malý a má potřebu svoje" úspěchy" vnucovat i nám Moravákům.
Níže přikládám blábol, který rozeslal všem členům představenstva vinařství .


Dobrý den,
Včera 22. 4. 2016 jsem navštívil Váš stánek na akci Vinařské Litoměřice. Obsluhu tvořili dva pánové a jedna paní. Ona paní, poté co jsem se dostal „na řadu“, mne odmítla nalít ochutnávku vín. Její kolega vedle stojící k tomu okamžitě zareagoval a sdělil mi, cituji:
„Pane Wünschi, toto je Lenka Gottwaldová, kterou jste vyhodil a Vám nenalejeme!!“
Dovolte, abych Vás uvedl do problému pár málo fakty, které situaci předchází:
Jsem zastupitelem a radním města Litoměřice. V rámci úsporných opatření jsem před rokem navrhl úsporu personálních nákladů v rozpočtové organizaci města „Centrum cestovního ruchu“, kterou Rada města schválila. Opatření se týkalo jedné osoby a bohužel oním zaměstnancem byla L. Gottwaldová. Chápu, že si tuto změnu organizační struktury paní Gottwaldová vzala jako osobní útok a mstu od mé osoby – ale to již k veřejnému životu patří. Opomenu i to, že paní Gottwaldové při osobních rozhovorech její nadřízení opakovaně nabízeli jiné a stejně placené pracovní místo v rámci města. Postavila si hlavu a se všemi výhodnými nabídkami se ani neseznámila (a poslal nás s nimi „k šípku“) …

Bylo jí nadavše jasné, že avizovaná změna struktury nastane ať se jí to líbí či ne, protože personální náklady této organizace byly neúnosné. Není mou chybou, že si někdo sám „podřízne větev“ a na nabídnuté alternativy 100% nereaguje!! Naproti tomu od té doby vede mediální válku s mnoha představiteli radnice v Litoměřicích (včetně mé osoby) a významnými představiteli Ústeckého kraje. Všechny „očerňuje“ až uráží na svém Facebooku a i jiných veřejně čtených fórech.

Bohužel, většina čtenářů jejích příspěvků má pak paní Gottwaldovou spojenou s vinařstvím LAHOFER !!!
Omlouvám se Vám za množství detailů, ale ony s tím souvisí …
Vrátím se zpět ke včerejšímu večeru. V mé přítomnosti v tu chvíli stálo několik významných osob města, kraje a podnikatelů a všichni tuto „fatální“ situaci zaznamenali! Poté, co jsme tedy od Vašeho stánku odešli „jinam, kde nám nalijí“ se pochopitelně ptali – co že to mělo znamenat? Proto jsem jim byl nucen celý příběh převyprávět, stejně jako Vám výše.
Vážení, ve svém civilním zaměstnání pracuji ve službách již 15 let a to v civilním letectví, kde práce s klientem je to nejdůležitější. Každý rok se poučujeme ze svých i cizích chyb, abychom je již neopakovali. Každý ví, že osobní antipatie do profesionálního obchodního vztahu nepatří. Jistě víte, že nespokojený zákazník svou negativní zkušenost poví asi 15 dalším lidem, spokojený jen pěti. Stačí, že děláme chyby z neznalosti …

To, co jsem včera u stánku LAHOFER zažil, byla modelová situace, jak rychle může být trvale poškozena u některých zákazníků dobrá pověst podniku. Paní Lenka Gottwaldová je totiž přívlastkem Vašeho vinařství LAHOFER zde v Litoměřicích (sama si tuto pozici z nějakých důvodů vybudovala a buduje) a očerňování a urážení různých osob z řad podnikatelů a představitelů města a kraje je tím spojováno i s vinařstvím LAHOFER. Bohužel !!!
Vážení, cítil jsem potřebu aby jste o této kauze věděli. Vaše vinařství znám dlouho, ale kvůli některým osobám tady v Litoměřicích mi z té značky může časem začít „táhnout myšina“, protože se o to tady někdo soustavně snaží a to tak veřejně, jak to jen jde. A to bych, jako Váš zákazník, nerad !!

Budete-li mít potřebu se na cokoliv zeptat, kontaktujte mne mailem, či na níže připojeném telefonu.

V dokonalé úctě
Lukas Wünsch

Radní města Litoměřice

Tel.: 605 237 966
Michal Pitour
 
Příspěvky: 2
Registrován: 25 zář 2016 16:49

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Jirka » 03 říj 2016 16:30

Tak tedy koukám na veřejně přístupné stránky školy, kde jakýsi Ing. Lukáš W. učí v pátek 4 hodiny ŘLP(asi řízení letového provozu). Je to úžasný multi odbornik. Ale to není všechno, určitě z něj ještě něco vyleze. Že by Nobelovka?
Jirka
 
Příspěvky: 505
Registrován: 21 zář 2010 12:26

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Vinař » 03 říj 2016 18:22

LW.jpg
LW3.jpg
LW1.jpg
LW2.jpg
LW3.jpg


Lukas,nebo Lukáš?
Inženýr,nebo Pepek Vyskoč?!
Vinař
 
Příspěvky: 24
Registrován: 10 říj 2015 07:21

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod lupus » 04 říj 2016 13:05

U příležitosti oslav 60.výročí VOŠ a Střední průmyslové školy dopravní v Praze ztratil její obětavý pedagog svůj inženýrský titul / viz učitelský sbor k 4.10.2016/. Zůstává však nadále "pedagogem" Wünschem Lukášem. Na středních školách se učitelé oslovují -Pane profesore... Takže: " Pane profesore, to jste profesral !!! Zůstávejte Lucky ,nebo Lukášem, či Lukasem ?
lupus
 
Příspěvky: 238
Registrován: 03 dub 2011 18:39

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Achab » 04 říj 2016 20:00

v lidech se dokaze kazdy mylit. treba dotik, kdyz napsal v minulosti - chapu, ze Jan Szanto je brany jako problematicka osobnost a nebudu to nikomu vyvracet, ale nabidnu jednu zajimavost k clanku na idnesu o tom, ze ho spolustranici nechtej...
Jana Szanta nechteji spolustranici, kteri nevahali a pri prvni prilezitosti vzali do vedeni Steti komunisty. Stejni lide stali pri prvnich pokusech o svrzeni Szanta v Litomericich v roce 2006. Kdyby se to tehdy povedlo, mozno by mit mesto dnes ve vedeni koalici komancu, socanu, vvcek a topky (existuje v okrese a nekterych jinych mestech).
Nerikam, ze je Szanto zarukou demokracie, ale s komunistama by nesel...i kdyz to jsou hodni panove...nez se dostanou dovedeni...viewtopic.php?f=15&t=154&hilit=szanto&start=100
a ejhle je s nima ve vedeni kraje :mrgreen:
Achab
 
Příspěvky: 236
Registrován: 16 čer 2010 21:55

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Vladislav Liška » 06 říj 2016 08:08

EDIT:
V původním příspěvku jsem bez důkazu pana Wünsche nařkl, že založil fiktivní stránku a fiktivní profil na FB. Po jeho důrazné žádosti a hrozbě trestním oznámení tento příspěvěk mažu a OMLOUVÁM se mu - opravdu musím uznat, že jasný důkaz o založení té stránky a profilu nemám. Zároveň uvádím věc na pravou míru.

Na FB vznikly stránky proti panu Urbánkovi. A jeden nový uživatel. Není důkaz o tom, že by za tím měl prsty pan Wünsch. Pouze ony stránky sdílí a likuje a je jedním z prvních pěti příznivců onoho uživatele.

Kdo si chce udělat představu o stránce onoho uživatele a jeho pěti přátelích tak může zde:

https://www.facebook.com/profile.php?id ... le_browser

https://www.facebook.com/ANO-tohle-je-Ústecký-kraj-pravda-o-Petru-Urbánkovi-214735532277599/?__mref=message_bubble

Celé to působí tak vtipně, že to vypadá, že si to platí pan Urbánek, protože tohle mu voliče tak akorát přihraje :)
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Adson z Melku » 06 říj 2016 09:07

Inženýre :lol: Wünschi, původně jsem ke kr. volbám vůbec jít nechtěl, neb mne jako voliče nechávají chladným, jde tam v podstatě "pouze o koryta" (můj názor, nikomu ho nevnucuju), ale po tom, jaké Urválkovské eskapády předvádíte jak na zastupitelstvu, tak v mediích, budu volit Urbánka.

https://www.youtube.com/watch?v=nCXVAKvwnKM - NEJDE O SROVNÁNÍ PŘÍPADŮ, JDE O FORMU!!!
Adson z Melku
 
Příspěvky: 189
Registrován: 22 říj 2013 11:46

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Stanislav Hylán » 06 říj 2016 21:53

Koukal jsem na stránku, zmíněnou p. Liškou, na FB a prostě jen zírám. A nemám slov. Materiál jak z dílny StB. Proč se "autor" nepustí do přímé argumentační konfrontace s politickým protivníkem? Možná, že by nás tak dokázal spíš o své pravdě přesvědčit... A nebo ne?
Stanislav Hylán
 
Příspěvky: 372
Registrován: 08 čer 2010 20:22

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Vladislav Liška » 07 říj 2016 09:20

Ještě jednou jako omluvu sem dávám výše editovaný příspěvek


V původním příspěvku jsem bez důkazu pana Wünsche nařkl, že založil fiktivní stránku a fiktivní profil na FB. Po jeho důrazné žádosti a hrozbě trestním oznámení tento příspěvěk mažu a OMLOUVÁM se mu - opravdu musím uznat, že jasný důkaz o založení té stránky a profilu nemám. Zároveň uvádím věc na pravou míru.

Na FB vznikly stránky proti panu Urbánkovi. A jeden nový uživatel. Není důkaz o tom, že by za tím měl prsty pan Wünsch. Pouze ony stránky sdílí a likuje a je jedním z prvních pěti příznivců onoho uživatele.

Kdo si chce udělat představu o stránce onoho uživatele a jeho pěti přátelích tak může zde:

https://www.facebook.com/profile.php?id ... le_browser

https://www.facebook.com/ANO-tohle-je-Ústecký-kraj-pravda-o-Petru-Urbánkovi-214735532277599/?__mref=message_bubble

Celé to působí tak vtipně, že to vypadá, že si to platí pan Urbánek, protože tohle mu voliče tak akorát přihraje :)
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod babča » 07 říj 2016 10:14

Myslím, že každý, kdo má alespoň všech pět pohromadě, a viděl oba založené profily, si udělá obrázek sám. Dalšího komentáře netřeba. Jak píše Adson z Melku. Také jsem volby do kraje vždy vynechala. Ale letos půjdu a hlas Ano dám. Už natruc těmhle hejtařům :)
babča
 
Příspěvky: 194
Registrován: 21 kvě 2010 15:23

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Vladislav Liška » 07 říj 2016 10:29

Dam sem obrazek, ktery pan Wunsch na FB sdilel.
Onen obrazek zverejnil autor te stranky dehonestujici pana Urbanka (o ktere pan Wunsch opravnene tvrdi, ze nemam zadne dukazy o tom, ze by to on zalozil - za kterezto narknuti se mu znovu OMLOUVAM).
V prave horni casti obrazku, je videt ikonka a jmeno uzivatele, ktery onen printscreen poridil. :))))
Tak tomu rikam tedy gol :)

Snímek obrazovky 2016-10-07 v 11.21.57.png
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: Jsem radní, kdo je víc?

Příspěvekod Vladislav Liška » 07 říj 2016 10:47

Jen radeji pro upozorneni, to vubec nerika nic o tom, ze by pan Wunsch byl oni tajemnym zakladatelem hejtovane stranky, akorat se ten tajemny zakladatel nejak dostal ke kopii obrazovky tajemneho pana v pilotni kosili z ikonky nahore.
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Další

Zpět na Komunálni volby 2014

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron