salficka píše:Tak ne že bych čekala od radnice nějakou rynchlou reakci, ale snad existuje i nejaka opozice.
LtmPavelka píše:teda vodoměrka klobouk dolu!!! černý výlep bude černý zřejmně kvůli tomu že za něj nehodlám platit a platit nebudu nebo ne? Ale proč někoho hned neočernit z nehospodárnosti, nojo, hold jsme tam kde jsmeNo a co se týká našich "empíků" tak to bychom si musely z rozpozpočtu pořídit ještě stádo četníků a postavit je ke každému rozvaděči, neb dokud toho kdo to lepí nechytneme za ruku, tak se stím nedá nic dělat. Ale už jsem se dlooouho tak nenasmál
![]()
![]()
díky a jen tak dál.
LtmPavelka píše:ale mě se to také vůbec nelíbí, ale šmahem říct jste všichni idioti, děláte to vše úplně na h.... to je velice jednoduché. Litelote, Váš příspěvek měl aspoň snahu se zamyslet nad tím co s tím, což je naprosto ready.a ne jen očerňovat jak zde je běžné. Samozřejmě si to lepí stále dokola ty co o nich píšete, ale vemte si že pokud bude třeba Baronka můj přímý konkurent a zavedou se silné sankce bez dokázání toho, že to je opravdu jejich práce, tak je mohu já zlikvidovat polepením půlky Ltm kde budu "jako Baronka"
LtmPavelka píše:teda vodoměrka klobouk dolu!!! černý výlep bude černý zřejmně kvůli tomu že za něj nehodlám platit a platit nebudu nebo ne? Ale proč někoho hned neočernit z nehospodárnosti, nojo, hold jsme tam kde jsmeNo a co se týká našich "empíků" tak to bychom si musely z rozpozpočtu pořídit ještě stádo četníků a postavit je ke každému rozvaděči, neb dokud toho kdo to lepí nechytneme za ruku, tak se stím nedá nic dělat. Ale už jsem se dlooouho tak nenasmál
![]()
![]()
díky a jen tak dál.
vodomerka píše:LtmPavelka píše:teda vodoměrka klobouk dolu!!! černý výlep bude černý zřejmně kvůli tomu že za něj nehodlám platit a platit nebudu nebo ne? Ale proč někoho hned neočernit z nehospodárnosti, nojo, hold jsme tam kde jsmeNo a co se týká našich "empíků" tak to bychom si musely z rozpozpočtu pořídit ještě stádo četníků a postavit je ke každému rozvaděči, neb dokud toho kdo to lepí nechytneme za ruku, tak se stím nedá nic dělat. Ale už jsem se dlooouho tak nenasmál
![]()
![]()
díky a jen tak dál.
děkuji. taky jste mne pobavil. berte to tedy jako nefér podporu těch, kteří jsou při černém výlepu tolerováni na úkor zodpovědných... o poškozování památkové zóny ani nemluvě (evidentně práce pro ty naše Simíry)
jste šéf nějaké firmy? rád bych pro vás pracoval. evidentně bych se nepředřel...
když jsou MěP schopni lovit pomocí kamer pár děcek, co jedou večer na kole po chodníku, mohli by si i líp ošéfovat toto. AKCE LTM Kobra 11 - http://policie.litomerice.cz/?p=3625
Calib píše:Nelegální výlep plakátů
Myslím si, že úředníkům MU Litoměřice ani strážníkům Městské Policie Litoměřice není lhostejný nelegální výlep plakátů a reklamních sdělení mimo výlepová místa. Bohužel jak již zde bylo uvedeno, za tento přestupek lze postihnout pouze “Vylepovače přistiženého přímo při činu”, což Městská Policie Ltm činí a lze toto doložit z činnosti MP. Bohužel vylepovačů je mnohem víc a na místech, které ani kamerový systém nepokryje a tak případné chycení a postih jednoho vylepovače je jak kapka v moři, ale je postižen. Bohužel na základě zákonných norem nelze postihnou majitele reklamy nebo podniku kterého se reklama týká. Aby se tak stalo, musely by být změněny právní normy.
Znovu zdůrazňuji: “Vylepovač musí být chycen přímo při činu, nebo musí být důkazy (kamerový záznam, fotodokumentace, popřípadě svědectví nějaké osoby), aby mohl být skutek vyřešen a přestupce potrestán.”
Jízda cyklistů v jednosměrce
Aby cyklisté mohli projíždět na kolech v jednosměrné ulici v protisměru je možné, ale toto musí být ošetřeno vodorovným (na silnici namalovaným) nebo svislým (dopravní značka nebo dodatková tabulka) dopravním značením. Pokud tomu není, je povinnosti jak strážníků tak i státních policistů dohlížet nad dodržováním obecných pravidel provozu na pozemních komunikacích a řešení případných přestupků. Některá města (naposledy Louny) přistupují k průjezdnosti cyklistů jednosměrkami, ale toto je ošetřeno dopravním značením. V Litoměřicích se koncepce cyklistické dopravy řeší a změny by měly být v blízké budoucnosti realizovány. Nikdy ovšem nebudou zrealizovány veškeré změny a požadavky občanů, protože některé ulice v centru města nesplňují bezpečnostní podmínky této realizace a průjezdnosti pro cyklisty, tak aby nedošlo k jejich ohrožení.
Hrubiško Dušan
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků