Vladislav Liška píše:Vyborne! Zrovna dnes jsem na onu "transparentnost" narazil v poslednim vypisu z rady mesta, kde se mimo jine pise, ze probehla verejnospravni kontrola infocentra viz priloha zapisu a tot vse. Jaky vysledek? Co kontrolovali? Na zaklade ceho? To se nikdo nedovi neb priloha neni. Proc asiasi by to nekdo mohl cist a vznaset dotazy
Jiří píše:Vladislav Liška píše:Vyborne! Zrovna dnes jsem na onu "transparentnost" narazil v poslednim vypisu z rady mesta, kde se mimo jine pise, ze probehla verejnospravni kontrola infocentra viz priloha zapisu a tot vse. Jaky vysledek? Co kontrolovali? Na zaklade ceho? To se nikdo nedovi neb priloha neni. Proc asiasi by to nekdo mohl cist a vznaset dotazy
Dobrý den,
snad Vám mohu pomoci objasnit některé vaše dotazy: veřejnosprávní kontrola je ve smyslu zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole), v podstatě kontrola nakládání veřejných finančních prostředků (předběžná, průběžná, následná). Samosprávné celky jsou povinny jí provádět u jimi zřizovaných příspěvkových organizací či u žadatelů o veřejnou finanční podporu nebo u příjemců veřejné finanční podpory, kterou jim poskytují ze svého rozpočtu. Nařizuje ji vedoucí kontrolního orgánu, tzn. starosta obce (u kraje ředitel krajského úřadu), nebo osoba k tomu pověřená vedoucím kontrolního orgánu.
Jirka píše:Radnice pokračuje ve volebním boji i po volbách rafinovanými podpásovkami proti ANO. Viz beseda ekologa na gymplu. Samozřejmě informuje Dostal. Myslel jsem, že špinavá politika do škol nepatří. Nebo je to odveta gymplu za Birnera?
Jirka píše:Vážený pane Urbánku. Po přečtení dnešního Radničního zpravodaje odhodíte, doufám, růžové brýle a začnete být tvrdou opozicí.
Jirka píše:ANO a zelení odvádějí skvělou opoziční práci, dříve nevídanou. Panu Urbankovi osobně znovu velmi děkuji. Ale bohorovnost a arogance koalice je pro mne děsivá. Mají zřejmě svůj cíl, který je mi dosud nejasný. Ale jak budete pro orgány činné v trestním řízení dokumentovat výsledky hlasování? Vaši dosavadní snahu o transparentnost koalice úspěšně sabotuje. Taky objevili kouzlo nehlasování, které nám hlupákům nedávno v televizi vysvětlil senátor Jaroušek Kubera. Je to boj na několik let. Snad se dožiji nezlodějské radnice královského města Litoměřice. Mnoho sil do tohoto nelehkého boje, přeji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků