Jirka píše:Roztomilé poděkování voličům místní ODS v tiskové zprávě. Stále útočí.
jiri.rudolf píše:To, že se k ODS přidali staří matadoři z ČSSD Ing. Vladimír Kestřánek a Pavel Grund, borci sportovci a zdravé město Mgr. Petr Hermann a Mgr. Václav Červín mě nepřekvapuje. Táhli to spolu dlouho a jsou o svých kvalitách naprosto přesvědčení. Ale, že se přidalii i Severočeši PhDr. Olga Kubelková a Lukas Wünsch mě překvapuje, ve volbách tvrdili, že chtějí změnu a transparentní radnici což jim toto spojení nezaručuje. Nejspíše je košile bližší než kabát. Takže mohu jen doufat ve zdravý rozum zbylých stran a uskupení a v to, že se stanou protiváhou. Představa zářných zítřků Litoměřic pod dalším vedením staré party mě docela děsí.
Mezi osmdesáti největšími městy v České republice se ocitly sice na prvním místě, ale mezi těmi, které jsou nejméně zadlužené. Na konci roku totiž připadl na jednoho obyvatele Litoměřic dluh ve výši 2 koruny a 50 haléřů.
Vladislav Liška píše:Ctk potvrdila i Topku, takze bohuzel osobni odvahu jejich zastupitel nenasel a holt zvitezilo neco jineho. Je to skoda, ale jak rika Petr Panas, bude to jine.
simi píše:Všem těm: prvním ve volbách se sedmi mandáty i těm co dosáhli na dva mandáty, o čem tady píšete, voliči určili svoje zástupce pro chod města, ti se nějak domlouvají a sestavují koalici , protože to jinak nejde, a vy píšete, že chtěli změnu na Radnici? Psal jsem tady, že volby vyhraje L. Chlupáč, stalo se, a kolik dostal hlasů jste měli možnost vidět. Nikdo nedosahal starostovi ani na paty, tak kde lidé vyjádřili tu chuť po změně? Zastupujte svoje voliče, hlasujte dle svého přesvědčení, v tom vám nikdo bránit nebude.
Pro p. Panaše - i náš nejhorší měl více než 848. Změnu by to chtělo, ale ve volbním zákoně. Šíma
simi píše:Všem těm: prvním ve volbách se sedmi mandáty i těm co dosáhli na dva mandáty, o čem tady píšete, voliči určili svoje zástupce pro chod města, ti se nějak domlouvají a sestavují koalici , protože to jinak nejde, a vy píšete, že chtěli změnu na Radnici? Psal jsem tady, že volby vyhraje L. Chlupáč, stalo se, a kolik dostal hlasů jste měli možnost vidět. Nikdo nedosahal starostovi ani na paty, tak kde lidé vyjádřili tu chuť po změně? Zastupujte svoje voliče, hlasujte dle svého přesvědčení, v tom vám nikdo bránit nebude.
Pro p. Panaše - i náš nejhorší měl více než 848. Změnu by to chtělo, ale ve volbním zákoně. Šíma
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník