SOS - žalhostická cenzura

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 11 bře 2015 12:24

Adson z Melku píše:pro Honza ze Žalhostic

Za sebe Vám musím sdělit, že se opravdu mýlíte, já toto téma sice otevřu, ale Vás už opravdu nečtu a nikdo jiný sem moc nepíše, takže asi tak pro Vaši informaci.

P.S. Všeho moc škodí ...


Dobrý den Adsone, naprosto vás chápu, pokud nejste žalhostičák, tak vám to nemůže nic říct. Já kupříkladu zprávy z Jihoafrické repuliky taky čtu jen tak letem, světem, protože mi stejně jako vám ty žalhostické nic moc neříkají.

Hezký den Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 11 bře 2015 12:34

Honza žalhostice píše:
Adson z Melku píše:pro Honza ze Žalhostic

Za sebe Vám musím sdělit, že se opravdu mýlíte, já toto téma sice otevřu, ale Vás už opravdu nečtu a nikdo jiný sem moc nepíše, takže asi tak pro Vaši informaci.

P.S. Všeho moc škodí ...


Dobrý den Adsone, naprosto vás chápu, pokud nejste žalhostičák, tak vám to nemůže nic říct. Já kupříkladu zprávy z Jihoafrické repuliky taky čtu jen tak letem, světem, protože mi stejně jako vám ty žalhostické nic moc neříkají.

Hezký den Honza


Je s podivem, že takových "bezcílných" surfařů, kteří jen serfují a nic nečou je zde od včerejška 150. A pouze dva měli tu potřebu, zde uvést, že tuto sekci "sice" otevřou, ale nečtou. Jsem zvadavý, kterého dalšího "nečtecího otvírače" Mazancovi a paní Hanková seženou. :-)
P.S. I vaše "otevření a nečtení" se započítává do statistiky. Děkuji a přeji hezký den. Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 14 bře 2015 18:11

Dobrý den. Nedá mi, abych nezareagoval na článek pana Sobotky uveřejněný v žalhostickém Zpravodaji.

Je samozřejmé, že si redaktorka paní Mazancová přečte a zcenzuruje pozorně každý příspěvek. Proto mě zaráží skutečnost, že pana Sobotku neupozornila na jeho opakovanou chybu. Když uvádím opakovanou mám na mysli onen trapný příspěvek na fóru, kde se pan Sobotka ztrapnil poprvé -

cituji "Dobrý den, odpoví mí někdo na tyto otázky?
1) Jak probíhal převod(odkup?privatizace?tunel?) státního podniku a pozemku Rybena a Koželužna? Proč z těchto transakcí nemá peníze obec Žalhostice?"

odpověděl mu tehdy pan Tichý: cituji:"Podle mých informací byla koželužna, jakožto součást státního podniku se sídlem v Jaroměři převedena na akciovou společnost a privatizována částečně kupónovou privatizací, částečně jinými způsoby.
Rybena (n.p. Mrazírny) a Lana (VHS) byly prodány v malé privatizaci soukromým osobám.
Ve všech těchto případech neměla obec ve firmách žádný vlastnický podíl, takže z prodeje nemohla profitovat. "

Uvedené snahy o formy jakéhosi znárodňování mi v dnešní době skutečně připadají jako scifi.

A nyní je to zde zase. Pokud se mýlím, ať mě někdo opraví: kdysi soukromá prodejna byla prodána novému majiteli a pan Sobotka má tuto vizi: - cituji "Budova stále ještě obchodu s potravinami je zbytečně veliká. Navrhoval bych ji v interiéru zkrátit na polovinu a druhou předělat na příjemnou kavárničku (minirestauraci). Parčík před budovou vybagrovat..."
nebo ještě smělejší nápad pana Sobotky - cituji "A co tak všechno ještě jinak? Třeba samoobsluhu zbourat a celé to využít jako venkovní náves s prostorem pro pohybové aktivity dětí, mládeže a pro setkávání všech ostatních třeba při
Vinobraní…

Možná bych měla trochu jiný nápad: zahrádku pana Sobotky předělat na dětské hřišťátko. Stávající květiny, keříky, příp. stromky vybagrovat a zavést to pískem pro děti...

Tento příspěvek mi připadá jako vystřižený z jiné doby. Předělat, nebo dokonce zbourat něčí soukromý objekt - na tento nápad otištěný v roce 2015 nenalézám, slov! Tím spíše, že je otištěný o oficielním plátku OÚ Žalhostice. Skutečně neskutečná reklama nejen pro pisatele, ale zejména pro celé zastupitelstvo a je přímo skandální, že se distribuce tohoto plátku a s tímto obsahem dostane na veřejnost.

Naskýtá se zde otázka, jak je možné, že zastupitelstvo obce v čele se starostkou dovolí, aby, jak fórum na stránkách obce obsluhovali samozvaní cenzoři, tak ti samí lidé provozovali i obecní plátek - obojí svým obsahem zesměšňující obec? Jaké další skandální články mohou občané očekávat v dalším čísle Zpravodaje?

Naskýtá se zde i druhá otázka, zda někdo, kdo požívá jakési důvěry starostky a zastupitelstva zde nepůsobí jako "šedá eminence" a výše uvedené skutečnosti jsou cíleně záměřené a mají za úkol jediné - zdiskreditovat jak starostku, tak i zastupitelsvo.

Hezký podvečer přeje Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 18 bře 2015 19:02

Politická a faktická reprezentace obce... Citace

Příspěvekod Ivan.Sobotka » včera, 21:33
Dobrý den. Předpokládám, že skončily příspěvky anonymů a můžeme jednat konstruktivně. V této souvislosti doporučuji k přečtení příspěvek lucie Jebouskové uveřejněný v prvním čísle letošního Zpravodaje.Zaujal mě hlavně tím, jak Lucie Jebouskové vyjmenovává možnost trestně stíhat anonymy. Nicméně mě mrzí, že se ozvala do zpravodaje a nepublikovala na internetovém fóru - příspěvek reaguje na bláboly, které na intern.fóru produkovali anonymové typu "Nováček" a "zalhostice". Lucie Jebousková nemá pravdu, že na intern.stránky psali pouze anonymové - co já vím, anonymové byli dva - ozvali se také někteří občané, namátkou např. starostka, Mazancová,Mazanec,Lepší,Tichý...pravda, bylo jich málo. To, že anonymové útočili i na mě -to mi nevadilo - jen mě vadí, že nevím, kdo to byl...ale to je typické - masky na hlavu nebo maskovací pásek přes oči a hlavně teror - i když jen, prozatím, slovní. Jinde zakuklenci ale vraždí, pozor na to nebo cokoliv sabotují...Také mě na lucii Jebouskovou mrzí, že jediné, čeho se nebojí, je se podepsat pod příspěvek. Nečetl jsem od ní na Fóru žádný příspěvek.To, že neodhalila anonymy a pouze je odsuzuje je málo. Zmiňovala se o pseudoanonymech - čili falešných anonymech. Zná je? Proč tedy ty nepravé anonymy neodhalí...Bojí se jich?
Ale k něčemu veselejšímu - chci uskutečnit projekt návratu ke kořenům - Žalhostice v kolotoči dějin. I o tom je ve Zpravodaji "řeč". Jde mi o to shromáždit - výpújčkou- od obyvatel obce co nejvíce písemných, fotografických, materiálních či jiných památek na život v obci. Hledám doklady /fotografie/ o společném žití se sousedy,vzpomínky na práci v továrnách na území obce, na činnost spolků, na folklórní události /vinobraní/, na přestavby objektů, na koupání na koupališti v obci nebo dokumenty o slavnostech na "ostrově" - prostě na všechno, co by dokumentovalo to, co se tady dělo, jak se tady žilo, co se změnilo...kdykoliv v minulosti...A to bych chtěl vystavit...jsme dohodnuti se starostkou, snad se podaří přesvědčit i zastupitele...Apeluji na všechny,kteří chtějí, abychom o sobě věděli...Sám má již připravené fotografie...Sobotka Ivan

*******************************************


cituji: ""Předpokládám, že skončily příspěvky anonymů a můžeme jednat konstruktivně.""
Ano konstruktivně jednat můžeme, pokud nemáte na mysli vaši tézi o znárodňování a bourání soukromých objektů.

cituji: ""příspěvek reaguje na bláboly""
Pan Sobotka považuje mé dotazy za "bláboly" - v pořádku. Na druhou stranu jeho "konstruktivní úvahy" např. o faktické konfiskaci soukromého objektu - samoobsluhy (pozn. uvedenou samoobskuhu vlastní soukromá osoba ) - cituji ze Zpravodaje 1/2015: "" Třeba samoobsluhu zbourat a celé to využít jako venkovní náves… "", nelze již nazývat blábolem, ale bohužel výplodem chorého mozku!

Pan Sobotka dává do stejné roviny anonymní příspěvky na fóru s jakýmisi teroristy cituji: ""ale to je typické - masky na hlavu nebo maskovací pásek přes oči a hlavně teror"" tuto myšlenku bych označil jako klasický případ "vymytého mozku" našími, zejména televizními masmédii. Protože pokud někdo (o to smutnější je, že se jedná o osobu, která svým způsobem rozhoduje o vině, či nevině jako přísedící u OS Litoměřice) označí slušný dotaz za "teror", tak potom musím skutečně uvažovat o duševním zdraví takovéhoto člověka.
A pokud dává takováto osoba do kontextu jakékoliv fórum s - cituji: ""Jinde zakuklenci ale vraždí, pozor na to nebo cokoliv sabotují..."", je to na pováženou a v tomto případě a asi by měla nastoupit odborná léčba.

O duševním zdraví hovoří i další "perla" z pera pana Sobotky: cituji ""Nečetl jsem od ní na Fóru žádný příspěvek.To, že neodhalila anonymy a pouze je odsuzuje je málo. Zmiňovala se o pseudoanonymech - čili falešných anonymech. Zná je? Proč tedy ty nepravé anonymy neodhalí...Bojí se jich?"" K tomuto se snad nelze ani vyjádřit, snad se jen pousmát a konstatovat, že je lepší "žádný příspěvek", jak snůška několika chrobomyslných příspěvků.

K poslednímu odstavci: docela dobrý nápad, jen bych se přimouvala za to, aby byly vystaveny fotografie a dokumenty bez případných úvah, či komentářů pana Sobotky - viz výše.

Hezký večer přeje Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 19 bře 2015 18:59

Dobrý den. Na cenzurovaném fóru se objevila zajímavá myšlenka od pana Sobotky.

Cituji: ""P.S. Zjistil jsem již několikrát, že jakoukoliv zmínku o někom a jeho působení v čemkoliv hájí úplně někdo jiný, než ten, o kom je řeč.""

Velice zajímavý postřeh od pisatele, ale bohužel je cílen na všechny jen ne na něho samotného - toho se jeho kritika zřejmě netýká...

To, že se nikdo nesnaží o obhajobu něčeho tak absurdního, jako jsou "znárodňovací" myšlenky pana Sobotky, je jasné, protože něco takového se prostě v roce 2015 nedá obhájit. Ale že se nesnaží o vlastní obhajobu sám ( než ten, o kom je řeč) je s podivem, když to sám "vymyslel" :-)

Hezký večer přeje Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod worwan » 20 bře 2015 16:35

honza žalhostice - grafoman?
Uživatelský avatar
worwan
 
Příspěvky: 256
Registrován: 27 črc 2010 14:20

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 20 bře 2015 21:26

worwan píše:honza žalhostice - grafoman?



Máte s tím nějaký problém?
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 24 bře 2015 00:19

Dobrý večer. Tak jsem se zase jednou podíval na cenzurované forum v Žalhosticích a něvěřil jsem svým očím. Musela jsem se ujistit, že uvedený příspěvek nepsal nějaký dlaždič z nálevny IV. cenové skupiny, ale jeden takříkajíc z nejlepších občanů obce Žalhostic pan Ivan Sobotka.

Ano je to tatáž osoba, která perlila svým pohrdavým výrokem o primitivech. Tak totiž oslovuje své spoluobčany, kteří "nekočovali" po celé ČSSR jako on. Těžko usuzovat, proč se někde neusadil natrvalo, tomuto možná napovídá jeho skutečné asociální chování k ostatním lidem a opovrhování jimi. Zde je část jeho stukturovaného životopisu:

jsem byl zvolen za obec Žalhostice jako přísedící do trestního senátu Okresního soudu v LT, tátu tady ještě dost občanů pamatuje jako učitele a funkcionáře NV a maminku jako Krajskou dětskou sestru a členku místní organizace Československého červeného kříže), poté 5 let (svatba) občanem Trenčína (Slovensko) a v letech 1982 - 2013 občanem Prahy. Pro někoho,kdo z obce "nevytáhl ani paty" to musí být určitě nepochopitelné a stresující. Pravda - inteligent chápe, primitiv tápe... Sobotka Ivan

A zde je onen příspěvek, (odpověď) na dotaz ohledně jeho "nápadu" zbourat objekt v soukromém vlastnictví, za který by se nemusel, jak jsem již uvedl, stydět dlaždič z nálevny IV. cenové skupiny:


Re: Politická a faktická reprezentace obce... Citace

Příspěvekod zalhostice » 21 bře 2015 19:08
ivanku to sou jen samy pindy. jak je to dovopravdy s tim tvojim planovanim zbouranim samosky?????
a nechces teda udelat detsky hriste na tvoji zahrade??? stejne je zarosla jak skarpa!


Příspěvekod Ivan.Sobotka » včera, 11:40
ad zalhostice - Tykat mi může opravdu jen "HRDINA" anonym, totalitní komunista nebo "vůl" nebo "kráva"...omlouvám se dobytku...Jinak se všemi, se kterými si tykám, si mohu podat ruku a spoustu věcí si vysvětlit. Dokáži to i s komunistou, není problém...ale s blbečkem anonymem? Těžko...Sobotka
P.S. Těžko i s Konopáskem...nebo s Konopáskovou???


Přiznám se, že je mi smutno z toho, že osoba takovýchto kvalit působí se státní správě a téže osobě dává státní správa (starostka paní Hanková se zastupitelstvem obce Žalhostic) prostor ve veřejně vydávaném obecním tisku Zpravodaj a dovolí, aby v tomto plátku pan Sobotka prezentoval své futuristické konfiskační a znárodňovací choutky!
K této skutečnosti snad dodat jen jedno české přísloví "Vrána vráně oči nevyklove"

Hezký večer přeje Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod worwan » 25 bře 2015 11:14

Diskuzní forum a tady pořád jen monolog. :lol: Jinak mám řešení, příští volby kandidovat,vyhrát a pak všem ukázat jak na to! Jenže to by vyžadovalo vystoupit z anonymity,že? Jinak kde si mohu přečíst něco o plánovaném znárodnění a vyvlastnění sámošky? nejaký odkaz?
Uživatelský avatar
worwan
 
Příspěvky: 256
Registrován: 27 črc 2010 14:20

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 25 bře 2015 12:37

Dobrý den pane worwan. Myslím si, že od vás to docela sedí. Mám na mysli vaši poznámku vystoupit z anonymity. Já se podepisuji svým jménem. Mé příjmení lze zde na fóru také snadno dohledat. Ale ve vašem případě silně pochybuji, že worwan je jméno, či příjmení. Takže vaši poznámku o anonymitě taktně přehlížím.

Jinak co se týče znárodňování soukromého vlastnictví - myslím si, že kdyby jste pozorně četl tuto diskusi, tak ten odkaz najdete. Proto se domnívám, že jste další naverbovaný "nečtoucí otvírač" od rodinného klanu Mazancových, nebo také paní Hankové.

Ale pro vás specielně: odkaz najdete http://www.***zalhostice.***cz/zalhosticky-zpravodaj/ číslo 2015/I - tuším strana 4. Jedná se o dokument v .pdf. (pozn. hvězdičky při kopírování odkazu nutno smazat).

Přeji hezký den Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod kočka » 25 bře 2015 12:39

Nebo se poradit s panem Liškou jak na to. Založit si vlastní demokratické, nezávislé, svobodné a necenzurované fórum a tam je tepat co se do nich vejde. Jinak, pokoušel jsem se sledovat o co vlastně jde, kdo co řekl a udělal, a nějak se v tom ztrácím.
A jsem čtoucí otvírač nepatřící do žádného klanu. Jak lze ostatně dohledat v historii toho fóra.
kočka
 
Příspěvky: 204
Registrován: 13 čer 2011 05:55

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 25 bře 2015 22:36

Dobrý večer.

Nejprve musím poděkovat Kočce za reakci. Nejsem žádný "počítačový mág" a proto založení celého nového fóra je pro mě problém. Takže musím opětovně poděkovat panu Liškovi za azyl. No a protože nejsem žádný počítačový mág, tak mě pan Mazanec jednoduše na žalhostickém fóru zablokoval - viz video http://leteckaposta.cz/167265366. Jsem přesvědčen, že je to na přímou objednávku starostky Žalhostic paní Hankové. Té a nejen té se nelíbily mé dotazy. Moje dotazy (zdůrazňuji a na tom si také zakládám) byly prosté jakékoliv hrubosti, či neslušnosti a snad proto byly oním pomyslným červeným hadrem. A protože jsem se nenechával nikterak odradit a pokračoval dále v opakování dotazů, jejich ješitnost to neunesla a tak v zájmu "die Reinheit" nechala paní Hanková pro jistotu celé fórum smazat.

Smazané fórum nahradil hacker, i když se zpočátku velice obratně schovával za sukní své manželky, pan Mazanac také pod nickem "Bluehawk" se svou chotí zvanou "misorka". No a protože hlas plebsu je někdy i "dotěrný" tak toto nové fórum opentlili pro jistotu cenzurou. Ta spočívala v tom, že pokud někdo napsal příspěvek a odeslal jej, vyskočila mu na monitoru hláška "Vaše zpráva byla odeslána, ale než bude veřejně zobrazena, musí být schválena moderátorem. Budete informováni, jakmile váš příspěvek bude schválen." Zkrátka cenzura, na jakou by byl hrdý i sám Kim z KLDR. Samozřejmě, že se mi to nelíbilo a toto jsem opakovaně kritizovala, až bylo za nějaký čas od této tvrdé cenzury (a schvalování příspěvků moderátorem) ustoupeno, ale pro změnu mě za to pan Mazanec bloknul. Proto jsem se odstěhoval sem do Litoměřic, kde se takovéhle slaboduché věci nedějí.

Na žalhostických stránkách byla i rubrika "Náměty a připomínky" No a protože jsem dal do paraely kritiku paní Hankové z této rubriky z doby kdy ještě nebyla starostkou - tehdy kritizovala starou starostku - do dnešní reality, kdy již je starostkou ona kritička - paní Hanková. A světe div se - nyní je ona stejná kritika "neoprávněná", tak dala paní Hanková pro jistotu smáznout i tuto rubriku. Naprosto stejná situace je s vyplácením odměn neuvolněným zastupitelům - viz můj příspěvek *od Honza žalhostice » 25 led 2015 23:21 * tam je velice kuriozní odůvodnění!

A naprosto stejná situace byla i s kritikou školy ze strany paní Mazancové. Také byla kritika jen do té doby, než se ujala vedení nová starostka paní Hanková. A najednou je vše o 180 stupňů otočené, vše se zcela a navzdory selskému rozumu nelogicky "okecává" plky, které nemají žádný smysl.

No a aby toho všeho nebylo dost, tak ruku v ruce paní Mazancová a Hanková dávají prostor v oficielním plátku vydávaným OÚ ŽAlhostice takovým rozumbradům, jako je například pan Sobotka, který ve svém exsudátním fantazírování navrhuje zbourat soukromou provozovnu a místo ní "vybudovat" náves. Je s podivem, že oběma dámám ani v nejmenším nevadí tento "znárodňovací" výstřelek, který otištěný a distribuovaný do domácností v roce 2015, působí hodně mírně řečeno komicky. Domnívám se, že otištění tohoto článku bylo ze strany obou dam zcela záměrné a to proto, aby pana Sobotku "představili" veřejnosti v reálném světle. Jedinému, komu to zatím nedochází, je bohužel sám pan Sobotka.

Je toho skutečně mnoho a přiznám se, že jak oběma jmenovaným dámám, tak i zastupitelstvu nezávidím. Nezávidím jim proto, protože narazit na takového "šťouru" jako jsem já, tak to je terno! Nejhorší na všem je to, že se moje argumenty nedají nikterak vyvrátit, protože jsou podložené fakty! A to je situace, kterou jim skutečně nezávidím.

Hezký večer přeje Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Ropovod » 25 bře 2015 23:55

Pane Liško, vy toho "HONZU" znáte osobně, že vám říká Láďo ?
A přihlašují se tyto 4 účty: Honza žalhostice, babeta, zalhostice a lol1 přes IP anonymizer (tor)?
Dík
Uživatelský avatar
Ropovod
 
Příspěvky: 141
Registrován: 29 kvě 2010 00:40
Bydliště: Ltm

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 26 bře 2015 12:52

Ropovod píše:Pane Liško, vy toho "HONZU" znáte osobně, že vám říká Láďo ?
A přihlašují se tyto 4 účty: Honza žalhostice, babeta, zalhostice a lol1 přes IP anonymizer (tor)?
Dík



Vážený "ropovode". Jsem nesmírně dojatý vaším neskonalým zájmem. Zejména potom, co tuto část fóra "pouze otvíráte a nečtete" :-). Také jsem poctěn vaším zájmem o to, přes co se přihlašuji. Mohu vám to říci - přes Firefox. Jen mě tak trochu zaráží, že vy takový zběhlý statistik se dotazujete na tak, podle mě nepodstatnou věc. Ale to je samozřejmě váš problém.

Jinak co se týče nějakého tykání panu Liškovi. Pokud jsem tak učinil, prosím vás o odkaz na tento můj prohřešek. Samozřejmě se omluvím nejen panu Liškovi, ale zejména potom i vám. A pokud takový odkaz neseženete, doporučil bych vám s tím vaším sua sponte (jakési dětinské žalování :-) - on mu tyká...) navštívit některého z odborných lékařů.

Jo a abych nezapoměl - pozdravujte Mazancovi.

Hezký den přeje Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 26 bře 2015 13:44

Dobrý den.

Musím se podělit o skvělou novinku. Klan Mazancových s paní Hankovou tak nějak neustál tlak a došlo k tomu, že se mi podařilo přihlásit se na žalhostické stránky! Je to divné, ale je to tak. Takže se pomalu ustupuje od té "tvrdé rétoriky" cenzury! Copak se asi stalo? Takže sice nyní, v současné době není již tak docela pravda, že jsem blokována a ono video - http://leteckaposta.cz/167265366 je jen takovou vzpomínkou na snahy osob chudých duchem o umlčení pravdy. Stějně tak, jako tomu bylo s hláškou " až bude moderátorem schválena ...". Na uvedené adrese je toto video uchováváno sice jen 30 dnů a poté je smazáno, ale já jej tam opětovně vložím. Myslím si, že mé "odblokování" má za účel do budoucna tvrdit, že něco takového nebylo atd...

Také není bez zajímavosti, jak se snaží Mazancovi a paní Hanková "tlačit" na mou osobu v podobě shánění známých za účelem psaní různých nesouvisejících příspěvků. To, že se jedná jen o známé, kteří se jim snaží udělat medvědí službu dokládá fakt, že oni pisatelé nemají ani nejmenší tušení o čem je v diskusi řeč. Ale na jednom se např. "ropovod" a pan Mazanec zajímavě shodují a to je, že se ptají na stejnou věc, která se týká jakéhosi toru. Nevím co to je, ale protože se tak "zajímavě" shodují, usuzuji že je to z hlavy právě pana Maznace, který se o tomto zmiňoval jež před nějakou dobou.

Ať je to jak chce, myslím si, že riskovat opětovné cenzurování, případně blokace se mi po "bohatých" zkušenostech se žalhostickým fórem a panem Mazancem nechce. Proto zůstanu i nadále zde na litoměřickém fóru. Ostatně sledovanost je zde mnohem větší a tak se tím pádem o "samozvaných" praktikách jak rodiny Mazancových a paní Hankové, ale i celého zastupitelstva obce Žalhostic dozví více lidí.

Hezký den přeje Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Vladislav Liška » 26 bře 2015 14:13

Pro info: s Honzou z Žalhostic se neznám, nebo aspoň o tom nevím - několikrát se mi stalo, že tu je někdo pod přezdívkou a pak se třeba ukázalo, že se známe z osobního života.

Co se týče celé kauzy - přiznám se, že už ji nestíhám sledovat. Informací je skutečně moc a dokola. Trošku si myslím, že pan Honza má asi v lecčems pravdu, ale dost to zabíjí těmi dlouhými texty. Čimž nepopírám, že to někdo může číst. Čtené to opravdu je - viz čísla. Ovšem jak dlouho tu který čtenář vydržel to zjistit nejde.
Vladislav Liška
Uživatelský avatar
Vladislav Liška
Ověřený uživatel
 
Příspěvky: 1004
Registrován: 21 kvě 2010 09:48
Bydliště: Litoměřice

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Ropovod » 26 bře 2015 23:37

Ale IP adresy přece vidíte?
Uživatelský avatar
Ropovod
 
Příspěvky: 141
Registrován: 29 kvě 2010 00:40
Bydliště: Ltm

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 27 bře 2015 01:36

Ropovod píše:Ale IP adresy přece vidíte?



Dobrý večer pane "ropovode". Vy snad dnes samou zvídavostí ani neusnete :D A když už jsme u toho ponocování, jak je to s tím mým "tykáním" panu Liškovi? To vám něco poradil pan Mazanec a nyní nudete dělat mrtvého brouka stejně jako on?

A tak nám prozreďte, co za tou vaší zvídavostí je! Naprosto nechápu, k čemu vám může být takový údaj (který požadujete od pana Lišky). Mám takový neblahý pocit, že sem vaším prostřednictvím pan Mazanec vnáší jakousi snahu (i když nechápu proč) o ovládání tohoto fóra. Vím, je to pro něho skličující, když nemůže zde aplikovat své hackerské triky, tak má alespoň ambice mě nějak zdisktreditovat. Myslím si, že zde na tomto fóru má smůlu.

Doufám, že jste jej nezapoměl ode mě pozdravovat.

Hezký večer vám přeje Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Honza žalhostice » 27 bře 2015 01:57

Honza žalhostice píše:
Ropovod píše:Ne, nemáte. Stačí se podívat, kolik uživatelů je zde za týden aktivních (10-30). Počet zobrazení není počet lidí.
A ještě od toho můžete odečíst ty, kteří vaše příspěvky po kliknutí prostě nečtou nebo nedočtou. Můj odhad je, že se tímto vláknem zabývá tak 20, max.30 lidí, někteří ze studijních důvodů.
Ale tuším, že je ztrátou času vám to vysvětlovat. Ostatně je to jako s Dostálovou TV, kterou taky přece sleduje 300 000 diváků. Smajlík.


Dobrý večer. Já děkuji Ropovodu za vyčerpávající analýzu. Docela vám závidím vaše technické možnosti kterými jste docílil tak přesné statistiky. Nicméně, pokud nejste "žalhostičák" a pouze zde děláte "mědvědí" službu tak chápu, že vás tyto "interní" věci nelákají.

Jen snad ještě jeden skromný dotaz na vás co to znamená : Počet zobrazení není počet lidí. Omlouvám se, ale soudě podle češtinského významu oné věty jsem se zřejmě podle vás myslně domníval, že počet zobrazení = počtu otevření tohoto téma, jinými slovy, pokud jej někdo otevře, tak jej pravděpodobně čte. Ale protože tomu nerozumím, tak se zřejmně mýlím. I tak vám děkuji za reakci a přeji hezký večer. Honza


Ještě si neodpustím jednu poznámku pro pana "ropovoda" - cituji " Škoda, pak se vyjadřujete podobně jako "novinkáři", kterým stačí přečíst si titulek a mají jasno."" To nejsou má slova pane "ropovod" - to jsou slova vaše - a tak nějak to vypadá i s vámi :D

Dobrou noc vám přeje Honza
Honza žalhostice
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22 led 2015 21:53

Re: SOS - žalhostická cenzura

Příspěvekod Adson z Melku » 27 bře 2015 08:58

Při konstatování faktu, že nikoho ze Žalhostic osobně neznám (a je mi jedno, jestli tomu věříte či nikoliv), jsem dospěl k názoru, že byste se měl léčit ...
Adson z Melku
 
Příspěvky: 189
Registrován: 22 říj 2013 11:46

PředchozíDalší

Zpět na Komunálni volby 2014

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků

cron