Liťanda píše:No tak jak sami dobře vidíte, tak ještě neodpověděla a stejně pane Marný, kdybych Vám napsala cokoliv, tak stejně budete tvrdit svou, jste do toho případu zainteresovaný natolik, že Vám stoupá na hlavě zbytek vašich vlasů

já už totiž tuším spolu s ostatními, kdo se schovává za tou přesmyčkou. Po uveřejnění budeme všichni koukat jako z JARA

Dobrého večera přeji všem,
přiznám se, že jsem očekával jakousi odpověď od paní ředitelky v tom smyslu, že buď mám já pravdu a nebo že bude vše popřeno a já jsem lhář, nic z toho se však nastalo, v tuto chvíli samosebou očekávám spršku vyjádření spousty přátel paní ředitelky, že na fóru nehodlá s nikým diskutovat a s " anonymem" už vůbec ne

ale já opravdu nejsem žádný anonym i když byla některými zpochybněna má identita . Chápu že mnozí nejbližší přátelé paní ředitelky jsou rozhořčeni

ale pravda je jen a pouze na mé straně a ona to samosebou ví, věřte mi nebo ne, vím o honu na mojí osobu pochopitelně od té chvíle kdy jí paní ředitelka vyřknula, vím o všem co se kolem mé osoby děje, vím jak někteří usilovně pátrají kdo že tedy opravdu jsem, ale všechny ujišťuji, že jsem tím, kým jsem, nepátrejte, nenaslouchejte různým "expertům" IT, mé jméno je pravé a je lehce dohledatelné na třeba facebooku a jiných sitích.
Paní nebo panu

Liťanda jen mohu vzkázat, nechť nemá starost o mou kštici, protože je opravdu ve velice uspokojivém stavu, o tom se nakonec můžete přesvědčit na již zmíněné siti.
Co jsem zde napsal,je pravda, pro dokreslení, až přijde příhodná doba, zveřejním i obrázky k danému tématu.
S pozdravem
Tomáš Marný