Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Farní charita » 25 zář 2014 12:01

Dobrý den,

Omlouvám se za opožděnou reakci, ale taktéž jsme řešili problém s registrací na fóru. Díky intervenci našeho správce sítě se podařilo zjistit, v čem spočívá zádrhel – po provedení registrace vyhodnotil náš poštovní server registrační mail jako SPAM a příslušný mail neprošel ani do SPAMOVÉ složky. Je pravděpodobné, že hlášení o obtížích při přístupu od ostatních uživatelů mohou mít podobný charakter.

A nyní vyjádření k příspěvku od hasiče: jako poskytovatelé registrované sociální služby jsme povinni řídit se příslušnými normami, zejména Zákonem o sociálních službách. Tato norma přesně definuje podmínky a způsoby, za jakých jsou služby poskytovány. Obecným účelem sociálních služeb je maximálně podpořit uživatele, aby mohli žít běžným a obvyklým způsobem života. Domníváme se, že participace na veřejném životě je takovou běžnou součástí občanského života. Domov pro seniory je otevřeným zařízením a proto nevidíme důvod pro to, abychom bránili kontaktu seniorů s představiteli města Litoměřice bez ohledu na jejich politickou příslušnost. Podmínkou samozřejmě je, aby uživatelé, kteří o toto nestojí měli právo a možnost nebýt těmito aktivitami zatěžováni, či obtěžováni.

Setkávání starosty Litoměřic Mgr. Chlupáče se seniory v Domově Na Pahorku zpravidla probíhala tak, že naši klienti měli možnost si společně zazpívat za doprovodu kytary a případně pohovořit se starostou města o nejrůznějších tématech. Je přitom potřeba si uvědomit, že pro některé seniory mají taková setkávání velký význam, protože jde o projev zájmu o leckdy opomíjené lidi, jde o potvrzení jejich důležitosti a místě ve společnosti. Osobně jsem se některých z těchto setkání, která probíhají ve společných prostorách Domova zúčastnila a mohu potvrdit, že Mgr. Chlupáč při nich vystupoval důsledně v roli významného představitele města, nikoliv v roli představitele politické strany. Vzhledem k tomu, že město Litoměřice je vlastníkem objektu, v němž je služba provozovaná a vzhledem k tomu, že město se na provozu služby významně podílí, mi připadá zcela přirozené, že se představitelé města o situaci v Domově aktivně zajímají.

Přestože nemáme v souvislosti s těmito setkáváními negativní reakce od klientů a klientek Domova, uvědomujeme si, že je jiní senioři mohou vnímat negativně a proto děkujeme za upozornění a zpětnou vazbu. Pokud si Vaše maminka nepřeje být zatěžována přítomností návštěv starosty, určitě mě prosím kontaktujte a jsem si jistá, že vše vyřídíme k všestranné spokojenosti. Zároveň se na základě Vašeho příspěvku zamyslíme nad tím, jak do budoucna organizačně přistupovat k přítomnosti jakýchkoliv politiků v Domově tak, aby tato aktivita byla zachována, ale neobtěžovala klienty, kteří mají jiné preference.

Nejsem kompetentní jakkoliv obecně hodnotit působení současného vedení města v jiných oblastech. Z pohledu poskytovatele sociálních služeb však musím konstatovat (na základě tvrdých dat), že město Litoměřice patří ve srovnání s jinými městy v oblasti sociálních služeb k vstřícným a kompetentním partnerům.

Růžena Kavková
Ředitelka Farní charity Litoměřice
Farní charita
 
Příspěvky: 1
Registrován: 20 srp 2014 13:06

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Achab » 25 zář 2014 12:31

jenom mala pripominka. pokud byste problem resila se spravcem site hned a ne napred s pany Krejzou a Maresem tak mohla byt odpoved uz drive. trochu me zarazi ze o tom problemu politici ODS vedeli. v jinem vlaknu totiz poukazuji na to ze prihlasit se nemuze Krejza ale ani charita. to me prijde ponekud divne. pouze doufam ze tato odpoved neni v kontextu tohoto politicke zadani :(
Achab
 
Příspěvky: 236
Registrován: 16 čer 2010 21:55

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Patriot70 » 27 zář 2014 10:40

Birner Pavel píše:Ještě posílám jeden komentář, jestli pan starosta říká důchodcům, že by nemuselo být na důchody,tak vědomě lže! Vždyť důchody neovlivňuje komunální politika ale vláda a stát. Byl bych zvědavý, jak by se pan Chlupáč zachoval, kdyby na něj někdo podal trestní stíháni za šíření poplašné zprávy. Vedeni radnice se pustilo do volební kampaně trestními oznámeními a jak to vypadá, tak i lživími informacemi , které zastavíme jen tak, že prostě nebudou opět zvoleni! Zneužívání důchodců těmito metodami je opravdu podlé a jestli jsou pravdivé informace o těchto praktikách, tak pan starosta již není zosobněním slušného chování, ale je to ..............
ODS.

Pavle, co to blábolíš. Ty vůbec našeho starostu neznáš. Je to slušný a pracovitý muž. Má jen smůlu, že je u ODS. Ještě jsme neměli lepšího starostu. Nebo chceš, aby tom byl ČECH a nebo BITALOVÁ? No to bychom dopadli. Pomlouvač a alkoholička ze strany soukromých podnikatelů.
Nechceš volit komunisty?
Patriot70
 
Příspěvky: 23
Registrován: 07 úno 2014 20:28

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Patriot70 » 27 zář 2014 10:44

simi píše:Pro pana Birnera: nemate to zapotřebí spolukomentovat každou neověřenou věc, jak se starosty zeptat na tuto věc osobně asi víte a komentovat zde každou urážku není potřeba. Jen se zamyslet, zda jako nový politik se připojovat k takovému hanobení někoho,kdo pro město něco udělal.


Prosím Vás, házíte špínu na starostu a říkáte, že nic neudělal. Proč se nezeptáte senátora Meziana, co udělal jako senátor on pro Litoměřice. Maxipes.
Patriot70
 
Příspěvky: 23
Registrován: 07 úno 2014 20:28

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Patriot70 » 27 zář 2014 10:46

Pane, dal bych Vás zavřít, doufám, že pan Chlupáč Vás nechá vyhledat a podá na Vás trestní oznámení. Hrozí Vám 2 až 5 let. Kindl.
Patriot70
 
Příspěvky: 23
Registrován: 07 úno 2014 20:28

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod babča » 01 říj 2014 08:22

Patriot70 píše:Pane, dal bych Vás zavřít, doufám, že pan Chlupáč Vás nechá vyhledat a podá na Vás trestní oznámení. Hrozí Vám 2 až 5 let. Kindl.

č
Člověče, Vy máte schizofrenii nebo špatné prášky? Ať berete co berete, vemte toho vždy jenom půlku.
babča
 
Příspěvky: 194
Registrován: 21 kvě 2010 15:23

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Llukas007 » 08 říj 2014 19:25

Mám zajímavou otázku. Patří starostka Lovosic mezi šmejdy? Viz. odkaz:
http://litomericky.denik.cz/zpravy_regi ... 41008.html
Llukas007
 
Příspěvky: 764
Registrován: 27 zář 2010 18:02

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod elixdragon » 08 říj 2014 19:48

:D No za toho bráníka asi ano, kdyby jim koupila alespoň nějaké dobré víno, ale toto? :D
elixdragon
 
Příspěvky: 678
Registrován: 23 čer 2010 17:44
Bydliště: Litoměřice jak jinak

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Llukas007 » 08 říj 2014 20:57

Asi byl v akci za 5,90 Kč Za to se 4 roky na radnici vyplatí ne? Ale paní se sociálním cítěním by to přeci nijak asociálně nemyslela! :lol:
Llukas007
 
Příspěvky: 764
Registrován: 27 zář 2010 18:02

Re: Starosta Chlupáč patří mezi tzv. ŠMEJDY

Příspěvekod Petr » 09 říj 2014 06:58

Z čehož plyne poučení: Starostové všech obcí, nenavštěvujte minimálně v období posledního čtvrtroku před volbami žádný domov pro seniory, vzdejte se i případné návštěvy svých rodičů (prarodičů) v nich, jinak jste automaticky důvodně podezřelí z ovlivňování seniorů a budete tak oprávněně označeni za tzv. ŠMEJDY! :twisted:
Petr
 
Příspěvky: 469
Registrován: 22 kvě 2010 09:45

Předchozí

Zpět na Komunálni volby 2014

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků

cron